FIV 145

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

pupacesc fivoasele mele dragi!va doresc mult succes celor care asteapta testul iar celor care sunt in plin tratament multa bafta la facut outze!sa dea D-zeu sa ne "vedem" toate in curand la odisee.aveti locurile rezervate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mihaelese face anestezie generala, adica o injectie in vena nici nu termina de bagat bine serul ca deja ti se rupe filmul. Cat despre antibiotic nus tiu ce sa zic si nu inteleg ce problema ai, dar parerea mea e sa nu iei de capul tau, ci sa discuti cu anestezista inainte. oricum vei discuta si e bine ca DD fereste sa nu interfere antibioticul cu anestezia sa nu se poata face si sa ratezi mersul mai departe in procedurile FIV.Poate la celelalte anestezii generale t-au dat antibiotic i datorita operatiei care urma, eici nu se da asa ceva. Daca e vreo problema anume eu zic sa le spui asistentelor chir dis de dimineata de la internare ca in caz ca poti sa faci va avea el (antibioticul) timp sa actioneze! Parerea mea, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor va multumesc si sa de d-zeu sa fie bine.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

KoraPop,
iti doresc din suflet sa obtii un rezultat +++ maine.
Iti tin pumnii stransi!
bHCG-ul la mine s-a pozitivat din ziua 10
iar testul de urina abia din ziua 12.
Dany, Moni, Ladyxe, Zouzou, Liliana,
toate cele bune, numai reusite si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kitta acum 6 lumi am aflat ca am prolaps de valva mitarala si mia zis doctorul ca la ori ce fel de enestezie sa fac tratament cu antibiotoc chiar si pentru o anestezie dentara.Stai linistita ca o sai spun anestezistului tot ce am.Mi-e frica ca nu am-i mai face fiv!!!!!!!!!! te pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MIHAELE,stai linistita,nu te mai framanta atat,solutii exista pt orice,punctia in sine nu este chiar dureroasa,se practica o anestezie usoara pe vena cu Dormicum,pt ca pacienta sa stea relaxata,cat mai linistita,dar se poate face si fara anestezie(adormire),dar fiind vb de o "adormire usoara",nu cred ca iti va pune probleme diagnosticul pe care il ai.DAR ANUNTA SI MEDICUL GINECOLOG,SI ANESTEZISTUL,PT CA EI VOR STII MULT MAI BINE,PANA ATUNCI NU TE MAI STRESA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Va multumesc din suflet fetelor of ce masi face eu fara voi pup.Maine dimineata merg la biserica si asi vrea sa dau un acatist pentru toate fetele de pe acest forum va rog din suflet sami spuneti daca sunteti de acord.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

PISIX Eu sunt a treia zi de menogon(4bc/zi), deocamdata sunt ok, cu o usoara pofta de mancare mai mare ca de obicei, dar in rest nimic.Vad ca tu esti bine, spor la intepat.

Pup toate FIVoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

iana sa-ti traiasca puisorii si sa ai grija de ei.
Zouzou multumim pt gandurile si faptele tale bune.
puiramy cand te duci la primul control.
kora te asteptam maine cu un raspuns pozitiv.
Avalon tu cum mai esti.
bafta la toate fetele cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

diana fata si burtica

Kora mai iei medrol, ca in ultimul timp ma tot trezesc cu usoare dureri de cap, sa fie de la el, iau de ceva timp. 2zile l-am intrerupt si am luat paracetamol de teama sa nu se instaleze vreo raceala tocmai acum, oare as putea sa le iau simultan?

Mergi la inceput