FIV 145

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia multumesc din suflet pentru raspuns pe 22 merg la domnul dr. si o sa-l intreb in ce lot intru.eu am 28 de ani e clar ca o sa am-i dea protocol lung.Te rog frumos spunemi si mie ce inseamna protocol lung si scurt.da dea dumnezeu da fie bine si cu tine sa faci pe bebeita te og sa ma tii la curent cu tot ce faci tu pe pupiksi ma
ladyxe vreau sa fac in decembrie pentru ca nu mai am rabdare stiu ca nu am-i face bine nerabdarea asta dar nu pot sa fiu altfel tot timpul ma gandesc la fiv.Asta e unica mea sansa fiv-ul eu nu mai am trompe sper sa reusim toate fele de pe acest forum sa ne indeplineasca dd dorinta noastra de a avea un bebe multumesc pt raspuns te pup si ma pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

kitta- jos palaria in fata ta ca reusesti asta, eu reusesc sa aplic acest principiu in trafic, la serviciu, etc. Dar nu cand mi se pare ca se incalca limite privind demnitatea umana.Hmmm...avem principii asemanatoare, asta e vorba mea, zambeste oricand pt ca treci mai usor peste toate (se elimina serotonina, hormonul fericirii). Mmm, eu am probleme cu prolactina, cand ma enervez aia se duce naibii :-)
ella28 - mie mi se intampla fix invers, eu nu ma pot trezi dimineata...cred ca e chestie de pasa si de fapt un instinct de autoprotejare. Ne pregatim sa devenim mamici :-)
elam70 - iti doresc multa forta sa treci peste si sa o iei de la capat ...
ayda_m - dupa ce am tot citit pe FIV despre atatea esecuri, am incercat sa plec de la premiza ca primele 3 incercari vor fi ratate; dar cand te implici asa de tare emotional ...e greu sa nu fii dezamagit cand nu iese
PROGESTERON : daca are cineva cateva fiole de vanzare va rog dati-mi de stire; sau daca aveti si nu le veti folosi pana in ianuarie, va propun un schimb, dati-mi acum si vi le dau in ianuarie inapoi + 4 buc Bonus :-)
Fetelor va doresc un we minunat si succes in toate !
Kora - luni cand ma intorc sunt pregatita sa primesc o veste minunata de la tine

Sunt pe vaaal (Z 3 de Gonal)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata fetelor!!!

KITTA,Moni fetelor dragi stiu ca merit mustruluiala,dar credeti-ma ca stiam tot ce mi-ati spus,de atata vreme studiez si citesc pe net si mai ales pe acest forum...am facut o prostie cu testul de ieri asa din lipsa de ocupatie,dar nici nu il bag in seama,credeti-ma.Mai trist e ca nu am nici un fel de simptom de sarcina,am doar prevestirile de CM pe care le am luna de luna,stiu si ca sunt o multime de reusite fara simptome...in fine inca mai stau pe ganduri daca sa ma duc luni sau miercuri pt bhcg,dar dupa cate ma cunosc luni la prima ora voi fi acolo ca nu mai am rabdare,vreau si eu o viata normala,alba sau neagra ,cum o fi.KITTA nu sunt mai stresata decat data trecuta,doar ca acum stiu mai multe decat atunci....

ayda,elam va inteleg atat de bine...2008 va veni in curand cu alte perspective si sperante...!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Rubia cred ca am facut o greseala of nerabdarea asta a mea am sunat la medsanai si mia zis sa o sun luni pe doamna Butunoi ce dansa se ocupa cu loturile.Tu stii ceva de aceasta doamna?ce ma sfatuiesti sa fac sa sun luni sau sa astept pana pe 22 cand ma duc la domnul doctor cand am fost data trecuta domnul doctor mi-a cerut nr. de telefon al meu. Offff sper ca nu te sufoc cu nelemuririle mel si sper din tot sufletul sa ne intalnim pe la medsana sa ne cunoastem te pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mai fetelor ,dar scrieti nu gluma.
Eu m-am intors joi seara de la Giulesti.La spital am ajuns pe la 9 dimineata si am fost certata ,le-am zis ca am sunat si nu raspundea nimeni si cica nu e adevarat,adica tot eu eram vinovata.[Cine le-a bagat in seama]
Din cei 7 embrioni au mai ramas 3 .Doi de sapte celule si unu de opt celule.Mi-au fost transferati toti trei.
Doctorita Codreanu a fost o dulce (am vorbit in sfarsit cu ea) mi-a spus ca perioada de implantare este de luni pana joi.Pe 20 noiembrie am de facut testul.
In ziua transferului trebuia sa-mi vina C.M.si de atunci am aproape tot timpul dureri de burta ,spate,mijloc si sanii unflati.
Am mai luat nos-pa,dar nu stiu daca e normal.
Kora mai ai putin si vii cu vestea cea mare
Pisix spor la injectat,sa fie cu noroc

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana felicitari pentru cei trei puisori!!!F. bine ca iei nos-pa,toate acele dureri pot fi mici contractii asa ca daca ei nos-pa acestea se vor calma.Iti tin pumnii si sa dea DD sa vii cu cea mai buna veste pe 20 noiembrie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

iana felicitari sa ai grija de puisori tai sa stai cumintica in pat.
Kora cu Dumnezu inainte dar eu presimt ca o sa iasa bine POZITIV te roga sa citesti si tu zilele astea rugaciuni.si eu ma rog pt tine si pt toate fivoasele .te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mihaele, Laura Butunoi e tipa care se ocupa de incasat banii si contracte. Cine intra in ce lot medicul hotaraste, nu ea. Nu cred ca rezolvi nimic daca vorbesti cu ea si te trece pe o lista iar Ancar zice ca nu faci acum. Nu e nr fix de paciente in lot, asa ca daca dr. hotaraste ca intri in lot te trimite atunci la ea si semnezi. Stai linistita ca nu te lasa sa pleci fara sa-ti ia banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Dream, flory76 - Eu am facut Diphereline 3.75. Ulterior din prima zi a CM-ului am luat estrofem 2cp/12 h primele 8 zile, 2 cap/8h pana in ziua a 16-a, iar din z 17-a din 2 cap/zi pana la test.ET-ul a fost in ziua a 18-a fara Pregnyl
Pisix - Cred ca schimbarile o sa le simti din ziua 7-8 de Gonal. Cel putin la mine asa a fost si ovocite au fost de fiecare data destule
Kitta - Esti extraordinara. Incerc sa fiu si eu ca tine dar in domeniul asta nu prea imi iese. Dar perseverez!
Iana - Felicitari pentru voinicii tai!

dariela

Mergi la inceput

psj multumesc asa e ai mare dreptate of gandurile astea daca near lasa in pace ce bine ar fi.

Fetelor pe perioada tratamentului pot sa iau antibiotic?? si am o rugaminte la punctie se face anestezie generala? eu la orice anestezie trebuie sa iau 5 antibiotic inainte de anestezie. va pup

Mergi la inceput