Copiii din 2002 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Ruxij , care a fost rezultatul final?...si eu incerc adesea sa le atrag atentia si cu altceva decat teoria conform programei.la consiliere mai fac cu ei diverse dar in ultimul timp recunosc ca i-am neglijat.daca stii cumva spune-mi si mie la liceu , cate ore au pe saptamana elevii?
P.S daca eram in locul lui Bogdan si eu as fi ras..hihi.
pupici pentru toti!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Uite ca nu stiu mai nimic despre ce se intampla la liceu cate ore au pe saptamana samd. Cate ore au elevii sau cate ore predau profesorii? As putea sa o intreb pe vecina mea care preda la liceu.

Rezultatul final n-a fost nici unul definitiv. Fiecare si-a dat cu parerea ce ar face, cei mai multi ar fi dat banii celor de la organizatie, apoi eu pe baza raspunsurilor lor le-am povestit din ce categorie de sistem etic ar face ei parte (utilitarian, deontologic sau ethical egoism).

Mergi la inceput

salutari!!
Azi Mariuca de buna voie a sarit in bazin..hihi..gata a depasit si faza asta.E tare mandra de ea si noi pe langa ea.Apoi mi-a spus ca vrea si ea la concurs .
Aseara am luat-o la balul bobocilor la mine la scoala.S-a distrat nemaipomenit pana cand a vazut ca ea nu a primit premiu.A plans putin ,apoi a primit un trandafir de la prezentator.Si-a revenit rapid.Dupa concurs am plecat, ca nu mai rezistam eu.. Mariuca ar mai fi stat
ruxij daca iti permite timpul vreau sa-mi trimiti si mie pe email ce exemple le-ai mai dat si concluziile.mercic!
pupici si o zi buna tuturor!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna seara
Sanziana ce frumoase sunt pozele cu David si fetele. Si Ana imi spune de pe acum cu cine vrea sa se casatoreasca .
Acum doua saptmani am sarbatorit-o si noi pe Ana si i-a placut foarte mult. Sambata cu copii acasa, duminica in familie si luni la gradi.
http://family.webshots.com/album/561346661mXcYKP

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Carmen sa-ti traiasca fetele tale frumoase!Pozele le-am admirat impreuna cu Mariuca.La ultimele a exclamat mamiii zapada!!!!...pe la ct cam rar asa ceva..cu toate astea azi i-am cumparat costum de ski.
acum ma pregatesc sa fac un tort de mere.sper sa-mi iasa.
seara buna!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

matematica on line... http://www.quia.com/shared/search
julian deja a descoperit 2 care ii plac tare:
http://www.quia.com/mc/514171.html
http://www.quia.com/cc/65611.html
http://www.quia.com/rr/107054.html

imi place ca e la diferite nivele.. au si scaderi daca sunteti interesate, imultiri, impartiri...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen, ai niste fetite foarte frumoase!!!!
Multumim pentru pozele cu zapada!!! Ne-am uitat si noi cu jind la ele...sper sa prind ceva zapada la iarna...macar de un bulgar!!!!

Ruxi, noi Thansgivingul il facem in parc cu mici si bere!!! haha...Stilul romanesc.... Asa ca lasam "gatitul" pe seama baietilor!!!

Noi azi am fost la muzeul de stiinta, si am vazut un film documentar (despre animalele acvatice de pe vremea dinozaurilor ) Si David a fost foooarte incantat!!!!! Si eu am ramas tare impresionata de calitatea filmului si cat de real pare!!!
Am mai simulat ca pilotam avioane, am vazut insecte de 600 marite fata de dimensiunile lor actuale, ne-am jucat cu gravitatia si am calcat pe Mars!!!!
Apoi ne-am plimbat pe canale si am admirat vapoare...
David s-a ales cu un set spatial cu rachete, sateliti, chiar si pietre de pe alte planete!!!!
Am pus poze:
http://good-times.webshots.com/album/561300641zsaRwI?start=24

Maine baietii pleaca la nascar!!!!! E o cursa aici in Miami si tati a cumparat bilete de acum 2 luni!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Frumoase de tot pozele lui David si ale Anei. Sa creasca mari!!
Sanziana, ce bine ca la voi e cald si puteti sa faceti picnic cu mici!! Vezi? Sa nu iti mai doresti patru anotimpuri, ca noi inghetzam aci, nu prea mai putem iesi pe afara deja. Prin urmare sufrageria arata ca la balamuc:)) Cand era frumos afara arata mai bine ca nu stateam prin casa. Ce interesant suna ziua pe care ati petrecut-o azi!!

La noi a venit azi colegul lui Bogdan si s-au jucat f. frumos timp de doua ore. O sa mai repetam figura. Maine avem inot si speram sa ne intalnim cu o fetita de la fosta gradinita

La noi o sa vina de fapt niste prieteni de Thanksgiving, avem un conflict cu invitatia de la greci, o sa vedem cum facem. De Craciun ne vin prietenele din Minneapolis, fetita fosta girlfriend a lui Bogdan. O sa fie dragut.

Mergi la inceput

salutare de la mare!unde e frig rau si bate vantul..
Noi abia am venit de la un party.Distractie mare pe capul Mariucai.o sa va arat si cateva poze.
ruxij super ca veti avea multi musafiri.si noi asteptam boyfriend-ul
ieri am fost printr-un supermarket doar noi fetele si ne-am mirat la toate jucariile care mai de care..pana la urma cu asta am ramas si cu un cadou pentru baietelul de azi.Foarte mare aglomeratie,caldura mare(in interior ca afara era tare urat)..abia asteptam sa ies.decoratiunile de craciun mi-au placut tare mult dar m-am abtinut deocamdata.(aaa i-am luat Mariucai un clopotel cu om de zapada si ea a probat o masca cu Mos Craciun si facea HO HO HO !!)
gabb nu am apucat sa ma uit pe site-uri dar Mariuca deocamdata invata cifrele..hihi..de adunari si scaderi nici vorba.Multumim !! O le punem la dosar!!Julian ce mai face?
pupici!!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, voiam sa-ti spun ca sint absolut superbe pozele cu fetitele in fata geamului ...a nins deja la Suceava? Eu acolo m-am nascut

Anina, multumim de scrisorica...s-ar putea sa o folosim si noi

Ruxij, felicitari pt. cursul de succes ...am observat ca in sistemul american dau tare bine discutiile

Fetele americance, va pregatiti de Thanksgiving? Noi l-am sarbatorit in urma cu vreo luna aici. Sa va cada bine curcanelu' . A propos de anotimpuri, eu ma bucur ca aici avem toate cele 4 anotimpuri ca in RO, ca altfel nu cred ca m-as adapta numai la soare 12 luni, desi imi place caldura

Noi ne pregatim de sarbatorit 5 ani peste vreo 3 saptamani, numai ca anul asta vom face la un local cu slide-uri, clowni si face painting . Asadar Yasmine ma intreaba in fiecare zi peste cate zile face ea 5 ani

Daca vreti sa ne vedeti, am pus si noi ultimele poze aici

O saptamana usoara va doresc

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput