Fetele din America (94)
Raspunsuri - Pagina 8
Andrada spune:
Diseara am sedinta cu parintii dar cam am idee ce o sa-mi spuna.... Vesnica fitiiala
Hai ca si astia sint nebuni cu pus mina pe picior..fetita s-a plins sau invatatoarea a observat?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Auzi, da' astia la scoala in afara de fatzaiala, mai stiu sa povesteasca si despre ce invata copiii astia ? Ca vad ca grija lor e numa' sa stea ca o stana de piatra in bancile alea. Noua nu ne-a zis nimic despre invatat la sedinta cu parintii, nici un cuvant, numai si numai despre ca face aia, ca isi pune mana in par, ca isi pune mana in f... (asta am pus-o e de la mine ).
Ramona, cine a facut circul cu mana pe picior? Invatatoarea?
Si fi-miu are vreo doua gagici blonde, da' a zis ca el o iubeste pe Hannah Montana :))
ocebine spune:
Eh...aia cu pusul miini pe picior am patit-o si noi. In primul an de pre-k (nu la scoala la care sint ei acum...si asta a fost o chestie care a contat mai tirziu cind am hotarit sa il scot de acolo) Nicholas a fost in mare bucluc...circ cu dus la principal, conferinta cu parintii...
La story time ii pusese in cerc, pe jos sa asculte...al meu din plictiseala/"absentmindness"...se juca cu ciucurelul de la pantoful colegei. De aici a iesit un scandal de proportii pentru "inappropriate touching"...cind m-am dus la conferinta, parintii fetitei erau super inversunati ca invatatoarea le-a explicat de inappropriate touching...cine stie ce si-au inchipuit. Din gura invatatoarei am aflat doar ca s-a jucat cu ciucurelul in timp ce asculta si nici macar nu a atins fetita. Fetita habar n-a avut de taraboi, Nicholas e iesit sifonat cu hirtoaga la principal. In sfirsit au recunoscut ca au "overreacted"...in fine.
Aici cel putin nu este asa taboo sa se atinga din prietenie, colegii se imbratiseaza, fetele citeodata ii mai pupa la plecare...parca nu au asa o incorsetare.
Duminica Alex a avut playdate cu 2 fetite gemene...ele sint mereu incintate cind vin la noi ca nu iese cu scandal...baietii mei sint de acord cu tot ce propun ele. Vreau sa spun ca deja si-au exprimat dorinta sa aiba sleepover la noi. Amndoua mamicile am ramas tablou, ei deja facusera planuri, s-au uitat pe calendar...acuma ramine sa discutam detalii...nici eu nici ea nu sintem hotarite inca.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
I-a vazut teacher care era cu ei in pauza, inteleg ca e chiar guidance teacher sau ce amar or mai avea ei pe acolo.
Fetita nu s-a vaitat, am tras concluzia ca ei ii cam placea... Pentru ca Alexandru a zis ca ea a fost in BIG trouble, a ramas in office la guidance teacher aia.
Alexandru a dat adresa noastra de e-mail, dar n-am primit nimic. Mi-a spus ca a incercat sa explice (a durat mult pina sa scot de la el esentialul), dar nu l-a ascultat si deci n-a apucat sa explice de ce era cu miinile pe picioarele fetei.
Cred ca un guidance ce o fi ea ar trebui sa asculte ce s-a intimplat inainte sa sara la concluzii aiurea. Copilul se simtea vinovat, dar fara sa stie exact de ce.
L-am linistit, dar i-am explicat ca la scoala au regula asta, "no touching". Nice din partea lui ca a vrut sa ajute, data viitoare sa anunte teacher cind se loveste cineva.
Oricum, mi se pare complet aiurea. Incerc sa pun pe seama faptului ca fiind atitia copii tipa n-a realizat ce se intimpla si ce a vazut ea i s-o fi parut ciudat si... o fi avut si ea o zi proasta. Nu stiu ce sa zic, e prima intimplare neplacuta si nu vreau sa overreact nici eu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Andrada La multi ani pentru Marcu sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii si sa aiba noroc in viata.E mai mare ca fata mea cu 1 luna si un pic ...
