violeta pana in 10 mesaje scrise pe forum esti moderat. cred ca din cauza asta apare mesajul la alta ora decat a fost scris. cred ca e ora cand moderatorul l-a vazut. oricum mihaela are 10 mesaje si de acum vom putea citi mesajele imediat dupa ce le trimite.
Doina multa sanatate lui Dan.
Mihaela i-a trecut burtica lui Andrei? cum ii spuneti? si in ce zona stai in turnu. poate ne vedem ca eu am sa vin peste o saptamana pe acasa.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Monica(asa te cheama,nu?)sau Aka i-a trecut burtica lui cosmin in doua zile cu calciu carbonic si ceai de menta.Mi-ar place sa ne intalnim!Stau pe Magurele,sti nu?Pe str viitorului.
Buna fetele!
Astazi este ziua mamei mele si va-m pus 5 poze pe album pe care mi le-a realizat o colega de birou, special pt. ea priviti aici
Dorry, multa sanatate mamei tale!!!!!
LA MULTI ANI!!!!!Scuze de intarziere dar sunt intre casa si spital, mama mea este internata.
Dan este bine acum , nu mai are temperatura, mai tuseste putin.
Va doresc un weekend placut!!!
A, era sa uit...serviti o cafea???

Doina Bita
buna tuturor!:)
si eu sunt din Turnu,am terminat in 96 filologia la Marin Preda, apoi am plecat in Bucuresti la fac, revenind destul de rar pe acasa
chiar ma intrebam daca voi regasi pe aici pe cineva cunoscut :)
alinutza00, bine ai venit printre noi.Ma bucur ca incepe sa se mareasca grupul 
, acum sa inteleg ca stai in Italia?
Bine ai venit,Alina!
Si eu tot la Marin Preda am invatat si am terminat la istorie in 1997
Poate vorbim pe mess!
Te pup!
AAAA Sa-ti traiasca copii!