FIV 145

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineataaaa!
Da' cat ati mai scris mey fetelor!!!!
Multumesc tuturor pentru gandurile bune ,sunteti niste scumpe si cuvintele voastre mi-au mers la suflet....mai greu mi-e sa inteleg de ce credeti voi ca as avea un bebe in burtik cand eu "ma plang" mereu ca ma simt foarte bine,ca nimic nu ma doare....nici nu stiti cat as vrea sa nu va dezamagesc....
Fetelor sunt atat de calma si linistita si ma simt atat de bine incat zau ca as prelungi la nesfarsit testarea....,dar....nu am ce face,maine am sa fac testul...pentru ca asa trebuie....starea aceasta de bine pe care o am se datoreaza faptului ca eu sunt impacata cu situatia,adica v-am mai spus ca nu cred sa fii reusit,doar o minune se poate intampla si asta,recunosc ca o astept cu o farama de speranta in adancul sufletului....In rest toate bune si frumoase,mi-e dor de mor de o partida de amor cu sotiorul meu drag,dar mai am nitel si recuperam noi....
Moni indiferent unde m-as gasi la primavara eu tot voi fi cu ochii pe tine si pe toate fetele de pe aici,pentru ca atat de mult m-am atasat de gashca FIV incat nu ma vad in alta parte nicicum

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

marrina, asteptam sa ne spui ce a zis dr. Cocei.
Fetele, m-ati terminat cu cate stiti, eu nu mai pot sa citesc fiindca nu pot sa va urmaresc, nu inteleg nimic. Ferice de cei saraci cu duhul!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

kora, bravo pentru starea buna, cat mai repede un rezultat bun si apoi si sau numai .

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Husky tu ce mai faci?Pe cand urmatoarea incercare?La noua clinica,anul urmator?
Pisix esti pe val…sa fie valul norocos sic and vei ajunge la mal acolo sa te astepte
xrysya daca ai inceput din zi 2 sau 3 de CM,inseamna protocolul scurt.Dupa primele 8 zile vei face eco si analiza estradiolului si in functie de acestea iti va da tratamentul in continuare.Bafta multa!
Iyoana va fi bine la biopsie,sunt sigura de asta!
Boo nu iti mai face griji,diphe scade FSH,ceea ce pentru stimulare e foarte bine,ovarele vor fi relaxate pe cand incepi si astfel vor produce multe oute,ai sa vezi!
Heleny si parerea mea e ca ar trebui sa fii foarte atent monitorizata in aceasta perioada,poate ar trebui scazuta doza de stimulare ( poate trebuia scazuta mai demult),sper sa fie totul bine pentru tine in cele din urma.
Alina_alexandra progesteron injectabil se gaseste in Ungaria,Germania,Italia,Anglia si poate si in alte tari,important e sa ai pe cineva care sa ti-l poata procura ( in general e nevoie de reteta).
Mihaele cred ca toata gasca de FIV-oase ne inscriem la dr. tau de familie si sa vezi ce ii crestem bugetul!!!!Nu iti face griji ca daca le cumperi si nu vei avea nevoie,vor fi multe doritoare sa cumpere de la tine gonal sau puregon compensat 50%,deci banii sigur nu ii pierzi.
Luck cand vrei sa faci urmatoarea incercare?Cu dr. Dracea la Gynera?Good luck!
Kineta mai bines a ai mai multe fiole decat sa nu iti ajunga, nu poti calcula cu exactitate de la inceput.Multa bafta !
Cristal sa fie cu noroc de data aceasta,tin pumnii stransi!Si eu tot 14 zile de stimulare am avut de fiecare data pentru ca ovarele si-au dat drumul mai greu la inceput si apoi foliculii au crescut inegal asa ca a trebuit ca cei mai mari sa ii astepte si pe cei mai mici ( asta cu ajutorul dipherelinului).Bafta multa!
Iana_mari tu cum te mai simti?Subconstientul e stresat…de aceea te trezesti devreme,dar asa cum imi ziceau si mie fetele,iti spun si eu …incearca sa te relaxezi cat poti…eu nu prea am reusit,doar acum sunt calma si relaxata.
Marrina
Luci eilm

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

KORA,rareori am usoare intepaturi de ovare, mai des pe partea stanga si sanii unflati.Acum a aparut insomnia ,dar cred ca ai dreptate stresul e de vina.Te pup si maine sa auzim de bine ,tin pumnii stransi.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, un pentru incurajare. Cu siguranta e mai bine sa fii calma si relaxata, decat sa fii stresata non stop.
iana, daca ai sanii umflati e de bine. Iti tin si tie pumnii
Avalon, Anto, Pisix, Boo, Heleny,Puiramy, spor la injectat si bafta multa. Si daca am uitat pe cineva, a fost involuntar si a fost pt. ca nu ati dat raportul . Oricum si daca scrieti si daca nu scrieti eu va tin pumnii la toate sa fie cu reusite. Si sa veniti toate cu teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sper sa va auda Dumnezeu si sa fie de bun augur amanarea asta !

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetelor!

Mie trebuia sa-mi vina ciclu ieri si vad ca nu are de gand. Nu dureri de burta, de spate...nimic care sa anunte. Poate dipherelinul sa deregleze ciclu?

Mie imi vine fix la 28 de zile.

Kora, sper din tot sufletul sa ne dai o veste buna maine. Chiar meriti. Esti o super fata.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Anca nu stiu cum e cu protocolul lung,eu am facut de fiecare data protocol scurt,sper sa iti raspunda fetele cum e cu venirea cm cand iei diphereline,dar parca am mai citit ca nu a venit la fix ci a intarziat uneori putin in cazuri asemanatoare.Multumesc tare mult pentru incurajari,va fi dupa cum crede DD ca merit....Iti tin pumnii stransi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Vin si eu la raport si lamuriti-ma si pe mine cu raportul asta LH/FSH ca eu nu mai inteleg
In Z9 de simulare fsh 9.22, lh 1.58, estradiol 856, progest 0.20,
endometru 7.1, iar foliculii:
OD 12,9; 19,6; 16,8; 20,3;11,9;
OS 24,4; 20,3; 10,4; 11,7;
comparativ cu fiv 1 doar val la analize sunt mai mici, in rest totul e aproape la fel.

Kora si eu tind sa cred ca esti graviduta, tin pumnii si fata optimista,
ma dispera medrolul asta, dureri de cap, ma simt slabita, ma dor ochii cred ca o sa renunt la el, altfel nu o sa fac fata la ET si o sa lesin pe masa.

Bafta multa fetelor aflate in focuri si sa ne intalnim la odisee.

Mergi la inceput