mamici din TELEORMAN sunteti active?(4)
Raspunsuri - Pagina 4
aka spune:
bine ai venit alinutza. te-am trecut pe listuta, sper sa te simti bine in grupul nostru
. cum te descurci cu doi nazdavani?
La multi ani Dory pentru mama ta. foarte frumoase pozele.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
violetamaria spune:

oooooo ce bine ca suntem mai multe
bun venit alinutza ce bine ca ni s-a alaturat cineva si de peste hotare
daca stai in italia spunene si noua mai sunt romani prin italia sau au plecat toti de frica italienilor?au toate motivele sa le fie frica sunt f periculosi italienii
daniela ce faci?
dory te-ai obisnuit la serviciu -programul dupa 2 ani de stat acasa esti cam aerian la un program fix
sa traim bine
alinutza00 spune:
multam de primirea calduroasa
dory, da, de vreo 3 ani sunt in milano, dar ne bate gandul sa ne intoarcem...de fapt o luna sunt sigura ca vreau sa ne stabilim definitiv aici...cealalta sunt la fel de sigura ca vreau acasa...
mihaela vroiam sa iti dau un mes cu adresa mea, dar vad ca nu ai activat PM...asa ca scriu aici alinapaula_petrescu@yahoo.com
aka, sunt zile in care totul merge bine, piticii sunt cuminti...f rar insa
...de obicei insa e nebunie.Dav merge la gradi, deocamdata doar 3 ore jum ptr ca inca plange, am incercat sa l las pana la 2 dupa o sapt in care totul mersese bine...dar sit s a inrautatit, miorlaind mai tot timpul, asa ca m am intors la programul 9.30-13
si tot e bine, caci la inceput l am lasat 15 min, 30, apoi o ora...
Cu tomita merg la o grupa de joaca o data pe sapt, e f haios, suntem 6 bebei cu totii
In concluzie
...dim, trezeste i, apoi papa, imbracat pe fondul sonor al urletelor lui tomita, casa..normal, dezastru in urma noastra..il las pe dav plangand, vino cu toma, culca l, apoi papa de pranz, imbracat iarasi sa l luam pe dav...si ziua continua tot asa..

violeta...parerea mea ca mai sunt destui romani pe aici
, iar aia de sunt expulzati acu, greseala italienilor ca nu au facut o mai devreme.Italienii chiar nu mi se par agresivi, sau na..au si ei rebuturile lor...toata isteria asta din ultima vreme pe noi personal nu ne a afectat, dar oricum incep sa oftic, ca nu s cum sa zic altcumva, ca soarta ne a adus tocmai in tara asta(niciodata nu ne am dorit sa emigram aici, sotul lucra ptr o firma it de soft in buc ce i au oferit un job in milano..si uite asa..visul nostru era SUA).Nu mai suport statutul asta de imigrant roman intr o tara in care ro sunt considerati hoti, criminali, etc etc, iar de catre cei din tara...suntem la gramada capsunari, ca doar atata suntem dupa capul multora romanii din it si spania...
danielac spune:
salut!
eu sunt acasa, ma dor urechile din cauza frigului, asa ca nu ma simt prea bine!
azi am fost pe jos la gradi cu Diana ca masina era ingropata in zapada...
Bine ai venit Alina! sa iti traisac feciorii!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
violetamaria spune:
daniela trateazata ia si tu ceva asta am patit si eu cind am venit in brasov stateam cu caciula toata ziua in cap ziceai ca sunt de la nebuni
alnutza ai perfecta dreptate ,sunt bagati toti romanii in aceeasi oala
adevarul este ca padure fara uscaturi nu exista ce vrei asta este si rromii si cei care fura sunt romani si sunt ai nostri
ce crezi ca italienii nu au uscaturi?
Fiquelle spune:
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
danielac spune:
salut!
eu trag in continuare de o otita la ureche adreapta... cumplita este!
va doresc numai sanatate!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Petitia online:
danielac spune:
din pacate sunt alexandreni de-ai nostrii:
http://www.expres.ro/article.php?artid=331561#
sa ne rugam pentru micutul Sebastian!
Petitia online:
doinabita spune:
Offffffff, am vazut si eu la stiri cazul lui Sebastian.Cata delasare din partea doctorilor 

Sa ne rugam ca el sa se faca bine!!!!

Voi ce faceti fetelor?eu am avut o saptamana grea.probleme de sanatate ale mamei mele.Mai am inca....sper sa fie bine pana la final.Va pup si va doresc o duminica cat mai placuta.
Doina Bita