Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 7

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Francisca, Gabi, katty si Cristina(crig), ma bucur ca am reusit sa va arat acel link , ca la "Discutii generale" a fost sters de un moderator, ca il mai postase cineva si...sa nu se faca reclama la alte site-uri, stiti voi.
Mie mi-a placut de cum l-am deschis si am stiut ca i-ar incanta foarte mult pe piticii nostrii, care cred in Mos Craciun.
Cristina(crig), exact asa a reactionat si Cristinuca mea, cu un zambet timid, dar plin de incantare, "...foarte cuminte? O sa imi aduca papusi, ponei si o carte de povesti, poate cu Andersen, povestitorul ? ".
Si uimirea totala a fost cand, sotul(nestiind de surpriza) citeste e-mail-ul, dupa ce a chemat-o si pe Cristina langa el(care apare langa PC cu Andrea, prietena ei si vecina noastra) si spre sfarsit in scrisoare, Mosul pomeneste si de Andrea, prietena ei. WOW, sa vedeti atunci, ce mirare si bucurie.
La culcare numai despre asta a vorbit, Cristina. A ajuns si la concluzia ca are internet, altfel cum i-a trimis scrisoarea.
Iar dimineata, a primit si un plic de la Mos Craciun cu vestita scrisoare.
Nu stiu daca v-am mai povestit, dar Cristina il iubeste tare mult pe . La ea a venit in fiecare an de la 2 ani, acasa, in persoana.
Si daca e intrebata pe cine iubeste ea, ne enumera asa: mami, tati Mosul, Patri(verisoara ei mai mica, dintre cele 2 care sunt la noi, acum) si restul familiei.... Si asta in orice perioada a anului.
Verisoarele ei sunt putin neincrezatoare in persoana lui Mos Craciun, dar pe langa noi, se prind si ele in vrja Mosului.
Stiti povestea, "Mos Craciun exista !" ? Este foarte buna pt. cei neincrezatori.
Astept si povestile celorlalte mamici, despre reactia copilasilor la primirea scrisorii.
Un weekend cat mai fain, va doresc !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

Cristina_C spune:
Salutare mamici!
Si eu vreau sa vina Elena inapoi! Hai, Elena, forumul e mare, poti intra numai la subiectul asta daca vrei, te asteptam iar printre noi, eu, una, sa stii ca-ti simt lipsa aici, desi nu intru prea des! Dar toate imi sunteti dragi.
Sinzi, daca nu ma insel, parca si tu vroiai sa pleci mai demult, spune-i Elenei ce te-a facut sa te razgandesti!
Nina, interesanta ideea cu scrisoarea. La Robert Mosul a venit 2 ani la rand dar anul trecut si anul asta a trimis doar sacul. Oricum bucuria a fost foarte mare. Sa va spun ca am o lista luuuunga de dorinte... incercam sa le indeplinim treptat - de sf. Nicolae, apoi de ziua lui si apoi de Craciun. Cu putin noroc, in decembrie ne viziteaza si bunica (mama mea). Sunt cam ingrijorata pentru ca a avut niste probleme de sanatate in ultimul timp, dar sper sa reuseasca sa vina.
La noi este zapada si ger. Deja am fost cu saniuta. Maine eu si sotul avem o dupa amiaza libera pentru ca ducem il ducem la o petrecere la un coleg.
Weekend placut la toata lumea!

sinzi_ana spune:
Da, si eu am vrut sa plec...cred ca din aceleasi motive ca si Elena...
Dar mi-am facut prieteni foarte dragi aici, si nu pot sa ii parasesc!!!!!! In fond si la urma urmei, aici, ca si in viata reala sunt oameni si oameni...ne certam, ne impacam, nu trebuie sa luam nimic personal!!!!
Nina, multumim de idee!!!! Sotul meu a pus deja scrisoarea la posta (el a vrut sa aiba si timbru si stampila si tot...ca sa para mai reala!! de parca stie copilul ce e stampila si timbru!!!!
In dimineata asta am avut si noi conferita cu educatoarele...si am fost tare dezamagita ca sotul a avut o urgenta si nu a putut sa vina...
Am fost singura...si mare parte stiam ce mi-au spus educatoarele (doar ne vedem in fiecare zi si dezbatem idei...vorbim)...Radu vroia tare mult sa ajunga...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania

