FIV de toamna - III
Raspunsuri - Pagina 9
Pia spune:
Buna dimineata fetelor si o zi buna va doresc.
Gabito nu suntem suparate, doar ca suntem in asteptarea concediului si suntem fara chef si noutati nu prea avem.
Eu sincer nu cred ca-ti vor pune doar 2 embrioni, dar poate cine stie, daca vb.cu Ancar si cazi de acord cu el tot ce se poate.
Pupicei
monix0708 spune:
Buna dimineata fetelor!
sunt f. obosita. in week-end am muncit ca negrii pe plantatie: sambata am zugravit in sufragerie, iar duminica am facut curat si am spalat geamurile in toata casa. iar la servici am de lucru de nu ma vad. stie sefa ca de vineri nu mai vin si-mi da, poate-poate nu mai plec. partea buna este ca cu atata munca, nu prea mai ajung sa ma gandesc la altele. dar totusi ma gandesc. si n-am azi o stare prea buna.
Raluca, in privinta intalnirii noastre, am hot. sa o mai amanam, ca sa ne unim mai multe.
Gabi, nu sunt suparata, dar nu prea mai am timp. citesc repede, repede ce scrieti voi si apoi ma intorc pe "plantatie".
Pia, cand pleci la mare?
Tizo cum fu de ziua aviatiei? tu esti pilot sau stewardesa?
Ileana, ce faci? paraseste-ti prietenii pentru un sfert de ora si scrie-ne ce faci, cum te simti.
am o intrebare pt. voi: in situatia mea, singura sansa este FIV-ul? si de ce se face in septembrie? pentru ca eu tocmai in septembrie voi avea toate analizele gata.
Va pupic pe toate,
Pia spune:
Monix FIV-ul se recomanda primavara si toamna ca-s mai multe sanse de reusita, daca tu in septembrie de apuci de tratament, punctia si embriotransferul va avea loc cam prin luna octombrie, depinde acum cate saptamani de injectii faci si cum raspunde organismul tau la ele.
Pupici
Monica-Elena spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am sa va dau nici o noutate. Tizo nu sunt nici pilot ,nici stewardesa, sunt inginera. mi-ar fi placut pilot,dar e poveste lunga cu asta.....
Vapup si va urez o zi buna.
Monica
karula spune:
Monix, noi nu putem sa-ti zicem daca fiv-ul e unica ta sansa. Pt. orice afectiune exista tratamente, iar daca astea nu dau rezultat, atunci se iau decizii de genul inseminare, fiv... Am mai zis la un moment dat. Eu nu cred ca medicii "se grabesc" sa te trimita la fiv. Pur si simplu exista aceasta noua posibilitate si experienta lor e cea mai in masura sa decida cand e cazul sau nu sa se mai piarda bani, timp si nervi cu tratamente...
Rabdare pana la toamna.
Pia spune:
Buna dimineata, va pupic si o zi racoroasa va doresc.
Eu vreau deja acasa m-am saturat de scarbici
monix0708 spune:
Buna dimineata, fetelor.
de abia astept sa ajung acasa, unde printre altele ma asteapta o groaza de lucruri de ordonat. dar ma consolez cu ideea ca maine este ultima zi de lucru.
va pupic,
Parvutoiu Anca spune:
Buna fetelor,
Sunt Anca, membru nou - ma primiti si pe mine ???????
PIA, ai o 'giulesteanca', pacineta a dlui dr. Niculescu in plus ' gasca'!!:)))) - programata la FIV ptr OCT. 2003 - toamna fierbinte rau ptr noi toate de pe aici, vad eu..
DIN GRESEALA, am dat primul mesaj mai amplu pe subiectul 'FIV... de toamna', abia apoi m-am prins ca se continua discutia aici, pe FIV de toamna III !!!
Fetelor, VA ROG, ca sa ne cunoastem mai bine, CITITI-MI ACEL MESAJ, CA NU STIU SA-L TRANSFER AICI PE FIV III, OK ???
Abia astept sa va citesc mesajele si va stau la dispozitie cu orice informatie pot da - oricum, daca e binevenit, va voi tine la curent cu ce fac si eu cu FIV-ul meu la dl.dr.Niculescu.
Va PUP pe toate,
PA,PA,
Anca