Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Vad ca notarile sint total diferite peste tot...la K avea S, N si I (Satisfactory, Need Improvement, Improvement shown)...Acuma e pe note (1-100, A, B, C, etc)...Miine am "ziua mare" si trebuie sa alerg la 2 scoli (cladiri diferite 15 minute distanta cu masina) in 2 ore...Sotul nu prea serveste sendinte cu parintii, cica nu stie ce sa intrebe (io-s mai curioasa). El deschide report cardul, vede nota, miingie pe cap si gata...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care au fost in Ro. Ati folosit cardurile de debit/credit si daca da, ce comisioane ati platit. Trebuie anuntata banca inainte ca urmeaza sa calatoresti? Intreb pt ca ultima oara cand am incercat sa cumpar bilet, am avut niste dificultati (am introdus numarul de cont gresit) si banca m-a sunat sa verifice tranzactia. Nu stiu inca daca o sa imi iau tel cu mine si chiar daca il iau nu vreau sa vorbesc in Ro pe numarul de aici, pt ca este foarte scump, dar nici nu as vrea sa ma trezesc cu cardurile blocate.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mireamara, cartile de credit nu le-am folosit...in schimb cu cele de debit e simplu...7$ de tranzactie este taxa bancii...si schimbul se face la cursul bancii respective...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Fetele istete si la curent cu tehnologia, ce parere aveti de asta:
www.hammacher.com/publish/74498.asp?promo=xsells" target="_blank">http://www.hammacher.com/publish/74498.asp?promo=xsells?

O fi ceva de capul lui?

Azi am fost la niste analize...am ajuns prima la usa laboratorului (inca nu se deschisese). Am sunat ieri si mesajul mi-a zis ca-i deschis de M-F 7:00am-5:00pm first come, first served si doar simbata cu appointment. Booon. Se deschide usa, o tanti super acra indianca ma ia la rost: Am appointment? Zic, nu, ca am sunat ieri si tanti robot mi-a zis ca nu-mi trebe, ca-i miercuri...Imi arunca o hirtie pe care scrie mare "Appointments encouraged". Tac milc, astept sa ma atace cu acele si eprubetele...acra tanti de mi s-au strepezit dintii. Nu un zimbet, incruntata, suparata, tuna si fulgera. La plecare, am luat-o de mina si i-am zis frumos: "It wouldn't hurt you if you smiled a little, or show a little kindness"...a zimbit ea asa intr-un colt...dar totusi a facut un efort.

Am uitat sa zic ca si eu eram fara cafea de dimineata in vene

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si aici tot de 3 ori pe an report card ul, doar prima oara vorbesti cu teacher ul celelelalte doua dati doar daca i musai (probleme).

Aici noteaza pe fiecare academic subject de 2 ori (tot cu 1 la 4). O nota ptr efort si una ptr achievment.
In baza paginii sunt notele ptr cum isi organizeaza munca, materialele, timpul, corectitudinea temelor, fair play bla bla bla.
Tot pe report card se scrie nr de zile de scoala care au fost pana cand s a facut reportul si nr de zile lipsite. Raluca nu a lipsit deloc anul trecut si nici anul asta pana acum. Intr a 1a a lipsit de 2 ori. Dintr a 4a le scrie si nr de zile intarziate.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

miereamara, depinde de banca ce comisioane isi ia per tranzactie. trebuie sa suni si sa intrebi. banca mea imi lua $1.50 pe tranzactie, dar am auzit si de sume mai mari, gen $7. mi se pare enorm. alta banca mai mica, gen regionala, imi lua $3.
pentru credit carduri trebuie sa suni sa ii anunti ca vei pleca din tara, daca vrei sa folosesti cardul, altfel ti-l blocheaza. aici nu cred ca sunt comisioane.

ocebine, pare fain sweeper-ul ala, dar eu am citit pareri impartite despre lumina aia UV ca a ca ar desinfecta cum trebuie, ba ca nu. nu stiu care e adevarul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by josefine

ocebine, pare fain sweeper-ul ala, dar eu am citit pareri impartite despre lumina aia UV ca a ca ar desinfecta cum trebuie, ba ca nu. nu stiu care e adevarul.

Aia ma intrebam si eu daca e chiar bun sau doar asa...de okii soacrei

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Io am folosit numa credit card in strainatate. In Romania am folosit numa cash. Visa ia procent 3.5% din tranzactie, AMEX nimic si a dat si rata minunata,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Corinadana si aici e la fel se noteaza tot ce misca copilul la scoala , plus zilele de prezenat si cele cu intirzieri sunt trecute, apoi am mai primit un raport de la PE teacher si de la art teacher. Peste tot e cu punctaj maxim , ce mai fica-mea doboara avioane
Anamaria sotamiu a vrut musai sa fac programarea a.i. sa poata veni si el , el pune intrebarile cele mai incuietoare, pe mine ma'nerveaza da pe teacher iti sta mintea'n loc ce-i trece prin cap.
Sweeperul suna bine, doar tot lampi UV se folosesc si in spitale ptr dezinfectarea incaperilor dar nu stiu ce durata de viata au si daca sunt scumpe si trebuie sa le schimbi des plus bateriile te aduce la sapa de cauciuc :) si oricum UV omoara doar unde lumina ajunge direct , deci trebuie sweepait cm cu cm. Si cred ca ne cam si da sistemul imunitar peste cap ca apoi le-om duce dorul microbilor :))

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria eu ti l-as recomanda p-asta:
http://www.amazon.com/Electrolux-EL1000B-Pronto-Stick-Vacuum/dp/B0007XOHQI

Compatimesc cu tine la faza cu indiencele, nu le au cu customer service deloc mai ales in medicina, si nici profesional nu dau p-afara...

Am fost ieri la sedinta, 10 minute (cica i-a zis lui Marcu sa ma cheme mai devreme sa stam pe indelete, si-a si gasit cu cascatul asta sa-mi spuna si ea imi facea o favoare...). Una peste alta a facut-o fiu-meu si p'asta din vorbe, cica i-a furat inima, il discuta pe fiu-meu cu barbac-su (n-are copii) fiecare are teoria lui despre fiu-meu etc etc. Ma bucur ca nu mai asa istericoasa ca la inceput, cind m-a chemat pentru nimicuri si era si fara tact si insensibila, ma cam calca pe athelete's foot ce am (chiar am, cred ca adica, am niste puncte rosii numai la un picior, mi-a aparut acu o saptamina)

Adriana multumesc de urari, si voua toate cele bune,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput