Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 10

cristina22 spune:
Anina, scumpa, mersi ca ti-ai amintit de noi!
Andrei cam primeste daruri de ziua lui inca din octombrie. Apropo, abia asteapta sa implineasca 5 ani.
Deci, noi l-am dus in Ungaria, unde stie el ca sunt jucarii mai multe si l-am pus sa-si aleaga ce doreste.
Si-a luat joc cu Thomas, Harold si nustiucine.
Apoi i-a dus pe parintii mei la shopping, adik ei iau cumparat, tot la cerere, masina misterelor lui Scooby.
Buuun, vine randul socrilor, care tot asa l-au pus sa-si aleaga, asa ca ne-am aflat si cu o macara mare cu telecomanda+ bonus de la noi inca un lego cu masina pompieri.
Dupa aceea, Bunica mea, cea mai scumpa fiinta din lume!!! i-a trimis bani de ziua lui, bineintels tot in avans, iar d-soru si-a luat tzestoasele Ninja.
Alte cereri imprastiate pe la apropiati:personajele din Scooby, o parcare mare-mare, un transformer ciberxxxnustiuce???.
Deci, ce ziceti??
Petrecere vom face la gradi. Am fost aseara sa comandam tortul, bineinteles e cu Fulger!!
Joi seara, dupa ce-si termina omu' ora de karate, va veni familia, iar vineri vor veni restul de apropiati.
Am renuntat la petrecerea din club, sau Mcdonalds, tocmai pt ca am avut anul trecut ceva neintelegeri cu parinti-prieteni-cu copii, care au cam ramas frustrati ca i-am dus la Mcdonalds si nu acasa la noi, unde au fost ceilalti priteni fara copii.
Nu stiu daca voi intelelegeti, ca io nu prea pricep nici acum.
E greu sa-i multumesti pe toti, pt ca unii sunt cu copii, alti sunt fara. Dar ce conteaza este sa vina cu drag la Andrei, mai ales ca io am de cand sa pregatesc praji si bufetul suedez.
Wow ce temperaturi cu minus aveti!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

cristina22 spune:
revin:
EMA DE AIDA SA VII CU VESTI BUNE!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Dodo-pui spune:
Aida asteptam si noi vesti bune caci de aceea tinem pumni matzei tale dragi.
Gabb sper sa gasesti pisicutza necesara,
Nina Multumesc de intrebare.Bodoganel este bine si sper ca asa o sa spun mereu,face progrese mici dar constat ceea ce ma incurajeaza.Din colectia noua de cuvinte:Ales(x),lili,da nu(ba nu),Ana.
O zi buna tuturor copilasilor si mamicilor lor.
Gabi mami de Bogdanel Andrei(29.10.2002)

sinzi_ana spune:
Aida, tinem pumnii sa veniti cu vesti bune!!! Pupici pentru Ema!!!!
Cristina, de ce jucarii...ce bine e cu asa bunici!!! haha!!!
Si David e nerabdator sa faca 5 ani...mereu se masoara la girafa din camera lui sa vada daca a atins intaltimea de 5 ani
Nina, ce fin mare aveti!!! 13 ani, oau!!!! Iar Cristina are un par atat de lung...nu e greu sa il pieptani?? Imi aduc aminte ca in copilarie chinul meu cel mai mare era pieptanatul...ce ma durea parul...de fapt si acum ma doare...
Dodo, felicitari pentru progrese!!!! Pupici lui Bogdan, si asteptam povesti despre dragalasenia lui!!!!
Nicoleta, imi faci o pofta de frig si iarna!!! De abia astept sa ajungem in Romania!!! Sa mirosim putin aer rece!!!! Pana una alta trebuie sa ne echipam cu haine de iarna...nu avem de nici unele!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

Francisca spune:
Anina multumim ca nu ne-ai uitat
Suntem bine, sanatosi, acasa ne distram cu bulinele rosii si negre din calendarul "trimis" de Mos Craciun scrisoarica nu i-am aratat-o inca, astept momentul potrivit
Am vazut pozele de la ziua finului tau foarte frumoase, gustos tort
Cel mai mult mi-a placut poza in care esti cu fetele tale Cum este sa ai 3 fete ? Sunt convinsa ca este greu, dar si frumos
Ce te faci cand vine sora ta dupa ele?
Nicoleta ne bucuram ca Stefan este OK, sa stii ca si eu am observat, de cand Vlady sta la Gradi pana la 12:30 este mai bine si ai mare grija cu ghetusul !
Cristina22 foarte simpatic Andrei parca ar fi Vlady 2
si el ii "prosteste" pe toti pana obtine tot ce isi doreste
Multa sanatate, bucurii si tot ce este mai bun in lume ii dorim lui Andrei de ziua lui!!! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi ! Asteptam poze
Carmen ai 2 fetite superbe, sa iti traiasca
Cu intarziere ii spunem si noi Anei "La Multi Ani !"
Foarte frumoase pozele de la petrecere, nu mai zic de cele cu fetele la geam...superbe.
O singura intrebare am baieti nu ati chemat la ziua Anei ?
Asa fete frumoase si nu au pretendenti? Eu nu cred
Sinzi asteptam poze de la cursele de masini !
Aida te asteptam cu vesti bune !
Dodo lui Bogdanel si felicitari pt. progrese !
Suntem invidiosi pe cei care au deja zapada
si noi asteptam sa ninga, dar pana acum nimic
Va si va doresc o zi superba !
Francisca si Vlady

