Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 18
loub_erika spune:
fetelor,imi pare tare rau ca treceti printr-o perioada mai depresiva,dar e bine sa fiti constiente ca e ceva foarte normal si in cateva sapt o sa si uitati de aceasta depresie,pe mine ptr moment ma ferit Dumnezeu de depresii..,ba din contra am o energie de nu imi vine sa cred..,plus ca incerc in fiecare zi sa am si o activitate placuta,sau ceva ptr mine..,imi fac unghile...sau ma coafez singura...,incerc sa imi gasesc niste haine de dinainte de a ramane gravida,care sa ma cuprinda ,asta chiar ma faceb sa ma simt bine,sa vad ca deja pot sa ma imbrac ca inainte..!
Rge,sa sti ca eu chiar ieri am primit cadou un corset din acela cu scai ptr burta..si vreau sa spun ca ma simt super..,mai aveam si o pereche de pantaloni scurti care imivin pana sub sani,din aceea din licra,ca o burtiera care te strang..,eu nu ma vrut sa ma strang la burta pana azi..,maine deja fac 3 sapt de cand am nascut asa ca e ok acum..,ca dct. mi-a spus ca nu e indicat sa folosesc burtiera numai dupa 2 sapt!
Mai incolo am sa va trimit o poza cu mine sa vedeti cat de repede mi sa tras burta si nu am facut absolut nimic pana acum..,asa ca fetelor nu disperati,in doar 3 sapt burta ar trebui sa se traga aproape de tot!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Ankeu mi-am cumparat de la Avent dar cred ca nu stiu sa le folosesc, ca am incercat la un moment dat insa nu prea mi-a iesit.
Te rog, spune-mi cum faci tu, ca sincer e cea mai buna veste pe ziua de azi. Te rog ajuta-ma, poate reusesc si eu. Cred ca mi-ar mai trece din deprimarede
KARA (7.11.2007)
pai eu am muls un pic de laptic in ele ..asa sa dea de gust
Nu stiu cum arata cele dela avent, cele de la nuk mie imi plac forte mult
Ank
Raul
17.10.2007
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Pussi, ma bucur sa va aud si ca sunteti bine toate trei ...
Eu inclin spre da, miercuri sa ma duc cu bagajelul facut, imi zisese medicul ca deja si placenta e maturata, gradul 3, de multa vreme si ar fi cazul ...
iar eu ma cam tirii prin casa, de dureri de burta, spate, picior ...
Anne_Ma, sincer, sper ca glumesti, pentru ca altfel mi separe trista si ofensatoare parerea ta ...
------------------------
Flory40+
Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Glumesc, dar orice gluma contine si un sambure de adevar, nu?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+
IoanaAMR 21 de zile pana la cezariana
Ank83 spune:
si pe mine m-a cam ferit dumnezeu de depresie.dar am inteles ca nu e tarziu niciodata sa apara.Si eu am problema lui BB , Raul mananca de numa la san si tot isi baga mainile in gurita ca e hamesit de foame.Lapte este bineinteles , de gros e gros , ca l*-am muls si se vede grasimea in el
..poate o fi si la noi aceeasi problema cu cresterea.Si nici nu prea doarme , imi vine sa ma dau cu capul de pereti uneori cand il vad asa de suparat pe viata.
Lala tu cat ai alaptat???
Roxxy si eu am avut niste picioare umflate in sarcina de imi era rusine sa ies cu ele afara.DAr atata timp cat ai tensiunea pe care zici ca o ai, e totul normal.![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Lala_D spune:
Ank am alaptat doar 3 luni cu completare de la o luna
acum sper la mai mult .
La mine problema era ca nu aveam suficient , adica la 3 luni eu scoteam doar 100 ml din ambii sani .
In conditiile in care fiul meu manca cu mult mai mult de atat , evident .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 8 saptamani!
Victo spune:
si mie mi sa- retras repede burta...in 2 sapt..e ok..
dupa cele 5 kg date jos la nastere, am ami scapat de inca 2 p[ana acum.
sper sa stau bine la ca[itolul depresii..desi statul asta in casa e nasol, dar d emaine, gata, il scoatem pe pitic la aer.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
adra_bell spune:
Buna!
Sunt si eu p-aici sa-mi afisez AMR-ul. Maine ma duc la doctor si poate o impresionez pe bub si da vreun semn ca vrea afara!
Roxxy eu am picioarele umflate din luna a 5-a. Acum sunt teribil de umflate, dar tensiunea e ok s ca nu ma ingrijorez.
AMR 5 zile
adra_bell
39+ si
Eva-Elena
Ank83 spune:
tocmai am vb cu o verisoara de a mea care are un baietel de 3 luni.Il alapteaza si ea la san si in prima luna a avut aceeasi problema cu saturatul... i se parea ca bebe nu se satura la san.... si ii dadea comletare si acum nu mai are nici o problema.Dar ea facea ceva de genul... il punea la san tot timpul si dupa ii dadea completare nu ii dadea niciodata o masa intreaga numai de lapte praf.Sper sa reusesc si eu sa alaptez in continuare.Va pup
Ank
Raul
17.10.2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ank83
tocmai am vb cu o verisoara de a mea care are un baietel de 3 luni.Il alapteaza si ea la san si in prima luna a avut aceeasi problema cu saturatul... i se parea ca bebe nu se satura la san.... si ii dadea comletare si acum nu mai are nici o problema.Dar ea facea ceva de genul... il punea la san tot timpul si dupa ii dadea completare nu ii dadea niciodata o masa intreaga numai de lapte praf.Sper sa reusesc si eu sa alaptez in continuare.Va pup
AnkRaul
17.10.2007
Exact asa faceam si eu . Cand nu mai curgea nimic din nici-un san si el inca urla de foame bagam in functiune biberonul .
Edit :
- adica il puneam la san pe rand , intai unul apoi altul , cat ragaia incercam sa mulg , daca nu curgea nimic si era tot flamand bagam completarea cu biberonul.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 8 saptamani!
eu mi-am cumparat de la Avent dar cred ca nu stiu sa le folosesc, ca am incercat la un moment dat insa nu prea mi-a iesit.
KARA (7.11.2007)
.... nu mai e nimeni????