Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Noi intii ne ducem in office, ridicam report cardul (citim intr-o mare goana) si apoi ne insiram la coada sa vedem invatatoarea.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Marcu!!!!!!!

Deci cam asta ne asteapta!!! Uf...la pitici ma pricep, dar am o teama...ce ma fac cand se face baietu mai mare???? Deja ma incuie cu o multime de intrebari prea "tehnice" pt mine...

Ramona, dar cati ani are baiatul tau??? Auzi...sclipire in ochi!!!! haha!!! E dragoste mare!!!!!

Eu cred ca fetitele sunt mai indraznetze!!! David are o prietena (de aceiasi varsta) care mereu ii propune sa doarma cu el (al meu la inceput nu vroia, acum in fiecare seara isi aduce aminte ca nici in seara asta nu l-am lasat sa doarma cu Rebbeca), se imbratiseaza mai mereu, se pupa, se tin de mana!!! Alearga unul spre altul ca la mima-teatru!!!!
Eu rad pe margine, caci ea ii tot spune ca fetitele stau acasa si fac shopping si baietii merg la serviciu...si mai vrea si 5 copii!!!! (bietul David ce il asteapta!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Alina, Sinzi, multumesc!
Si voua toate sa va traiasca copiii!

Al meu tot cu Shannon, care m-a impresionat teribil ea a decis ce vrea sa ii cumpere lui Marcu de ziua lui ca stia ce ii place (nu mai comentez reactia lui ca ma umplu iarasi de nervi, rasfatat e...)
Gabriela, o sa ma uit la Costco daca are vreunul de cumparat sa vedem cum merge...
A

PS faza simpatica la petrecere: sint 3 prieteni peste tot, ea cu fiu-meu si inca un baiat (vecinul lu Shannon si in clasa cu ea) si numa impreuna au stat toata petrecerea (ca si petrecerile toate), si s-au imbracat in costume de baie, au zburat pina la piscina, erau cu un picior in aer cit le-a facut instructajul si tzusti in apa!!! Dupa care Shannon, ducindu-se la fund: I don't know how to swim, I need my floaties... Biata de ea, mi s-a rupt sufletul. S-a redresat repede si cind si-a pus floaties toata piscina a fost a ei:))
O dulce e fata asta si asa un "buddy"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nice! Si pustoaica de cinci ani e precoce. Vrea mereu sa se joace de-a "family" cu Alexandru si el mi-a spus ca vrea sa-l sarute. Nu bag mina in foc ca nu au si facut-o. Cind se joaca la ea acasa (mai des decit la noi, ca de obicei doarme Anuta) ei se joaca la etaj si de multe ori mama fetitei e la parter. Deci nu sta cu ei tot timpul...
Acum ca a inceput cu sportul au mai rarit-o cu joaca, are si ea activitati, in alte zile facem lectii... Eu ma sperii de copiii astia!

Sinzi, a fost tare cu licaritul din ochi! Ce sa zic, fiul meu e un pic atipic... Uitasem, el a implinit opt ani in Septembrie. E baiat mare! Chiar ca e! Nici sa vreau nu-l mai pot ridica in brate.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

sa dau si eu raportul, daca-i tema cunoscuta cu sedinte si parinti. :)
invatatoarea de anul asta vad ca are o metoda mai imbunatatita de conferentiere , adica imparte durata sedintei in doua parti (inegale), in prima parte e si copilul/paratul de fata, iar a doua parte e doar ea cu parintele. ceea ce mi se pare corect, daca e sa tinem seama ca si copilul poate are de gand sa se apere sau sa explice un comportament pe care invatatoarea nu l-a deslusit cum trebuie la momentul intamplarii, nu? sau sa se disculpe, sau sa ridice probleme, prinzand pur si simplu curaj ca e si parintele acolo [daca ma gandesc bine, nu stiu cata aparare mi-ar fi luat mie ai mei, la vreo sedinta, dar mi-a venit si mie randul sa ma razbun pe mine si pe voi :) ]

cu hugs-urile am patit-o mai mititei fiind, adica in kindergarten, cand copilul abia scapase de sub magia teletubbiesilor, big hug, big hug... si-a trebuit sa-i rastorn universul si sa-l introduc in lumea oamenilor mari, unde tre sa ne tinem sentimentele acasa si sa nu rabufnim in public cand ne e drag de cineva. am schimbat intre timp scoala, iar la cea noua vad ca sunt permise exteriorizarile (pana la un punct!), juniorul se plange acum ca un grup de fete cu care a fost anul trecut in clasa il alearga intru imbratisare prin curtea scolii. noroc ca se suna repede si nu trebuie sa se mai impiedice :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Haha, ce draguti sunt toti copiii, cu prietenele si aventurile lor!!
Andrada, tu o sa fii o soacra f. buna, cu cat drag povestesti despre fetita Shannon :))
Si la noi a fost Bogdan de fatza la "sedinta". Mie nu mi se pare normal, poate juma' juma', da' nu asa. In plus, nu ne-a zis nimic despre invatat, parca nu conteaza (de fapt a si zis ca nu conteaza )l-a pus pe bogdan sa ne arate caietele si ce a mai facut el pe acolo, apoi a comentat ea despre disciplina numai.

Sanzi, l-am speriat pe barbata-miu cu povestea fetitei cum ca "baiatul merge la servici si fata sta acasa si face shopping, plus 5 copii" lol lol A zis ca dc i se intampla una ca asta lu' fi-miu "nora" are de-a face cu el. A incurcat-o cu barbata-miu, degeaba am inceput eu sa il educ deja cum ca nu e treaba noastra si nu ne bagam

Interesant ca la unele scoli ii lasa sa se imbratiseze si la altele nu. Oricum mie mi se par exagerati cu fazele astea.

Eu azi am venit acasa la lunch break, am facut curatenie in fix juma' de ora ca era mare dezordine (jucarii, farfurii de la micul dejun, firimituri samd). A venit tipa cu apraisalu', a facut poze. Dupa ce a plecat am pus o mancare de mazare in slow cooker. Moama, a iesit f. buna, am avut dinner-ul gata cand am ajuns acasa. Traiasca slow cookeru' si oraselul meu mic de imi da voie sa pregatesc cina in lunch break :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

ruxij am citit ca ai facut mincare de mazare la slow cooker...imi spui te rog si mie cum? ca am si eu de curind slow cooker care a venit cu o carticica de retete americane, gen chili (sau asta e mexicana) si inca nu ma prea pricep cum sa adaptez la gusturi mai romanesti :)... multumesc

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La Ralu s au facut programarile ptr conference time ptr decembrie. Ai 30 de min la dispozitie sa vorbesti cu teacher ul si se vorbeste cu report card ul in fata! teacher ul ti l arata si apoi dupa ce conference e gata il iei acasa.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

A.. ce bine ca discutati despre asta.. Si la fi-miu la K au avut azi un fel de PTA meeting la care se spunea ca se va da report cardul copilului.. Sincer, habar n-aveam despre ce e vorba, plus ca nu puteam sa iau toti copiii dupa mine.. am ratat intalnirea.
Acum imi pare rau.. De fapt la ce foloseste report cardul asta la K? E pe note, conteaza undeva? Sa ma duc sa-l cer lui Miss? Oare mi-l mai da?

Si Codrin, tot 5 ani, are o faza cu o fetita, se tot tine dupa el, se cauta cu privirea, se plac... ufff.. asa de mici?

Poate sa ma lumineze si pe mine cineva cum e cu report cardul?

Andrada, la multi ani lui Marcu.. Sa fie sanatos

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

E pe note Adriana dar nu conteaza niciunde. Poti sa trimiti biletel prin copil lui teacher si ea sigur ti l va trimite.
In functie de notare vezi si tu unde copilul e strong si unde nu desiiiiiiiiiiii sunt teacher i in tara asta ( vorbesc de scoala) care nu noteaza cu 4 (aici avem note de la 1 la 4) la prima perioada. De ce?! explicatie:"daca acum ii dau 4 apoi ce o sa i mai dau?"

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput