Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Andrada la multi ani lui Marcu.. si poti veni linistita la pici de 2002 chiar de Marcu e cu cativa anisori mai mare.. nu se suparam sa avem printre noi o mamica ce a trecut deja de etapa asta.

Aspiratorul meu trage si nu trage "www.hoover.com/product.aspx?model=U6439900&ds=false#" target="_blank">e un hoover 2 ani vechime".. de ce zic asta, se pare ca totul e curat dupa ce termini cu el, dar am pus in priza pe cel cu apa "imprumutat de la cineva"... mai fetelor sa lesin cand am vazut canistra cu apa cum arata... neagra complect.. mi-a stat inima .. si spre bucuria mea si o pata de suc de portocale a scos .. veche de vreo 3 luni.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Josefine, eu am un roomba antic (de vreo 4-5 ani). Il folosesc mai mult pentru "sub pat" si asa sa ia praful in fiecare zi. Tot trebuie un aspirator serios o data pe saptamina.

Eu sus am doar parchet peste tot (acuma bucataria, noul living si dormitorul mamei sint acoperite cu Pergo), carpeta doar pe scari (care de fapt imi sta pe creieri dar nu am suficient curaj sa ma apuc de 2 rinduri de scari (dat jos, facut fata la surprizele ce le voi gasi sub carpeta, etc).

Jos am tile si doar o singura camera cu carpeta (camera cu jucarii). Speram dupa Carciun sa punem Pergo si acolo.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Aia cu apraisalu' vin pt. ca am cerut un home equity loan si s-ar putea sa n-am destul equity ca preturile cica ar fi scazut de acum doi ani cand am luat casa.

Andrada, la multi ani pt. Marc! Cati ani a implinit? Ce chestie si eu tot pool party as fi vrut sa fac pt. Bogdan, in Februarie, la YWCA (nu YMCA-da' e cam tot aia). Cum a fost organizarea? Vin aia acolo si au grija de copii sau o sa tb sa ma bag eu in piscina? Si mancatul e in alta sala?

Gabriela, cum e aspiratorul ala "cu apa"? Hai ca ma faceti sa imi cumpar aspirator acum lol

Va mai povestesc de fi-miu si pe aici. Da' sper sa nu prea am ce povesti si sa se cuminteasca. El e un copil destul de cuminte, toata lumea care il cunoaste si m-a auzit ca avem probleme cu disciplina la scoala au reactionat identic: "tu cu copilul taaaaaau???". Lumea il considera f.f. cuminte, pt. ca nu sare si nu alearga prin casa, nu sparge, nu tipa aiurea, se joaca singur in legea lui, f. concentrat, nu stii ca ai copil acasa. Si copilul asta are probleme de disciplina, isi baga carioci in nas la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La multi ani lui Marcu!!!Cati anisori a implinit?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ruxij aspiratorul arata ca unul normal, dar are 2 canistre.. in una pui apa si detergent si incepi aspiratul, are un buton unde daca apesi pulberizeaza apa, si in canistra 2 se aduna apa ce o pulberizezi tu de pe carpet. Are 5 peri totative si o putere mare de a trage mizeria, mult mai mare decat un aspirator normala.
Daca ai mult carpet in casa se merita sa il iei...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc de urari, Ramona, Gabbriela, Lia, Corina.
Marcu are 7 ani acu.Mai ziceti de aspiratorul ala cu apa, l-am vazut si eu la teveu...dar nu mai stiu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andrada, la multi ani lui Marcu. O copilarie cat mai fericita!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, la multi ani lui Marcu!!!
Sa fie sanatos si fericit (si voi pe linga el)!

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Ciuf, Anamaria!

M-am uitat si eu la un hoover cu abur. Cica e cotat f bine.
sau mai bine pun odata hardwood floors si termin povestea,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu la NY mai inchiriam de la Home Depot aparat de curatat covorul. Aici i-am chemat pe unii si m-a costat o caruta de bani, nu cred ca au facut treaba mai buna.
Mocheta noastra din dormitoare e taaare deschisa la culoare si deja s-a murdarit. Initial am spus ca punem parchet cind se murdareste din nou, dar parca nu sint pregatita.
In family room e una mai anti-jeg, bine ca n-o vad cum arata de fapt! In bucatarie am tile, iar in livng-dining am pus parchet inainte sa ne mutam. Bine am facut, parca vad ca raminea mocheta aia bej deschis si pina acum ar fi aratat ca vai si amar!
Eu urasc mocheta si sper sa punem parchet peste tot. Ma rog, sotul zice ca nu spargem tile, aia asa ramine. Oh, well...
Acum ma gindesc daca sa cumpar aspirator cu aburi sau sa pun parchet...

Copilul meu e cam ca al tau Ruxij. Si noi tocmai am avut probleme de disciplina. Cica i-a pus mina pe picioare unei colege si a fost scandal mare. Mie mi-a explicat ca un baiat a lovit-o cu piciorul si ea s-a intins pe banca. El a luat apa cu o frunza si i-a pus pe picior, acolo unde s-a lovit. A iesit circ mare, i-a dus intr-un office etc. N-am primit note, ma intreb daca sa abordez eu problema la scoala. Copilul era nelamurit de ce nu poate sa ajute pe cineva care e "hurt".
Mai tirziu fata i-a transmis prin alt coleg ca-l iubeste. Sa se fi prefacut ca sa-i puna el apa pe picioare? Mi se pare prea de tot la virsta asta!
Pe de alta parte eram in parc acum citeva zile. O colega de-a lui, frumusica, nu-i dadea pace deloc, era tot dupa el. Sotul meu s-a apropiat cu celularul sa le faca o poza ca erau draguti. Cind a vazut fata ca-i rost de poza s-a agatat cu totul de gitul lui Alexandru, zici ca erau in luna de miere! Ce sa mai zic?!
Pe de alta parte e indragostit de vecina noastra, care are 5 ani. Mi-a zis ca stie ca ea e cu trei ani mai tinara, dar e hotarit sa se insoare cu ea.
Nu mai bine aveam un baietoi bataus? Acusi incep sa sune fetele la telefon, ce ma fac?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput