FIV de toamna - III
Raspunsuri - Pagina 10
karula spune:
M-ai zapacit si pe mine... eram pe FIV III
Bine ai venit, oricat de trist ar suna urarea asta! Ce-am inteles eu: ca te temi pt. varsta ta. Pai vrei s-o luam de la capat cu discutia despre varsta si limitele ei? (vezi ca mai sunt cateva zeci de pagini aici despre fiv, toate umplute de noi, in care am ajuns la concluzia ca varsta nu-i pana la urma cel mai mare impediment). Apoi ti-e teama ca ai ovocitele "imbatranite", lasa grija asta in seama stimularii... OK?
Randurile se ingroasa, e clar toamna va fi muuuuult mai fierbinte ca vara asta (oricat de caniculara s-ar da ea).
Anca, suntem aici si orice ai vrea sa ne intrebi sau sa ne spui tu din experienta ta e de mare folos intregii gasti!
Cu drag,
k.
Pia spune:
Bine ai venit Anca, cum sa nu te primim printre noi, doar ca ne pare rau ca ai ajuns in situatia asta si vad ca randurile se ingroasa serios aici.
N-ai de ce sa te temi de varsta, eu am deja 38 de ani asa ca nu-ti face probleme, n-ai de unde sa stii ca ovocitele nu sunt bune, ai sa constati asta in ziua punctiei. Injectiile nu sunt dureroase stai linistita, o nimica toata, de fapt toata procedura in sine nu este dureroasa, la punctie nu simti nimic ca se face sub anestezie, iar la ET este f.simplu nu simti nimic.
Sigur ne vom intalni in septembrie pe holurile spitalului Giulesti.
Cu "cotizatia" la Niculescu iti pot spune ca mie n-a vrut sa-mi primeasca absolut nimic nici la primul nici la al doilea. In ceea ce priveste pe Cocei iti pot spune ca este ff.f.f.fde treaba se implica mult si poti sta de vb.cu ea despre orice, in ceea ce priveste "cotizatia" iti poti da cat vrei, mie mi-a primit plus flori.
Iti stau la dispozitie cu orice intrebare.
Vad ca toate vom avea o toamna fierbinte.
Va pupic
Pia spune:
Anca nu inteleg ceva, daca totul este in regula la tine, trompe, uter, ovare etc etc, sperma sotul este super, de ce ati ajuns la FIV. Ce a zis Niculescu? De ce nu incercati o inseminare ceva, de ce direct FIV. Din cauza varstei cumva?
Pupici
Monica-Elena spune:
Pia dr astia sunt cam ciudati. Si la mine este totul OK. eu ma rog de ancar sa fac macar o inseminare daca nu fIV si el imi spune sa am rabdare ca nu e cazul. Dar cand cer explicatii de ce nu raman imi spune sa astept.
La mine e invers eu ma rog de dr si el nu si nu.
Monica
cornelia1172 spune:
Pia,eu nu inteleg,daca nu a primit nimic cat te-a costat in total si cui ai dat?????
pe mine ma inspaimanta pt.ca eu nu pot sa-mi permit asa ceva.
monix0708 spune:
Ancuta bine ai venit! (este un fel de a spune)
se pare, asa cum a zs si Pia, ca ni se ingroasa randurile. dar sigur va fi numai pentru o scurta perioada.
toate cele bune,
ilenya spune:
Buna dragelor,
PIA, Dupa instilatii, dr. nu mi-a spus ce permeabilitate am. Cele 4 sedinte au decurs astfel:
Prima: M-a durut ceva dar mai putin decit la HSG, nu a intrat toata substanta si a fost reflux; m-a durut apoi vreo 10 min., timp in care am stat cu picioarele in sus pt a sta substanta acolo cit mai mult timp. Dupa care mi-a trecut de tot durerea si dupa 2 ore de stat in acea pozitie am plecat acasa.
a 2-a: Idem , numai ca am singerat putin toata ziua;
a 3-a: Nu m-a durut aproape deloc in timpul procedurii, a intrat toata substanta si nu am singerat;
a4-a: Dr. a incercat sa introduca cu presiune mai mare, m-a durut si am singerat din nou, dar a intrat toata subst.
Cam asta a fost.
Incepind de vineri ma duc din nou si voi vedea ce mai e acolo.
Ileana, daca luni mergi la Profesor ne vom vedea acolo, eu voi face instilatiile. Probabil ca voi fi in una din cele 2 rezerve din capatul culoarului, pe dreapta. Asta daca ai chef sa vorbim, bineinteles!
Ancuta, bine ai venit si descoperirea acestui Forum sa fie cu noroc pt tine!
Raluca, bine ai venit de la Mare!!!Astept vesti bune de la tine!
tuturor,
Ilenya
karula spune:
Dragelor, ceva vesti bune am, cel putin din punctul de vedere al confortului meu fizic. Azi a fost prima zi de ciclu dupa prima luna de tratament pt. exterminarea chisturilor. Surpriza cea mare a fost ca, pt. prima data dupa foarte mult timp, n-am fost nevoita sa iau analgezice! Doar diclofenacul care face parte din tratament, dar care inainte nu facea fata singur durerilor. Daca si maine ma simt la fel, cred ca pot spune ca incep sa intru in normal. Astept sa treaca potopul si poate pun in aplicare planul meu de a merge sa fac o eco la un alt doctor, sa vad ce spune el. Poate.
Ilenya, imi e atat de cunoscuta imaginea acelor "garsoniere" din Pantelimon cu fete cu picioarele pe pereti... Sa nu te doara, iti doresc si sa fie de bine cu instilatiile astea!
k.
Pia spune:
Buna fetelor,
MonicaE sunt intradevar ciudati dr.dar pana sa ajungi la FIV daca esti ok din toate pct.de vedere de ce nu-ti incearca o inseminare ca poate reusesti asa,este mai ieftina decat fiv-ul.
Poate reusesti sa-l convingi pe dr.
Cornelia, dr.Niculescu nu mi-a primit niciun ban peste taxele procedurii desi am incercat sa-i dau ceva. Doar dr.Cocei i-am dat ceva bani si flori. Primul FIV m-a costat 3000$, iar al doilea 2300$, in acesti bani a intrat toata procedura plus tratamentul (injectii Decapeptyl, Menogon, Pregnyl, ecografii, punctia si embriotransferul). Sper ca te-am lamurit acum.
Monix este ultima zi de servici, ce fericita poti fi, iti doresc concediu placut si sa auzim de bine.
Ilenya sa-ti ajute D-zeu ca dupa aceste instilatii sa auzim o veste buna, eu cred ca ai toate sansele daca trompele sunt ok si sotul la fel.
Ralu te pupic si ma bucur ca te simti bine, vezi incepem sa intram in normal.
Pupicei