Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Bikmaria nu te grabi sa-i dai fetitei smecta, mai bine cere sfatul medicului...si eu am avut probleme cu fetita...a facut moale din cauza ca am mancat niste peste marinat si nu stiam ca nu pot manca cu otet asa ca fetita s-a deranjat la stomacel si vreo saptamana a facut numai kaki moale i-am dat debridat si ceai de menta care este sfant pentru diaree, acum face kaki bun la 2 zile, daca vad ca dupa 2 zile nu iese atunci ii dau ceai de musetel si dupa vreo jumate de ora se rezolva...fetitza mea e o grasana si mi-a luat in greutate chiar si in saptamana cand a fost deranjata la stomac insa nu s-a manifestat cu febra sau varsaturi si nici cu scaune dese, facea doar o data pe zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Noapte buna, mamici si bebici! Ma bag si eu la nani.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Roxali eu alaptez fetita din 3 in 3 ore, ultima masa i-o dau la 11 noaptea pentru ca atunci este ora ei de somn...peste noapte nu se mai trezeste cam de la o luna jumate asa ca masa de dimineata o primeste cam la 6 cand se trezeste ea...oricum am incercat sa-i dau la cerere numai ca ea nu cere mai des de 3 ore...pana la 2 luni o trezeam eu peste noapte si ii bagam tzitzi in guritza ca ea s-a nascut cu o greutate mica si trebuia sa o aduc la greutatea copilasilor de varsta ei asa ca nu scapa nici o masa...acum o las noaptea sa doarma si ii dau numai cand se trezeste ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna GEORGIANA ma bucur mult ca mai este cineva din targoviste

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Bikmaria acum am observat ca ai nascut pe 5 septembrie...eu am nascut pe 4, iti dai seama ca e posibil sa ne fi vazut prin maternitate ...

Mergi la inceput

noapte buna SIM sa ai o noapte linistita alaturi de bb stefan cel grasan

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

cu cine ai nascut?

Mergi la inceput

Am vazut ca sunteti cateva care va plangeti de iritatii la poponet la bebei...un lucru am invatat si eu bun din maternitate sa ung poponetzu cu neopreol, am folosit bepanthen si nu am fost multumita asa ca am aplicat metoda vazuta la asistente si a dat rezultate mult mai bune si nu folosesc doar un tip de servetele...in schimb folosesc numai pampers

Mergi la inceput

Am nascut cu Dr. Florin Florescu asistat de moasa Camelia Verdeata...

Mergi la inceput

georgiana cu ce dr ai nascut?

Mergi la inceput