Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Dany ce putin mai ai ...! Joi sunt si eu programata la eco si in functie de ea stabilim cand vine bebe.

Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

asa e dany...si am niste emotzii...uau...dar de abia astept sa il vad pe bebe care l-am asteptat de 10 luni!si Doamne ajuta sa decurga operatia cat mai bine atat pt el cat si pt mine ca sa pot avea grija de el....ca ma inspaimanta un pic faptul ca de a 2-a zi eu deja va trebui sa ma ocup de el....sper sa ma descurc....

38+ ANDREI

AMR 2 ZILEEEEEEEEEEEEE!!!NU IMI VINE SA CRED!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Dany, e gata totul ? Eu stau cu bagajele gata (adica facute si ras-facute) dar mi-am programat cate ceva de facut in fiecare zi ca sa treaca timpul mai repede. Chestii distractive ca epilatul, etc...

In plus, azi trebuie sa merg pana la birou...cahhh

39s + Sophia

e gata totul abia azi...pt ca eu am tot programat cate ceva de cumparat pt bagaj pana ieri....ca sa am ce face...

iti urez de pe acum, tie si lui bb nastere/operatie usoara si fara complicatii!

38+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

dany stai fara grija ca si eu cand l-am vazut prima data pe raul ma uitam ca ..... sa nu spun ce.. la el si habar nu aveam nici sa il tin in brate corect.Am tremurat prima data cand l-am luat in brate ... dar apoi totul a inceput sa vina de la sine ...

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

fetelor ce sa fac va rog ,RAUL nu mi-a facut kk de 18 ore,iar ROBERTO a facut doar o data si ptr ala mi-a plans vreo 2 ore de burtica
38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

si eu am patit asa cu Raul al meu Irina(nu a facut 48 de ore prima data).Am incercat prima data sa il stimulez cu termometrul, si apoi daca nu a mers am bagat supozitor cu glicerina pt copii.Am taiat un supozitor in 4 parti pe lung i l-am bagat si a facut kk rapid.A incetat sa si planga.Am tinut-o o saptamana asa si dupa si-a revenit si face singur.Ca pe mine ma tot enervau toti ca trebuie sa faca singur si bla bla bla si uite ca acum face sac...

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

BB cum adik ti-e mica? Poate mare. Eu am nascut prin cezariana, si am taietura, de aia intreb....stiu ca tu ai nascut normal deci e mai simplu.

Fetelor sunteti minunate...deja ma simt mult mai bine

La mine lapte e destul, chiar imi curge pe mine, si chiar la orele la care se trezeste pitica...e fantastic. Nici eu nu as renunta asa de repede la alaptat.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

darleena si RGE exista o centura speciala sau pur si simplu clasicele burtiere alea crem...cu chilot cu tot???sau doar brauri??

38+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Am si eu vesti noi :

- am fost la dr, am facut eco si am un baiet de 2.200 gr la 32 de saptamani, col inchis , placenta ok, bb cu capul in jos, pe pozitie , masuratori in parametrii ( bb inca apare mai mare cu 6 zile )

Trag speranta sa nasc inainte de Craciun .
Mi-a dat sa fac culturii de secretie si ne mai vedem la inceputul lui decembrie .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

FELICITARI lala!!!!!!!!!!!!!va fi cel mai frumos cadou de Craciun!!!!

38+ ANDREI

Mergi la inceput

eu am iesit, ca cine stie cat o sa dorm la noapte ... Noapte buna

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

dany stai fara grija ca si eu cand l-am vazut prima data pe raul ma uitam ca ..... sa nu spun ce.. la el si habar nu aveam nici sa il tin in brate corect.Am tremurat prima data cand l-am luat in brate ... dar apoi totul a inceput sa vina de la sine ...

Ank Raul 17.10.2007

mersi ank de incurajare!!

38+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Dany26 , multumim de urari, si tie la fel ! Tu chiar scapi mai repede, dar probabil n-o sa ne mai auzim pana ne intoarcem si noi 3 acasa !

Anne_Ma , vad ca nu e nici un semn ca Sophie ar vrea sa iasa, dar pe de alta parte, poate sunt zeci de semne si eu habar n-am de ele... Sotul meu ma freaca la cap de vreo saptamana "nu-ti dau mai mult de 2 zile, " cred ca maine nasti"...dar pana una alta nimic... Acum am alta preocupare, oare doctorul isi revine din "jetlag" (diferenta de fus orar) de joi pana vineri ?

Mamici , ce dragut e cu voi aici pe forum (chiar si deprimate), mie cel putin imi ridica moralul cand ma gandesc ca saptamana viitoare va veni si puiul meu acasa!

Pussi , mai am 3 zile nu 4 (ca azi nu se pune ! )

39s + Sophia

Mergi la inceput