Dodo-pui spune:
Buna,
eu abia acum am putut sa citim e-mailul(am incercat sa gasesc undeva sa-l printez n am gasit asa ca Mosul ia trimis ...)
Reactia a fost de surprindere totala a "gogonat"niste ochi de nici acum nu ia micsorat sta in bratele mele (acum cat scriu)si este fascinat caci ii raspunde Mosului la e-mail prin mine.
Crig
Nina multumesc inca odata a fost o reactie minunuata,a fost impresionat de tot ce stie Mosul,super
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Gabbriela spune:
ce a zis la sedinta?
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Da, si eu am vrut sa plec...cred ca din aceleasi motive ca si Elena...
Dar mi-am facut prieteni foarte dragi aici, si nu pot sa ii parasesc!!!!!! In fond si la urma urmei, aici, ca si in viata reala sunt oameni si oameni...ne certam, ne impacam, nu trebuie sa luam nimic personal!!!!
Nina, multumim de idee!!!! Sotul meu a pus deja scrisoarea la posta (el a vrut sa aiba si timbru si stampila si tot...ca sa para mai reala!! de parca stie copilul ce e stampila si timbru!!!!
In dimineata asta am avut si noi conferita cu educatoarele...si am fost tare dezamagita ca sotul a avut o urgenta si nu a putut sa vina...
Am fost singura...si mare parte stiam ce mi-au spus educatoarele (doar ne vedem in fiecare zi si dezbatem idei...vorbim)...Radu vroia tare mult sa ajunga...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si Davidpsihologul
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Nicoleta spune:
Salut.
Nina,multam pentru link, am printat si eu scrisoarea si astept sa i-o dau lui Stefan, ca scoasa din posta... Sa vad reactia lui!
Eu azi am avut o zi plina de tot, sunt franta, abia astept sa vina week-endul... sa dorm... am si ceva treaba prin casa, trebuie sa fac si ceva de mancare... sa calc, sa pun la spalat...
Va doresc un week.end placut si relaxant.
Nicoleta 17 plus
si Stefan (27.01.2003)

cristina22 spune:
Hai sa va zic de scrisorica. Ieri, la birou, am listat-o color, pe hartie lila.Asaa, apoi problema a fost plicul. Pt ca nu aveam decat niste banale plicuri albe, m-am apucat de lucru manual. Am decupat din pliante ceva fundita rosie, doi mosi mici si niste buldozere! Nu radeti, ca aceste buldozere le-am pus in locul timbrelor.Acestea decupate frumos, le-am lipit pe plic, i-am scris numele mare, iar la expeditor am scris tot mare -MOSU. Si am mai desenat multe stelute.
Seara cand ne-am intors de la karate, Andrei s-a uitat in cutiuta postala, conform obiceiului si a exclamat"am scrisoare de la Mosu'!"
De atunci este foarte incantat ca e cel mai cuminte baiat din Oradea
Iar scrisoarea e consemnata pe frigider, la vedere!!
O seara frumoasa!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

sinzi_ana spune:
Cristina, buna ideaa cu buldozerele...chiar super originala si se potriveste...normal ca Mosu tre sa aiba timbre cu jucarii!!!!
Katty, super jocurile...sper sa aiba ceva timp...
Ieri am fost la gimnastica cu 2 prietene de-ale lui care apoi au venit la noi acasa...
A fost atat de entuziasmat!!!
Le-a intrebat daca vor sa doarma cu el, ca e loc in pat pentru toti, apoi au incuiat usa de la dormitorul lui, am stins luminile si se jucau cu lanterna!! Noi pe la usa trageam din cand in cand cu urechea!!!!
Le-a desenat, le-a citit...si fetele i-au dansat si i-au aratat cum fac ele gimnastica!!
Sotu a fost tare fericit ca atunci cand a ajuns acasa de la munca, David l-a prezentat si are sperante ca si peste vreo 15 ani va face la fel!!!!
O sa pun si poze...

sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/album/561300641zsaRwI?start=12
Am pus si pozele...
Gabb, la conference a fost bine...nu multe noutati pt mine...
Mi-au spus ce lectii face, la ce nivel, cum socializaza cu ceilalti copii, cum vorbeste in public (adica in fata clasei) la ce trebuie sa mai lucram...
Le-am spus ca vreau sa lucreze mai diversificat ca mi se pare ca se fixeaza pe anumite chestii...si mi-au spus ca toti copii la varsta asta fac la fel, si ca David isi alege lectii foooarte diversificate si are o cultura generala si o "ochi" pt detaliu extraordinar...
Laude...cum fac americanii

ruxij spune:
Salut! Ati fost grozave cu scrisoarea asta! Bogdan nu stie sa citeasca in romaneste, asa ca nu prea merge la noi. doar dc. ii fac eu o scrisoare in engleza.
Sanzi, bravo pt. David, el e un grozav! Si cu fetele imi pare bine ca s-a distrat.
Eu am inceput sa mai scriu pe la fetele din America, asa ca nu va suparati daca va povestesc si voua exact acelas lucru despre ce mai facem, ca altceva nu am ce povesti.
La noi e Thanksgivingul saptamana viitoare, iar eu sunt lenesa si am comandat cina de la "cantina" universitatii, ridic mancarea miercuri seara: grilled turkey, stuffing, mashed potatoes, green bean caserole, fruit tray, pumpkin pie and apple cider (apropos, mi-am adus aminte de povestea Andradei despre curcan, am recitit-o de curand si iar am ras :))). M-a costat doar vreo 70$ in total. Serves 8. Noua oricum nu ne place deloc mancarea traditionala de Thanksgiving, da' mai mult asa sa stie copilul de o traditie, ca se mananca curcan. Barbata-miu mi-a prezis ca o sa o aruncam. Sa vedem. Am fost si invitati la proprietarii unui restaurant grecesc (fac petrecerea de Thanksgiving in restaurant), da' dupa ce am comandat. Problema e ca a venit fi-miu cu o foaie de la scoala pe care a tb sa scriem cu ce va ajuta el la pregatirile pt. Thanksgiving si a trebuit sa scriu si eu ceva, am scris "bake cookies". Acu tb. sa fac cookies :)) Cel mai mult ma bucur de cele cateva zile libere.
La noi nu a mai ajuns copilul pe la office deloc. Dar il trag de limba la fix: "cu ce te-a certat invatatoarea az?". El ma crede cand ii spun ca invatatoarea imi scrie mie emailuri asa ca tb sa imi spuna adevarul. Ieri l-a certat putin doar pt. ca erau in cerc si ea le citea si o fetita a ridicat mana si invatatoarea se astepta ca ea sa intrebe ceva despre poveste, dar cand colo ea: "cand iesim afara?". Iar lu' fi-miu i s-a parut amuzant ca profa a fost dezamagita de intrebare si asa ca a gasit de cuviinta sa rada:))
Azi a venit cu nr. de telefon al unui coleg si a sunat singur la el acasa si a vb cu mama lui, i-a spus ca vrea sa il invite pe Ryan la el acasa maine intre 3 si 5. I-a dat si adresa. Ma asteptam ca mama lui Ryan sa ma ceara pe mine, dar nu m-a cerut. A zis ca vine. Sper sa vina, asteptam sa incepem sa ne facem prieteni si la noua scoala.
Aseara am stat de vorba cu barbata-miu pana pe la 12 noaptea si nu m-am pregatit pt. cursul pe care l-am predat azi dim la 8.30. Nu mai zic ca n-am prea dormit bine de tot felul de griji (am probleme cu somnul din cauza grijilor). M-am trezit la 6 si am ajuns la scoala la 7.30, dar acolo m-a tinut un tip de vorba pana la 8, asa ca m-am pregatit juma' de ora si a iesit super bine :)) Le-am vorbit studentilor despre sistemele etice (pt. ca e usor si n-am avut nevoie sa ma pregatesc hehe), pentru ca vezi Doamne, ei cand vor fi ingineri vor avea o responsasbilitate fata de societate si tb sa invete sa ia decizii in conformitate cu etica profesionala bla bla. Le-am dat un exemplu cu un milionar care moare in bratele tale, pe o insula pustie, si iti da 2 milioane de dolari intr-o cutie cu rugamintea sa dai banii unei echipe de baseball, Yankees (unii care deja sunt plini de bani). Mergand tu catre New York (unde sunt Yankees astia) citesti in ziar ca organizatia nu stiu care (foarte respectabila) cere 2 mil. de dolari pt. a salva 100 mii de oameni din Africa de la o moarte prin infometare si pt. a le construi infrastructura pt. agricultura. Intrebarea a fost: ce faci? Si am dezbatut. Le-am mai dat inca vreo 2-3 exemple din astea. Cred ca le-a placut si eu m-am bucurat ca am scapat asa usor.