FIV de toamna - III

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Salut gagici,

Ai dreptate Gabi, in sfarsit s-a incalzit si la noi....
Eu o sa lipsesc o saptamana, merg la niste prieteni ( sa-i zic un fel de vacanta)poate ma calmez putin...oricum al meu sot o sa fie plecat si nu as avea decat stresuri acasa...iar luni in 28 vreau sa merg la Ancar....
Durerea din dreapta inca nu mi-a disparut, dar ...vad eu in 28...

Va doresc sa aveti o saptamana placuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata fetelor!!!Sa aveti o saptaman buna si plina de bucurii!
Noi suntem bine si asteptam sa treaca timpul ca sa plecam la mare!Ieri am fost la Slanic Moldova.Numai suport sa stau acasa duminica!A fost super!Cald la inceput si ploaie dupa ce am plecat.Acolo nu stiu cum dar ne-a apucat si mai tare dorul de mare.

Voi ce faceti?

Sotul meu nu prea trage sa facem FIV in toamna.El este linistit ca o avem pe pisi.Este adevarat dar eu trebuie sa iau decizia pana nu e prea tarziu.Am inteles ca odata cu varsta se strica calitatea ovocitelor.Voi ce stiti?Stiti ce ma intreaba sotiorul meu?Oare pe al doilea o sa-l iubesc ca pe Simona????Eu sunt convinsa ca "DA"!!!!
Eu astept rusii ca sa incep analizele pt FIV.Raluca,tu iti mai amintesti ce analize ti-a dat Ancar pt FIV sau cand ai mers la el primadata???

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Buna dimineata,
va urez sa aveti un inceput de saptamana minunat!
,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor, o saptamana super va doresc.
Bine ai venit Ralu.
Ileana vacanta placuta si sa vii in "forma".
Gabi hai ca mai ai putin si gata fugi la mare :)
MonicaE ...traiasca aviata romana! ..hihihi
Monix cred ca esti fericita, ultima saptamana de scarbici nu? (sau iar am incurcat Monicile)

Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Am venit, si ma si pregatesc de serviciu... Va pup pe toate si va multumesc pt. urari si ganduri. Cand v-am citit aseara m-am distrat copios cate griji va faceati ca am vreme rea... ei bine INMH-ul a dat-o-n bara din nou. Am avut o vreme super, sunt neagra. Auzeam de la Buc. ca se anunta pt. litoral vreme naspa, si acolo daca picura o juma de minut. Apa da... a fost o teapa de zile mari. Avea 15-16 grade si abia in ultimele doua zile a devenit cu adevarat buna. Dar temerere de mine a intrat si in ghetaria aia, cat sa dai din maini de 4-5 ori si sa iesi cat mai repede, ca riscai sa te transformi in iceberg. In fine, n-am racit, am terminat ieri Microgynonul, deci stept si eu ciclul. Nu imi dau seama daca m-am odihnit, o sa vad azi la serviciu cat de toleranta voi fi... Va pup.

Mergi la inceput

Gabi, cand am ajuns la Ancar aveam deja facut HSG-ul, deci pe asta nu l-am mai repetat. In rest mi-a dat dozarile de zilele 14 si 21. Cam ca la Monix. Dupa ce-am hotarat ca facem fiv a mai venit un rand de dozari si secretia. Cam atat.
Bine ca plecati voi la mare cand e apa buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutare gagici!
Uite ca trebuia sa fiu libera si m-au chemat la servici "ce la vie".
Bine ai venit Raluca, sper ca ai forte proaspete.
Ileana vacanta placuta.
Pia si Monix o saptamana excelenta va urez si va pe toate.

Monica

Mergi la inceput

Am inteles ca apa are deja 20 de grade.Prognoza pe urmatoarele 2 saptamani arata ca vremea e ca si pana acum adica ploua,e soare...eu nu stiu ce sa mai cred.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Bunadimineata!Ce faceti?Sunteti suparate de numai vorbiti nimic aici?Altadata scriati pagini intregi...

Raluca,cum a fost la mare?

Hei,vorbaretelor??!!!???

Raluca,crezi ca Ancar accepta sa-mi puna doar 2 embrioni?Eu una nu prea cred sa reusesc din prima si am observat ca peste tot se introduc max 2 embrioni.Cel putin fetele din SUA,Canada care au facut asa spun.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Salutare!
Gabi, la mare a fost binisor, la modul ca mi-as fi dorit mai multa liniste, dar oriunde te-ai fi asezat sa asculti marea auzeai de fapt o cacofonie de cinci muzici date la maximum. Apoi teapa cu apa... imi place la nebunie soarele dar nu poti sta o zi intreaga sa te prajesti fara sa poti sa intri in apa. In alte conditii as fi intrat eu mai mult si in frigiderul ala, dar acum n-am vrut sa risc. Asa ca faceam plaja o ora jumate-doua dimineata si tot atat pe seara. Acum imi pare rau ca n-am impartit o sapt. la mare si una la munte, dar ne-am gandit ca daca tot plecam undeva, macar sa intelegem ceva din vacanta asta. Nu stiu cat de odihnita sunt, dar sunt calma, linistita (desi urmeaza sa-mi vina ciclul!)

De embrioni ce sa-ti zic... cred ca ti-ai dat si tu seama ca vindem pielea ursului din padure... Las' sa ajungi la faza aia si vezi atunci ce si cum. In principiu orice medic ar trebui sa respecte dorinta pacientei, dupa ce in prealabil i-a explicat punctul lui de vedere.
Tu cand pleci la mare?
Va pupez.

Mergi la inceput