FIV 145

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BOO,ms pt raspuns,deci cate fiole ti-ai luat,cate cutii 4? BANUIESC ca faci 14 zile doar DIPH,una pe zi,si apoi mai continui si pe timpul stimularii cu una pe zi,si daca stimularea dureaza vre-o 10-12 zile,cam asa e nu,4 cutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Anca_wish am facut stimulare cu puregon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Pai in mod normal trebuia sa fac 19 zile de D si in paralel 10 zile de Menogon. Eu am cumparat fiolele de D de la Help Net si mi-au dat fix 19 fiole cat am avut nevoie si doar pe astea le-am platit.
Acum mie mi se va prelungi protocolul pentru ca nu e dr in tara dar asta e alta discutie si nu are legatura cu intrebarea ta Sper sa ii fac pe astia sa-mi dea pe gratis diferenta de fiole !!

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna seara la toata lumea!
Kineta: faci Diphereline in jur de 14 zile (eu de exemplu la FIV-ul asta voi face 16 zile, ca imi vine CM la 35-40 zile), shi apoi faci in paralel 1/2 Diphereline shi cate Menogon, Gonal sau ce itzi da, intre 10 shi 14 zile. Cam asta este. Eu am intzeles (shi asha am facut mereu), sa nu faci Diphe la aceeashi ora cu stimularea. Macar o ora diferentza intre ele.
Kora: pupici pe burtici. Sigur eshti gravi!
Eu merg miercuri la Giuly, la echo, shi daca totul este ok, incep miercuri seara Menogonul. De data asta cate 4 pe zi, la insistentzele mele...Dar m-atzi cam speriat cu hiperstimularea. Poate o rog pe dr sa imi faca mai multe echo pe parcursul stimularii, ca eu oricum voi avea 14 zile de stimulare. Asha am avut de fiecare data, ca se maturizeaza mai greu ovulele.
Danyalo: eu am facut doar ET in sept, shi, avand in vedere ca nu se shtie cand imi vine exact CM shi daca ovulez, shi daca nu fac chisturi (cum am facut in iunie cand trebuia sa am ET), doctora mi-a dat Estrofem din prima zi a CM. Nu mai ovulezi in luna respectiva, dar pot ei sa-tzi faca ET in ziua pe care o stabilesc. La mine a fost in Z17. Bafta multa!
Va pup pe toate.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CRISTAL,multumesc fetelor,o sa va mai intreb eu cate ceva,sper sa nu va zapacesc de cap,cred ca era mai simplu protocolul scurt,dar din pacate la mine nu a avut efect.va pup pe toate si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

cristal1995- multa bafta draga mea si intr-adevar atentie la riscuri, tre' sa fim femei destepte si informate si sa nu ne asumam riscuri aiurea
Boo - hai ca incet-incet ne mai linistim
luck - daaa,la Dracea merg eu; atentie luck, creeaza dependenta, daca te duci o data nu stiu daca te mai duci in alta parte :-)Cat despre intrebare ...hmmm...intai se face inhibare cu Diphereline dupa care se trece la stimulare dar nu cred ca e de voie ales momentul ci de ...nevoie:-)
Pupici la toata lumea si Kora ...sa stii ca cedez psihic de stres :-)

Sunt pe vaaal ( Z 5 de Gonal, AMR 4 zile pana la eco)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Buna dimineata,fetelor
KORA mai rezisti?
Am o intrebare :voi ati avut insomnii dupa ET.?
Si ieri si azi m-am trezit de dimineata.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

pisix
sunt de acord cu tine cu "nevoia" dar sper sa nu se fii referit la diphe de 3.75 care te inhiba cat vrea el (nu stiu exact cat dar stiu ca o perioada lunga de timp) ca nu sunt de acord clar si o sa avem o .
Am incercat sa ma programez la dr.Dracea la Gynera dar nu am reusit decat in 14 ianuarie si tare mult as vrea sa ajung anul asta sa vb cu ea.Nu stii la Giuly nu reusesc sa ma programez mai repede ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

heleny Te asteapta albumina! Adica incearca sa mananci cat mai mult albus de ou zilele astea. Asa cum zic si fetele probabil la spital iti vor pune si perfuzii cu albumina. A, si cred ca nu vei face Pregnyl. Atentie la orice semn dupa punctie, cantitatea de urina, greutate crescuta in 1-2 zile. Iti doresc sa fie cu noroc!

Kora, daniela_b, Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

marrina
esti pe baricade si astazi
Iti doresc sa ai o zi super buna si super plina de vesti bune.Te astept cu noutati.

Mergi la inceput