Ramona e de coma faza cu pusul miinii pe picior
Si fica mea mi-a povestit intr-o seara la culcare ca un baietel o trateaza ca pe o girl-friend, mie mi s-a taiat respiratia si mi-a venit sa lesin (nu-s pregatita ptr faza asta ) dar apoi am tras aer in piept si am discutat si de fapt e doar mai dargut cu ea si o alege tot timpul in echipa lui la diverse activitati dar acu doar n-o sa alertez teacherul ptr lucruri de 2 bani.
Vorba lui sota'miu care ridea cu un coleg (ala american) la servici ca se intrebau la un moment dat "ai nevoie de un hug" si la care au ajuns la concluzia ca aici e mai ok sa iei in brate un coleg - barbat decit o colega
Si noi avem joi sedinta cu parintii dar deja am primit card reportul de la scoala ieri si e cu calificatiful maxim la toate, parca mi se pare prea de tot amanunte joi.
Eu pina acum (juma an preschool, si un an K) am fost multumita de relatiile si dicutiile avute cu teacherii aici , au discutat deschis si mai ales despre cum merge academic ca eu am avut mari emotii si i-am tocat constatnt la cap
Anamaria daca reusiti sa faceti sleepoverul sunteti deschizatori de drumuri , ca mie mi se pare ca se exagereaza la greu in privinta asta.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Alexandru a zis ca nu stie de ce se agita lumea atita cu Hannah Montana asta... Dar se uita si el citeodata!
Despre fata care s-a agatat de gitul lui mi-a spus ca in dupa-masa aia lumina era speciala si ii straluceau ochii intr-un fel deosebit. L-am intrebat desigur cum au fost in lumina de dimineata, dar cica nu era acelasi lucru...
ruxij spune:
Eu zic ca Hannah Montana asta e pentru copii mai mari, nu pt. varsta lu' fi-miu, care are 5 ani inca. Se uita din cand in cand la film, da' cam ca matza'n calendar ca e pt. adolescenti. Fi-miu e f. muzical, ii place muzica f. mult si a "remarcat-o" pe Hannah asta in urma unui joc pe computer, cu niste curse de masini, pe al carui fundal sonor canta Hannah Montana. Se pare ca e buna, pt. ca fi-miu de atunci a inceput cu ea, nu o vazuse inainte, dar i-a placut cum canta, deci nu a fost vorba de reclama sau uitat la TV.
Si la noi la gradinita era regula cu imbratisarile. Cand lipsea bogdan cate o zi de la preschool, cand se intorcea se facea coada sa le dea "Hug" fiecare, iar el statea ashea tzeapan :) Si la plecare, in fiecare zi veneau 3-4: "Matthew-hug, Matthew-hug!!" El era singurul baiat din clasa Inca n-am avut probleme cu "touching", slava Domnului, asta imi lipsea. Oricum lui Bogdan nu ii prea place sa fie atins si sper ca nu o sa avem mari probleme de interpretare gresita daca nu prefera sa atinga/fie atins, dar cu nebunii astia nu se stie niciodata.
Ramona J spune:
Uite aici
http://citizen-times.com/apps/pbcs.dll/article?AID=200771113008&source=rss
Gabbriela spune:
Andrada ce sa mai zic de aspiratorul cu apa... e minunat zic eu.. asta daca ai mult carpet in casa... si ce imi place si mai tare la el e ca ramane asa un miros placut in casa cateva zile dupa ce termini, unii detergenti sunt asa bine imbalsamate... inchiriaza unul si testeaza ... de la home depot...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Andrada spune:
La noi intii avem conf si apoi ne da report cardul la sf lunii. Ma intreb totusi cine ia deciziile astea:)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu