Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 9

Gabbriela spune:
Crig pe site gasesti si exerciti sa o ajuti sa invete cifrele si ordinea cifrelor si care mai mare, mai mic, care urmeaza inainte de 4 dupa 4...
Julian se pregateste de ziua lui. Am comandat tortul, am rezervat locul, am trimis invitatiile si am si primit raspuns.. exceptie o tipa romanca cu 2 copii pe care j ii indrageste mult, in special pe baiat... nu vine... asta e.
De curca day, stam acasa si papam un pui ca nu ne place curca, mike va lucra continu pana la craciun in speranta ca poate de craciun sa isi ia 2 zile libere.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

carmen spune:
Sanzianaa nins in vreo 2 zile dar acum am ramas doar cu frigul si ghetzushul; in poze se vede un deal impadurit in partea de sus a padurii este cetatea Sucevei, deci ai fost la 200 de m de noi cand ai vizitat Suceava. Cat despre zapada, mie mi-ar place mai mult sa locuiesc intr-un loc cald dar e bine si asa.
Khristin te-ai nascut doar in suceava sau ai si locuit in suceava? Yasmine e asa frumoasa in poze, zici ca e balerina. Uau ce bine suna pregatirile pentru petrecere, si eu as fi nerabdatoare.
gabriela cum va fi tortul lui Iulian? Cam cati copii veti avea invitati? Poate ii vom face si anei petrecerea la un loc de joaca al anul, acum nu ne-am permis.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

sinzi_ana spune:
Eu sunt singura acasa, si ma cam plictisesc!!!
Mai sunt si un pic racita pe deasupra!!!
David si Radu au plecat in sfarsit la cursele de masini!!! De 2 saptamani David numai de asta vorbeste!! Au plecat cu cateva ore inainte sa gaseasca loc de parcare si sa nu intarzie (oricum e cam la o ora de condus, pista!!!)
Sunt curioasa cum le-a placut!!!!! Si cat de bine se vede...i-am dat ap de foto sotului, o sa pun poze...(sper sa isi aduca aminte sa faca!!!)
Ruxij, cred ca e greu sa te obisnuiesti doar cu vara...din cand in cand pe cuvant ca iti e dor de o vreme mohorata, de ploi si frig!!! Sa stai sub plapuma sa te incalzesti si sa te uiti pe geamul inghetat!!!! Eu sunt nostalgica!!! hihi...
Iar David foooarte fericit ca mergem la iarna in Ro...el mereu spune de "la iarna" si ma intreb daca uneori asteapta sa ninga aici sa spuna ca a venit iarna...si nu isi da seama ca deja e cam iarna
Carmen, tare frumoase privelistile pe la voi!!!!! Am ramas tare placut impresionata!!! Fata de Dobrogea noastra saraca...parca esti in alta tzara!!! E bine si intr-o zona calda...dar macar o luna pe an sa ai parte de zapada, sanius si gheata!!!!
Gabb, unde faceti ziua?
Khristin, AMR vacanta cat??? Eu am inceput o alta carte...deocamdata nu e nimic deosebit in ea...tot astept!!!
Frumoasa foc Yasmine!!!
Cum mai e cu patinajul??? De cand ma tot chinui si eu sa il duc pe DAvid...
Sotul meu si cu David merg tare des la meciuri de hockey si au devenit tare pasionati...iar David isi doreste sa invete sa patineze si el...
Dar de la 5 ani incep sa ii ia la hockey...o prietena care a emigrat din CAnada, imi spune ca acolo e sport national...toti baietii fac asta!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

Gabbriela spune:
petrecerea lui Julian va fi la www.chuckecheese.com/" target="_blank">chucke.cheese's... 10 copii tortul e simplu de ciocolata si cu baloane pe el.. pt ca el vroia cu pisicutza si nu am gasit sa ii placa si atunci s-a suparat si am ales eu in locul lui.
O sa mai aiba un tort mai micut pt acasa, in speranta ca vom gasi pisicuta lui peste ... off copii si fixurile lor...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

khristin spune:
Multumim de aprecieri fetelor ,
Carmen, m-am nascut de fapt in Falticeni si am locuit acolo pana la 13 ani, am avut o copilarie plina de ierni ca cele din pozele tale de care imi amintesc cu mare drag , si cunosc bine toata zona, ca sa zic asa
Sanziana, AMR pana la vacanta 5 saptamani, cam aglomerate, se anunta petreceri, vizite samd . Noi am hotarat sa-i facem petrecerea Yasminei la www.funzonepartycentre.ca/gallery.php" target="_blank">Fun Zone. Va avea in jur de vreo 15 copilasi invitati si peste 30 parinti, vor avea un clown, face painting, baloane, tort musai pink
cu tematica si zbenguiala la greu prin toate draciile alea
. Am trimis si noi invitatiile si am scapat de o grija. In Canada, hockeyul e sport national intr-adevar, copiii sint la patinoar de pe la 2 ani, dar eu am dat-o pe ea pt. ca si eu am mers cu patinele cand eram de varsta ei. Oricum mi-a spus profesoara ca face progrese vizibile, merge cu spatele se ridica singurica cand cade, ocoleste obstacolele pe gheata, si ridica diverse obiecte in sfarsit vad ca e silitoare
. Cred ca vor avea fun baietii tai la curse, sint sigura. Tu ce citesti?
De maine incepe o noua saptamana de munca, am un chef de nu va spun
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Nicoleta spune:
Salutare.
Noi am avut un week.end cam agitat, am primit mobila de sufragerie si am desfiintat cutiile din casa... am muncit si era franta la final... Am tot citit ce ati scris, dar de scris... nu prea am mai scris.
Noi suntem bine, Stefan e sanatos, merge la gradi si la cursurile de engleza, saptamana asta suntem iarasi singuri pana joi noaptea... Bebe este activ, incepe sa loveasca din ce in ce mai tare, eu tot cu somnul ma cert, sa ma mai lase in pace dar el nu si nu...
A nins la noi de aseara, zapada este acum cam de 25-30 de cm. Bucurie mare pe Stefan, poate chiar coboram in beci dupa saniuta!
In rest, o noua saptamana a inceput, eu am intrat deja in saptamana 19 :)...
Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa si rapida,
Nicoleta 17 plus
si Stefan (27.01.2003)

cristina22 spune:
EMA DE AIDA SA VII CU VESTI BUNE!!!
Nicoleta-ati iesit la sanius??
La Oradea e vreme de toamna. Nu e frig deloc si ce e mai bine este ca nu ploua!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Nicoleta spune:
Salut.
Cristina nu, inca nu am iesit, aseara insa am ajuns tarziu acasa, am mers putin si prin zapada... Azi-noapte au fost la noi cam minus 10 grade... brrrr... ma miram eu de ce mi s-au umezit cam un deget grosime termopanele... As vrea sa ies cu Stefan cu saniuta insa asa un ghetus este afara acum... ce-i drept, a iesit soarele si se va mai inmuia pana ies de la serviciu, insa daca alunec si cad? Ar fi dragut sa tina zapada pana vine sotul acasa si vineri-sambata-duminica sa putem iesi, insa ramane de vazut.
In rest, se pare ca metoda de a-l lua pe Stefan la pranz da roade (si nu numai ea...), fiindca uite, e a patra saptamana consecutiva cand se simte bine, nu a mai racit. Sper sa o tina tot asa pana la vacanta!
Doar la Brasov a nins? Va asteptam la ski :).
O zi de marti buna sa aveti, si ii doresc Aidei sa vina numai cu vesti BUNE!!! SUCCES, mata mica!
Nicoleta 18 plus
si Stefan (27.01.2003)

Karina spune:
Fetelor, tineti pumnii Aidei sa fie totul bine la echo azi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107372&whichpage=8
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am sperat sa ninga si la noi, ca numai cer innorat am avut in weekend, dar nu a nins, defel. In schimb, a dat navala frigul..... -10 grade C la 8, azi dimineata.
Nicoleta, ma bucur ca lui Stefan ii merge atat de bine ! Esti mai linistita si tu, acum.
Ai grija cu ghetusul !
Ana, superbe poze si superbe fetite, am vazut in poze !
Sinzi, ce fain va distrati voi, in fiecare weekend !
Noi am fost la ziua finului nostru, doar ca poze...tot cu noi am facut mai multe, ca el(13 ani) nu prea s-a lasat pozat.
khristin, mica dansatoare ! Tare bine ii sade asa.
Nicole, multumesc pt. link-urile acelea cu matematica ! Cristina este mare amatoare de matematica, si ea.
Inca putin si Julian isi aniverseaza ziua. {:)] ca daruri ati pregatit pt. el ?
Cristina22, voi cand faceti petrecerea pentru Andrei si ce daruri i-ati pregatit ?
Cristina(crig), bravo micutei inotatoare pentru noua performanta !
Aida, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune !
Si noi ii spunem Cristinei matza mica sau matzuca, desi, ea iubeste catelusii. Dar e ca o pisicutza la comportament, cateodata.
katty, voi ce faceti, sunteti bine ?
Lucia, ce mai face Liviu ? Ii merge bine, poate frecventa gradinita ?
Gabi, cum ii mai merge lui Bogdanel-vorbaretul ?
karina, voi, cum sunteti ?
Ce mai face, Bogdan ?
Ce de Bogdanei, avem, aici ? Mai este si cel al lui ruxij.
La fel si cu Andrei.
Sunt nume frumoase. Asa il cheama si pe finul meu, Bogdan-Andrei.
Francisca, voi, ce faceti ?
Fetelor, va doresc o zi cat mai faina !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***