FIV 145

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pisix vad ca ti-a raspuns Moni intre timp....DAAAAA in perioada stimularii e voie cat de muuultaaa dragoste,inainte de punctie insa trebuie sa ai abstinenta 3-4 zile,nu mai mult,nu mai putin.Dr. meu nu ne da voie sa mai bebeficiem de ai nostri soti incepand cu ziua punctiei,deci aici e o oarecare contradictie cu alte clinici,eu l-am ascultat asa incepand cu 4 zile de dinaintea punctiei ne-am pus pofta in cui....Nu ai voie sa mananic sau sa bei ceva daca iti faci prolactina,pt alte analize nu ar fi nici o problema.
Ladyxe stai super pt ziua 9 de stimulare.Tine-o tot asa si muuulta bafta!!!!
Ella am scris de ce sunt atat de calma,pt ca mi-e destul de clar rezultatul....daca va fi vreo rasturnare de situatie printr-o minune,cu atat mai bine...da' teste de urina nu am mai facut si azi , marti 13,in nici un caz nu ma duceam sa fac testul

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Pisix Cand mergi la eco?Cred ca odata cu mine, adica vineri,nu?Tu mergi la clinica si eu la spital.Multa bafta !
Moniland
Kora Suntem toate cu pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Boo- buna, sunt de pe alt forum scuza ma ca te intreb asa dar parca ai avut si tu ceva probleme cu niste chisturi foliculare, ai rezolvat sau nu a fost problema sa incepi FIV din cauza lor ? iti doresc noroc !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by ella28

Anca eu merg la eco pe 19. Tu iei ceva in plus in perioada asta? Am citit niste capitole mai vechi in care fetele recomandau Vit C, acid folic, Ca+Mg+Zn+Se si pe perioada inhibarii care de obicei nu e prea bagata in seama.
Oricum avem acelasi program deci sigur ne vedem pe la Giuly!

Ela, iau doar Elevit. M-am ingrasat ca o vacuta. Mananc ca nesimtita.

Daca tot veni vorba de . Am auzit ca unii medici recomanda abstinenta totala in timpul stimularii. Cica exista riscul sa se sparga outele.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Foarte buna intrebarea ta Ella 28 (tiza mea)....
Chiar asa....voi fetele cu experienta ce stiti despre asta ....ati luat ceva pe perioada inhibarii ? Ma refer la vitamine, acid folic, fier.......e necesar sa luam ceva ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ella 72 eu am luat tot elevit pe toata perioada inhibare-stimulare si dupa ET.
Ancuta ai dreptate,imi amintesc ca dr. T mi-a spus cu vreo 4-5 zile inainte de punctie ca in ziua aceea trebuie sa prestam,dar , citez, "mai incetuc,sa nu iti sparga foliculii" ca deja erau mari unii dintre ei si bineinteles ca pe mine m-a bufnit rasul,dar....asa o fi mai bine,mai "cu grija si cu atentie"
Relya tu ce mai faci?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Eu ma gandeam sa iau Fier si Acid folic.......or fi bune ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Anca ce sa zic? Mie mi-e pofta de dulciuri! Si crede-ma ca incerc sa nu manac dar am mai gustat...din pacate! Si despre kg...n-am fost niciodata vreo 90-60-90 asa ca e ultima mea grija!
Mi-am comandat ieri Maca de la Innovatics de pe net si vad ca nu mi-au dat niciun semn (eu ma pregatesc de stimulare, n-aveti treaba cu mine). Cat au termen de livrare, stie cineva?
Ella 72 + Ella 28 = Ella 100 (ca sa fie rotund , sa nu suparam pe nimeni), ce ne-am potrivit!!!
A aparut soarele, haideti in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Dariaioanaxx eu am in continuare chisturi de endometrioza. Am unul de 2,5 pe ovarul drept si inca doua mici pe ovarul stang. Pentru FIV mi-au spus ca nu conteaza. I-am intrebat in mod expres daca nu trebuie operate si scoase inainte si mi s-a spus clar ca nu, ca nu am nevoie de inca o operatie in zona aia ! Asa ca am ramas cu ele. Singura recomandare a fost sa iau AC pana cand incepe tratamentul pentru FIV ca sa nu creasca mai mult intre timp. Asa ca am luat vreo 2 luni inainte si a fost ok, nu s-a modificat dimensiunea lor, am fost la eco inainte sa incep si saptamana trecuta si sunt la fel.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Kora, multumesc de intrebare : sunt bine. Astept nesuferitul asta de cm ( azi, maine )...e primul dupa fiv si deocamdata doar ma doare burta...
Pisix, cum sa rad de tine ?! daca ai "instalatia" completa, chiar daca pe ici pe colo cu mici probleme, e normal sa te gandesti, in asemenea situatie , si la o sarcina Bafta maxima

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput