Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Fetelor, please, ce stiti de "Black Friday"? A facut careva vreo afacere, ati mers de dimineata, ati stiut cam ce reduceri urmeaza?
Ca tare m-ar tenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La noi nu scria pe note. Scria fie check mark, fie un plus, fie un minus. La check mark insemna "progressing towards standard", la minus "below standard" si la plus "meets standard". Da' erau trei lulele: recunoaste literele mici, recunoaste literele mari, cifrele pana la 100 si atata tot. Si "social skills" -adica disciplina: follows directions bla bla...

Ah, voiam sa va intreb, se poate sa nu iti treaca copilul in clasa I?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Uta, mancarea de mazare am facut-o asa: am tocat fuga o ceapa, destul de mare ca ma grabeam, am pus-o 5 min in ulei, am tocat patru rosii roma si am pus peste ceapa inca 3-4 minute. Intre timp am taiat cubulete doi piepti de pui dezosat si am pus in slow cooker, impreuna cu mazarea congelata. Peste ele am adaugat amestecul de ceapa si rosii si o ceasca de apa si gata. Am pus si niste Vegeta. Cand am venit acasa am vazut ca scazuse cam mult, am rasturnat intr-o cratita obisnuita, am mai pus putina apa, am dat un clocot, am mai potrivit de gust (sare si putin zahar) si am adaugat marar tocat. Voila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc Corina, Ruxij

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ruxij nu se poate! aici nu poate nici macar sa i lase repetenti fara acordul parintilor...(scoala sugereaza daca parintele zice ba copilul da inainte; si uite asa se ajunge n cl. a 5a si nu stiu tabla inmultirii!!!"no child left behind" cica!)

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

ruxij multumesc mult, incerc si eu neaparat

ina stan intr-adevar de black friday sunt oferte bune...daca te intereseaza ceva de la un magazin anume, pe pagina lor de web trebuie sa aiba ofertele de black friday...daca nu si vrei doar sa stii asa in general, cauta pe google dupa black friday 2007 si ai sa gasesti sigur site-uri intregi care updateaza zilnic ofertele pe masura ce magazinele le afiseaza

aici a fost anul trecut batalie mare pe niste laptop-uri la circuit city, cu vreo $300 dar, doar la primii 20 clienti, asa ca lumea a stat la coada de pe la miezul noptii pina dimineata la 8 sau 9...totul depinde de ceea ce cauti

spor la cumparaturi

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ocebine, multumesc pentru raspuns! din ce citisem, roomba cica nu rezista mai mult de un an doi si de-asta ma intrebam daca merita investia. noi (stam in camin de familisti ) avem linoleum pe jos si o bucata mica de carpeta pe care am luat-o din ikea la repezeala ca era ieftina. dar tot tre' sa dau cu mopu', ca altfel nu se ia toata mizeria.

Andrada, la multi ani pentru baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corinadana, e lux la voi! Eu am avut 15 minute cu teacher, fara copil.

Eu de Black Friday stau frumos acasa. Sint tot felul de nebuni care stau 24 de ore la coada, se imping, se omoara...
La Walmart au avut nu demult o oferta din asta gen Black Friday, noi am fost vreo doua zile mai tirziu si am aflat ca au avut de exemplu 50 de tv (52" cu vreo $900) si s-au vindut imediat ce s-a deschis magazinul. Eu nici nu stiam la vremea aia!
Adevarul e ca ne trebuie (ne dorim mai degraba) un tv din asta mare. Eu as pune un tablou in locul lui, dar sotul zice ca ne trebuie un urias din asta... Asa ca mai bine il trimit pe el la Black Friday.

Ruxij, de cind ma gindesc la o mincare de mazare! Cred ca mi-ai dat imboldul... Eu am renuntat la oala aia, zace in garaj.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

La scoala asta vad ca prima dat iti trimit un bilet in care sunt trecute datele si intervalele orare ale conferintelor parent-teacher si tu iti alegi data/ora care iti convine. Apoi ei au trimis confirmarea, apoi plicul cu card reportul in copie , semnat de teacher&principal si un survey de la teacher sa stie cam ce probleme ai si sa se pregateasca ce va discuta cu tine. Intilnirea dureaza cam 15-20 de minute.
Indicatorii sunt intre 1-3 1- experiencing difficulty, 2- progressing toward grade level expectations si 3- meeting grade level expectations/secure. Mie mi se par asa ciudate notarile astea ... nici nu stiu cum sa le iau. La citit e la nivelul 10 acum (asta zice raportul) si la sfirsitul clasei I trebuie sa fie la 16.
Deocamdata eu sunt multumita de ea, desi uneori cind face temele la mate vad ca le mai bijbiie , nu e atenta deloc desi teacherul spune ca stie , oricum ea nu se poarta la fel cu mine cum e la scoala , aia e sigur.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Imi imaginez ce nebunie trebuie sa fie!!! Si daca sunt online...cred ca trebuie sa ai un super-rapid comp!!!!!
Mie nu imi place sa stau la coada...prefer sa le cumpar mai scumpe

Si noi avem niste report-carduri...in care sunt prezentate toate lectiile si nivelul la care a ajuns copilul cu ele (i-a fost prezentata lectia, o repeta, a masterat-o)...Ce mi se pare interesant ca pe langa lectii si partea academica avem un report card si pentru partea fizica, coordonarea, motricitate, dexteritate...
Le primim insa doar de 3 ori pe an!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2964772770087737923fkchkr
Pe unde se plimba sotul meu...am stabilit ca dupa vacanta din Ro mergem pe St Marteen...Radu spune ca e taaare frumos si linistit!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput