Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 17
darleena spune:
Pussi foarte adevarate vorbele tale, dar stii cum e, cand hormonii tropaie in tine,nu calca pe varfuri ca balerinele, vin cu toata talpa ca armata rusa si nu prea ai ce sa le faci 
Crezi ca eu cand ma apuca plansul nu stiu ca nu prea am motive evidente de plans?....dar las' ca trece.
Oricum, de cand am intrat pe forum ma simt mult mai bine.
Sanatate multa tie si la Tuste! Abia asteptam sa le vedem 
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
dany2007 spune:
pussic ma bucur ca esti bine...si la mine tensiunea a inceput sa fie constanta, in cazul in care o ia razna ....avem bagajul pregatit
. Joi avem programare la eco... si nu mai am rabdare 
.
Dana
35+
Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Vasari spune:
Pussi, ma bucur mult ca esti bine. Abia astept sa vad poze cu carutul 
. Mi se par grozave cele pt gemeni!
Noi am facut baita don'soarei, sotul meu are o dexteritate de ma sperie
, ma intreb ce imi mai ramane mie de facut. Poate ma deprim si eu. 
Noi asteptam acum preotul, maine neonatologul, dupa care ii dam drumul la plimbare! Sper!! :)
Maria - 3 NOV 2007
Lala_D spune:
Am si eu vesti noi :
- am fost la dr, am facut eco si am un baiet de 2.200 gr la 32 de saptamani, col inchis , placenta ok, bb cu capul in jos, pe pozitie , masuratori in parametrii ( bb inca apare mai mare cu 6 zile ) 

Trag speranta sa nasc inainte de Craciun
.
Mi-a dat sa fac culturii de secretie si ne mai vedem la inceputul lui decembrie .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 8 saptamani!
pufulet74 spune:
Pussi, ma bucur sa va aud si ca sunteti bine toate trei ... 
Eu inclin spre da, miercuri sa ma duc cu bagajelul facut, imi zisese medicul ca deja si placenta e maturata, gradul 3, de multa vreme si ar fi cazul ...
iar eu ma cam tirii prin casa, de dureri de burta, spate, picior ...
Anne_Ma, sincer, sper ca glumesti, pentru ca altfel mi separe trista si ofensatoare parerea ta ...
------------------------
Flory
40+
Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Am si eu vesti noi :
- am fost la dr, am facut eco si am un baiet de 2.200 gr la 32 de saptamani, col inchis , placenta ok, bb cu capul in jos, pe pozitie , masuratori in parametrii ( bb inca apare mai mare cu 6 zile )
Trag speranta sa nasc inainte de Craciun.
Mi-a dat sa fac culturii de secretie si ne mai vedem la inceputul lui decembrie .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim 8 saptamani!
Bravooo
asa vrem, numai vesti bune...
. Si bebici cat mai dolofani...Dana
35+
Luca-Rares AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Roxxy80 spune:
BB, nu renunta la alaptat. Da-i mai des sa manance si eu sunt convinsa ca nu o sa mai aiba nevoie de supliment. Gandeste-te ca esti tare norocoasa ca ai laptic. Cumnata mea a nascut natural acum 3 zile si l-a pus pe bebe de zeci de ori la san, dar nu-i curge decat cate o picatura. Are sanii super moi si e tare suparata.
Lala, felicitari pt bebe grasunel, pentru vestile bune de la dr.
Fetelor, am observat ca tunci cand stau lungita in pat mi se desumfla picioarele. Tensiunea o am mereu 11 cu ceva sau 12 cu ceva (cu 5, cu 6). Presupun ca nu e cazul sa ma ingrijorez de nimic. Nu am avut niciodata picioarele umflate si din cauza asta am fost asa de socata sa vad cum mi se deformase laba piciorului.
Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Vasari spune:
Lala, felicitari pentru vestile bune de la eco! 
Eu am ajuns cat de cat la zi cu totul, inclusiv cu curatenia, cred ca sunt cam obsedata in perioada asta, desi sunt rupta de oboseala... Este mama mea la mine pt o saptamana special sa-mi ia alte griji de pe cap si n-o las sa faca mai nimic. Abia reuseste sa faca mancare. Nu stiu ce am, dar as face eu totul. Nu stiu daca ma intelege cineva.. poate si voi sunteti la fel, sau sunt eu mai ciudata in perioada asta. 

Maria - 3 NOV 2007
Roxxy80 spune:
In seara asta sotul meu aduce patutul acasa de la ai mei
. Noi am primit patutul cadou de la nasi pe cand eram prin luna a 4. Ai mei au mult mai mult spatiu si l-am dus la ei in pod. De atunci nu l-am mai vazut. O sa fac poze maine sa-l vedeti si voi ce colorat e.
Am ramas socata pt ca ai mei au inceput sa cumpere lucruri pt bebe desi nu am nascut inca. Ei sunt adeptii babismelor
ca sa nu cumperi nimic inainte de nastere. Se pare ca le-a venit mintea la cap
. Mi-au cumparat o lenjerie super pt patut.
Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!