FIV 145
Raspunsuri - Pagina 18
pisix spune:
marrina - hai ca si eu m-am apucat de albusuri, preventiv. Imi spui si mie te rog care e treaba cu urina, pregnylul si retentia de apa? Ca nu am inteles ...Pregnylul asta ce e ? Mult succes si tie, din toata inima!
Kora -adica maine e ???!!! Sincer la cat tot astept aveam impresia ca e azi ...Ooof, bine ca esti tu calma ca io mooor :-)
Kora, auzi da poate stii tu : in timpul stimularii ai voie iubire ca si eu am aceeasi 'problemuta' cu a ta ?
luci.eilm- m-a bufnit rasul, sincer exact asa eram si eu initial, insa m-am mobilizat sa citesc zilnic si incep un pic sa se lege info... Las' ca le invatam noi pe toate !
Moniland - tare esti tu draguta cum ne 'imbii' la raport... Multumim, ne injectam de ne ia mama naibii dar vaaai ce ne mai place !
Boo- da mai Boo, nu stii cum o fi ...poate ca e mai bine asa. Vezi, impotant e sa vezi partea buna in toate. Iti doresc din toata inima succes
iana - iti tin pumnii !
AncaWish - mie mi-a intarziat 5 zile luna asta. Dr. zice ca efectul total al Diphereline se instaleaza dupa 14 zile asa ca ...Succes !
Sfatul zilei : astazi va propun un tur virtual pe la Odisee: la mamicile din seria cea mai recenta (eu ma duc la cele de iulie-august, sa le cunosc ...preventiv), la mamicile FIV-oase, la povestile despre nasteri, etc. Te fac sa te simti foarte ...acolo
[luck- ai un PM de la mine
Sunt pe vaaaal ( Z 6 Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Relya spune:
Anca W. , normal nu ar trebui sa intarzie menstruatia din cauza dipherelin-ului.
Eu am intrebat-o pe dr. Dracea, cand am facut FIV, daca se poate sa nu vina menstruatia pe tratament cu diphereline si a spus : doar in caz de gravideala.
Acum fiecare organism reactioneaza diferit...
Kora
Zouzou
tin pumnii tuturor
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Anca Wish spune:
Pisix, multumesc pentru raspuns
Relya, ma gandeam io ca sunt gravida
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
pisix spune:
AncaWish, Relya - nu radeti da eu chiar m-am dus cu gandul ca as putea fi ... Si la eco s-a vazut ca din pacate nu sunt ...inca
Sunt pe vaaal ( Z 6 de stimulare cu Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)
PisiX,
ladyxe spune:
anca, acum am facut protocol lung si mi-a venit CM cum trebuia chiar cum calculasem cu dr, dar sunt fete care au asteptat ceva timp, poate stiu ele daca diphe este cauza, desi cred ca nu.
ella28 spune:
Anca Wish, nu stiu daca te consoleaza dar si eu il astept. Sunt tot in Z8 de inhibare. Oricum mie niciodata nu mi-a venit CM la 28 zile, pe la 31-33 vine al meu.
Oricum sa stii ca tante Getix mi-a spus ca trebuie sa vina in timpul tratamentului cu Diphe si sa nu ma sperii ca se pot intampla modificari ale CM! (ce-o fi vrut sa spuna cu asta ea stie)Asteptare placuta si fara stres!
Kora eu cred ca-mi faceam 10 teste pana acum, cum poti fi atat de calma? Felicitari pentru rabdare! Eu sunt convinsa ca e de bine, maine astept sa beau in cinstea ta.
Bafta multa tuturor!
pisix spune:
Vreau sa ma duc azi sa-mi fac dozare de prolactina, estradiol si progesteron.
Stie cineva daca am voie sa mananc ?
Ca mi-e asa de foameeeeee
Sunt pe vaaal ( Z 6 de stimulare cu Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)
PisiX,
Moniland spune:
Ancuta, mie dr. imi zicea ca daca intarzie mai mult de 3 zile sa-l sun.
Dar nu elimina varianta de a fi gravida pentru ca e un exemplu recent. Liliana a tot facut diphereline pana a facut un hcg. Si surpriza era
Pisix, hai sa-ti fac programul . In perioada stimularii non stop (daca rezisti fizic si psihic). Sa tii totusi cont de perioada de abstinenta inainte de punctie. Urmatoarea partida obligatoriu in seara dinainte de ET. Apoi vei avea 2 saptamani pauza si cred ca dr. va recomanda si urmatoarele 3 luni pauza. Asa ca spor la treaba
Anca Wish spune:
Pisix, ba eu rad si nu de tine, ci de mine. Nu am cum sa fiu.
Ei, Ela, m-am linistit. Deci, nu sunt singura.
Ne vedem pe 20 la eco?
Ladyxe, mersi!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
ella28 spune:
Anca eu merg la eco pe 19. Tu iei ceva in plus in perioada asta? Am citit niste capitole mai vechi in care fetele recomandau Vit C, acid folic, Ca+Mg+Zn+Se si pe perioada inhibarii care de obicei nu e prea bagata in seama.
Oricum avem acelasi program deci sigur ne vedem pe la Giuly!