Anina_n spune:
Cristina22, cum sa nu-mi amintesc de voi, cand tot timpul vad la semnatura data de nastere a lui Bogdan ? Iar tu, fiind o mamicutza asa activa la noi in club, imi apare des data de nastere a lui Andrei sub ochi.
Ce de cadouri a primit, dragul de el !
Important este sa fie el, multumit si copiii care petrec alaturi de el !
Asa temperaturi cu minus si chiar si mai si, cand e zapada, avem mereu, cand e cer senin, iarna.
Suntem la poalele M-tiilor. Harghita si se mai vad M-tii. Ciucului mai la est de noi, iar mai la nord-est, sunt M-tii. Hasmasului.
Nu degeaba i se mai zice oarsului nostru si Mica Siberie din Ro sau Polul Frigului in Ro.
Gabi, bravo pentru progresele lui Bodoganel ! Este si meritul tau !
Sa dea bunul Dumnezeu sa vii numai cu vesti bune despre el mereu !
La fel asteptam si de la Aida, numai evsti bune !
Sinzi, intotdeauna, cu sotul ne gandim ca puteam avea si noi un copil asa mare, daca aveam conditiile necesare pt. a ne casatori, caci noi ne iubim de 16 ani.
Cristinei ii place parul lung, poate unde asa suntem toate fetele din familie si asa ne stie, de cand e ea.
Nu i se incalceste parul prea tare, reusesc sa o pieptan usor. Poate si unde e legat, tot timpul. E prea lung sa-l poarte liber. Dar....surpriza ! Chiar aseara mi-a cerut sa-i tai din par, sa fie ca la Patri(verisoara blonda a ei), ceva mai jos de umeri. Asa ca, in weekend ii scurtez din par, daca asa cere.
O zi cat mai faina in continuare, tuturor !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

Nicoleta spune:
Salut.
Vin iar petrecerile! Zilele de nastere... asteptam si poze!
Nina, e bine ca vrea sa ii taiati din par, ca din poze pare si des, imi inchipui ca si cantareste destul de mult :). Si mai ales ca eaa cerut... ii creste la loc, nu?
NU stiu cum este in Ciuc acum, la noi e soare, dar cu dinti, poate nu se topeste totusi zapada pana vineri macar... Pare tocmai bine de plimbare, poate ajung mai devreme acasa sa il scot pe Stefan putin.
Asta incepe sa semene a iarna pe la noi, poate mai mor si din microbi :).
Edit: Aida oare abia maine poate sa spuna ce si cum?
Nicoleta 18 plus
si Stefan (27.01.2003)

katty spune:
Buna, mamici, nu prea sunt la curent cu tot ce ati scris din motiv de inchidere de luna (Nina stie!!!), dar promit sa recuperez in cel mai scurt timp!
Am intrat sa zic ca sunt si eu cu sufletul alaturi de Aida si-i tin pumnii Emei sa fie totul bine!!!
Nina, si noi suntem de 17 ani impreuna, iar casatoriti de 10!!! La multi ani finutului tau! Foarte bine arata tortul!!!
Cristina22, uau, ce de-a cadouri, Andrei al tau are aceleasi preferinte ca al meu, zici ca sunt frati!!! Fulger, Thomas, Ninja, de fapt cred ca toti baieteii prefera astea!
Noi deja avem o mare lista catre mosu si nu stim cum sa-i domolim elanul!!! Primul pe lista Fulger, 2 - set de lemn cu vagoane, 3 - Thomas si tot asa pana la 9. I-am zis ca mosu e batran si nu poate sa care jucarii doar pentru el. Aseara am fost in vizita la cineva si s-au jucat cu Playstation-ul. Mi-a zis ca vrea si el...
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si David e nerabdator sa faca 5 ani...mereu se masoara la girafa din camera lui sa vada daca a atins intaltimea de 5 ani
Sinzi, ce dragut e David, asta a fost super-tare!!
Dodo, felicitari ptr. progresele lui Bogdanel, stiu ca fiecare vorba inseamna mult pentru voi!
Nicoleta, multumim de invitatia la ski, ne inveti sa skiem???
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Nicoleta spune:
Pai hai sa ma laud si eu, pe 14 decembrie implinim, eu si sotul, 11 ani de cand am iesit la plimbare impreuna, in primavara implinim 8 ani de casnicie... :). Eu aveam 18 ani acu 11 ani, cand am avut prima intalnire cu el:).
Katty, nu stiu sa schiez decat putin... si nici nu mi-ar permite conditia sa invat acum:). Dar ziceam si eu asa, ca tare frumos a fost azi aici, este aerul asa de curat si tare!
Cat despre lista pentru Mos, Stefan o tine una si buna: trenulet, dar nu oricare, unul destul de scump (sunt de fapt mai multe variante: 900 ron, 450 ron...) si am incercat noi sa ii distragem atentia (laptop multilingual), a zis ca da, vrea 2 si din-alea, dar si trenulet. Asa ca e musai sa primeasca un trenulet, poate nu chiar asa...
Nicoleta 18 plus
si Stefan (27.01.2003)

aidaciolac spune:
Of dragele mele. va multumesc
Am venit cu vesti bune! Emma e bine si nu au gasit adenopatii.
E o fetita curajoasa ... eu am intrat rau in panica ... si vad ca in fiecare luna e din ce in ce mai rau si mai greu sa fac fata.
Am inceput sa plang de fata cu ea si tare rau s-a speriat ... nu m-a vazut de foarte mult timp plangand (aproape 2 ani).
Inca nu ma simt bine si inca imi dau lacrimile ... si ma simt coplesita mai ales cand am vazut ca sunteti langa noi desi nu am anuntat nimic aici.
Va multumesc mult , sunteti adevarate prietene.
Urmeaza saptamana asta si analizele de sange ... dar din pricina lor nu imi fac griji ca eu deja o cunosc si sigur vor fi bune.
Va si
si va doresc tot binele din lume ... mie personal imi sunteti de foarte mare ajutor
Sigur o sa ajung devreme in pat ca ma simt tare rau.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune