FIV 145
Raspunsuri - Pagina 6
Moniland spune:
Bafta Kora!Ce tratament de sustinere ai?
diana
cristinici, tu inca pe tusa?
Puiramy, mult noroc sa ai cu FIV-ul acesta.
kokorina spune:
buna seara fetelor!
am intrat aici la voi,si sper sa u va deranjez,a-i multumi cu lacrimi in ochi MARRINEI si CRISTAL 1995,pt ajutorul acordat surorii mele,daniela_b.fara voi,cu siguranta ar fi renuntat,o cunosc si ar fi fost in stare,in ciuda tuturor tratamentelor(chiar si psihice) la care a fost supusa.ma bucur sa stiu ca va sustineti.
am citit cate ceva despre ce ati scris,si am observat ca marea majoritate asteapta ceva simptome inca de la prima zi de ET.si eu am facut FIV+ICSI si credeti-ma ca nu am avut nici o simptoma.abia sa zic de pe la o luna dupa ce s-a prins ma lua asa cu rau.dar in afara ca in a 12 zi de la ET,am sangerat,lucru care m-a facut sa-mi zic:gata am pierdut.dar norocul meu a fost ca in ziua aceea doctorul avea la clinica program prelungit.dupa servici am fugit la el infricosata,mi-a facut control si a doua zi m-a chemat sa-mi ia sange.mi s-a luat sange dar rezultatul nu il puteam afla decat dupa ora 16.am sta toata ghem de ganduri ingrozitoare pana am aflat ca de fapt acea sangerare a fost de bun augur.se prinsese sarcina.cum se spune la noi mai popular.ma insemnase.apoi,mai mult de o luna nu am simtit nimic,nici sani intariti,nici somn mai mult decat normal,nici pofte,nici rau.abia apoi a inceput raul si somnuuul.
m-am gandit a va povesti si voua cate putin din experienta mea de dupa ET,sa vedeti ca nu trebuie sa aveti neaparat simptome.e inca devreme,zic si eu.
ma iertati daca am dat buzna la voi,dar sant bine intentionata.va multumesc daca ati avut rabdarea sa cititi mesajul meu.
va doresc la toate,reusita cu burtica,si sa va citesc la odisee!
zouzounaki spune:
dragele mele am intrat sa va spun ca listuta este gata...pina pe la ora 24 cind o sa merg la nanic,mai astept fete care vor sa fie trecute...maine dimineata voi merge la manastire si am sa las acolo listuta...eu fetelor ce-am auzit acolo ieri...de cazuri de care medicii spuneau ca sigur 100% pe cale naturala sau artificiala femei nu pot avea copii..si de fapt au ramas muti de uimire cind fetele se prezentau la control insarcinate..sute..mii de cazuri...fiind vorba de o icoana de 800 de ani...chiar si o englezoaica ce era pregatita pt protocol pt fiv,a ramas insarcinata...acum fiecare cum crede...eu cred in puterea divina...si stiu ca pe toate va va ajuta...mai devreme sau mai tirziu visele de a fi mamici vor fi indeplinite...pe pagina mea de album de pe forum,am pus fotografia icoanei facatoare de minuni(trebuie doar s-o activeze administratorii)...o puteti salva in calculator,iar apoi printata si avuta in dormitor sau acolo unde aveti iconite...puterea ei este nemarginita,chiar si la mii de km distanta...va doresc ca Maica Domnului sa va asculte rugile si sa va indeplineasca dorintele...mii de scuze moderatorilor pt off topic
PS.sa purtati la briu o bentita,daca se poate de la un botez,sau o bentita simpla, 40 de zile..o dati jos doar cind faceti baita..sint mai multe de adaugat,dar fiind departe sint sigura ca doar rugindu-va din suflet,veti deveni mamici...va doresc din tot sufletul...si multe scuze ca nu am raspuns inapoi mesajelor voastre,dar au fost multe de tot...multi pupici si un sfirsit de saptamina binecuvintat
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
KITTA spune:
Zouzoumergi la Tsampika sau la alta manastire? Trece-ne si pe noi cu nick-urile astea de pe site. Daca vrea DD va sti cine suntem. Multumim mult paote prin tine se gandeste la noi!
dream1971 spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Dream1971tie de ce ti-au dat oare estromfen care este estradiol din Z2, il aveai mic? M-ar interesa si pe mine ca mie mi-a dat doar dupa ET. Intr-adevar multe variante, dar probabil ca este si in functie de analize. In cazul unui chist eu zic clar ca asta incurca lucrurile si de asta se amana ET.
In rest, am si eu o intrebare nu ca nu as stii raspunsul? In timpul luarii AC adica 2 luni nu pot sa iau nici o naturista sa se mai imbunatateasca una alta pe acolo nu? Acu, ca sa nu stau degeaba pe tusa ca nu face bine la pisic, am luat un gel cu aloe vera si inca un ceva lichid care se amesteca cate 5 ml din fiecare intr-o seringa (deci tot nu am scapat de seringi!) si seara dupa spalarea de culcare se intoduce acolo (ceea ce mai ramane va inchipuiti si voi) si nu se spala dupa aceea. Cica ajuta local, stiti voi cum cu aloe vera asta care e buna la de toate ca pe nici un prospect nu am vazut scris exact pentru ce afectiune e recomandat, ce si cum, numai bla, bla, bla, generalitati. Da' mergem pe principiul ca ce e cel mai scump e si cel mai bun si face minuni. Am luat si MACA din aia scumpa de la Forever toate bineinteles, la care satu si ma uit acum de imi curg balele, dar io veni si timpul ei. Sa fie acolo ca face bine la pisic, cand te simti asa inarmata cu toate cele dotarile.
Kitta as vrea sa pot sa-ti raspund la intrebare dar din pacate eu nu am facut pana acum nici un fel de analiza. De cand am pierdut sarcina trecuta nu mi s-a mai facut nici un fel de investigatie (doar o eco sumara). Mi-au dat schema de tratament pe care am descris-o anterior si atat. Eu cred ca este o schema de tratament generala si nu una personalizata. Fara trimitere de la doctor din pacate nu pot sa fac nici o analiza fiindca nu accepta nimeni. Totusi, impresia mea este ca medicii din Romania acorda mult mai multa atentie pacientelor iar informatia este deschisa. Aici nimic...Acum incerc sa invat de la voi, plus ce mai citesc si incerc sa obtin cat mai multa informatie dar e tare greu si nu intotdeauna izbutesc. Depinde si de doctor fiindca nu pot avea doar unul...sunt 5 care se tot schimba...Ii cunosc pe toti dar toti sunt la fel de putin comunicativi
Dream
dream1971 spune:
Dariela avem tratamente asemantoare. Sper sa fie bine
Stuart si mult scucces si tie!
Zouzou numai bine
Liliana
Kora luni te asteptam cu vestea cea mare! Hai mai rabda o zi!
Iana sa fie cu ochisori!
Pisix tu cum mai stai?
Mult success tuturor fara exceptie.
Dream
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Zouzoumergi la Tsampika sau la alta manastire? Trece-ne si pe noi cu nick-urile astea de pe site. Daca vrea DD va sti cine suntem. Multumim mult paote prin tine se gandeste la noi!
da,dar nu sus pe munte//ci la manastire//acolo e icoana si eu atitia ani n-am stiu..si am aflat tot ieri ce trebuie sa faci exact...n-o sa te uit...promit...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
ps.iconita este pe pagina mea ..aici in stinga jos cu verde
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
mihaele spune:
Zouzou te rog frumos trecema si pe mine pe lista multumesc.Si eu maine merg la biserica si am sa ma rog pentru toate fetele care sunt in situatia noastra te pup
ella_72 spune:
Zouzou as dori si eu pe listuta ...numele meu este ELENA.Multumesc mult de tot si Bunul Dumnezeu sa ne ajute la toate sa devenim mame,ca prea mult ne dorim....
Ella