Copiii din 2002 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Sanziana, noi plecam a doua zi imediat dupa ce termin eu scoala, in prima zi de vacanta adica pe 22 decembrie. Am vazut pozele pe unde se plimba sotul tau....frumos job si-a ales, nimic de zis . In concediu nu-mi propun decat odihna, inot, soare si lectura....unde sa mai intre plictiseala??!!! Veniti si voi? Si in St. Matin e frumos, preturile sint cam la fel cam in Bahamas, am vazut ca nu e mare diferenta, si la noi e pe lista.

Ruxij, citeam si ce ai scris la subiectul celalalt de parent-teacher interviews...suna si cere un appointment profesoarei si spune-i ca rolul unui profesor e sa reach the child in a positive way, to help him being successful, instead of reprimanding him all the time. Transmite-i clar ca respectivele comentarii negative nu ajuta in cazul de fata. Daca a ajuns cu adevarat sa te preocupe asta in mod constant, eu as suna directoarea si i-as comunica ca desi sint de acord cu disciplina, metodele alese de profesoarea respectiva nu au efect in cazul fiului tau, si ca ai avea nevoie in scris de un action plan si feedback along the way . Sint convinsa ca vei vedea o schimbare majora. Si mie mi s-a intamplat intr-o zi sa-mi spuna profesoara ca Yasmine a fost silly...si am intrebat-o in which way exactly si mi-a spus ca sint niste initiatori in clasa si ea a marturisit ca-i urma doar....i-am spus ca noi in calitate de parinti highly value education, but she has to choose the rigth method of having her disciplined. Cred ca profesorilor le place sa stie ca au suportul parintilor, dar in acelasi timp parintele trebuie sa fie de acord cu metoda de disciplinare a copiilor lor. Se vede ca vin de la scoala dupa o zi plina, nu?

Miralucker, wow asa repede zapada in Elvetia anul asta? Pe mine ma apuca groaza ca stiu sigur ca in Canada nu scapam de iarna vreo 4 luni cu siguranta

Azi Yasmine a facut putina febra cu tuse, si a stat tati cu ea acasa. Maine e randul meu, asa ca mi-am luat liber fara nici o remuscare. Va pup pe toate ,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Khristin, eu ma refeream ca daca mergem cu tati cand el e la munca...noi stam singurei si ne-am plictisi fara el!!!! Prefer sa mergem toti odata in vacanta!!!

Fetelor, cand vine Mos Nicolae????

Elena, pls vino inapoi!!!!!! Imi e tare dor de tine si de George si Gabi!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sf. Nicolae este pe 6 decembrie. Dimineata in care, copiii vor gasi ghetutele pline de daruri de la Mos Nicolae.
Si www.ecopii.ro/moscraciun/" target="_blank">aici, aveti o surpriza placuta sa le-o faceti copilasilor vostri, pana vine .

Elena, hai inapoi, te rog, si eu ! Macar aici si in celalalt club al nostru.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mersi, Nina!
Am aflat deja de la o alta mamica dc din Oradea, asa ca am si listat-o si am pus-o in plic, iar Andrei o va gasi in posta!!Abia astept sa-i vad mutricica!

Nu mai stiti nimic de Elena?
Oare i s-a intamplat ceva?? Am suparat-o cu ceva??
Off, ce rau e sa nu stii nimic...

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina22, !
Elena nu a patit nimic, nu e suparata pe noi, doar ca nu-i mai place actualul DC. Este dezamagita de ceea ce citeste pe forum, loc in care ea intra sa se relaxeze. Si a hotarat ca e mai bine pt. linistea ei sa stea deoparte.
Doar ca, eu nu sunt de acord cu hotararea ei si o rooooog, sa revina, macar acolo unde se simte bine, ca mai suntem si noi pe DC, nu doar cei care au dezamagit-o.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

[quote]Originally posted by Anina_n

Sf. Nicolae este pe 6 decembrie. Dimineata in care, copiii vor gasi ghetutele pline de daruri de la Mos Nicolae.
Si www.ecopii.ro/moscraciun/" target="_blank">aici, aveti o surpriza placuta sa le-o faceti copilasilor vostri, pana vine .

Nina multumim frumos pt. scrisoare, am pregatit-o deja pt. Vlady sunt tare curioasa cum va reactiona
Sper din tot sufletul sa nu i se urce la cap faptul ca il lauda in scrisoare ca a fost cuminte
Vedem noi , oricum scrisoarea mi-a placut foarte mult

Va si va doresc o zi minunata !

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua pitici si mamici,Bodoganel doarme si am intrat sa citesc si pe repede inainte sa scriu cate ceva.
Sinzi am spus teatru:Vine circul,si s-a tinut la gradi unde au venit si doi circari cu o maimutica.A fost o chestie de cca 1h in care ciutanii s-au simtit bine.
La multi ani! sarbatoritilor de azi(care sunt pe listutza)si nu numai.
Nina abia astept sa se trezeasca supermanul sa vad ce reactie o sa aiba la vederea scrisorii.Multam' pt idee si atat tie cat si Cristinei.
.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna seara, mamicute!
Nina, multumim ptr. ideea cu scrisoarea. Andrei a fost foarte emotionat cand i-am citit-o, iar cand a venit si tati acasa m-a pus sa i-o citesc si lui!!! A crezut totul si mi-a adus si o hartie sa-i scriem si noi mosului!
Sinzi, uite aici un link cu joculete online ptr. copii:
http://www.playmania.ro/jocuri/copii
Sper sa-i placa lui David. Mi-au placut si pozele ultime (cele cu locurile pe unde umbla tati) cele din avion sunt foarte frumoase.
Pup toate mamicile active si inactive...!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salut dragele mele mamici!abia acum am terminat ce am avut de lucru...
interesanta scrisorica mosului.maine o sa va spun si eu reactia Mariucai.i-am lipit scrisoarea pe usa ca s-o vada dimineata cand se trezeste.
doar v-am citit in ultimul timp dar de scris n-am reusit.. mi-e dor de voi!!!
revin maine!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Buna dimineata!
Pentru ca azi nu am ore va scriu si eu un picut.
"wow..nu pot sa cred..foarte cuminte?? nici chiar asa...Birou??cine a mai auzit sa intre un birou in sac"..haha aici avea dreptate ..dar asta e dorinta ei.."imi vine sa lesin de atatea emotii"..cam astea au fost cuvintele Mariucai cand i-am citit scrisoarea de dimineata...Era foarte patrunsa de moment Multumesc Nina pentru idee!
aseara am fost la inot.A inceput sa inoate si pe burta dar jumatate de bazin deocamdata.De sarit ,nu sare din picioare , ci se aseaza pe margine si se arunca in apa.
Azi va merge cu gradinita la acvariu.De dimineata a fost tare bucuroasa ca am dus-o eu la gradi.Se intampla foarte rar s-o pot duce eu.
va doresc o zi buna!La Constanta a iesit soarele!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput