FIV 145
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
heleny spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru raspunsuri. Nu m-am linistit dar e mult mai bine cand esti informat. Oricum primesc cu interes orice sfat legat de hiperstimulare si o sa va tin la curent cu evolutia mea.
Pupici,
Heleny
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisix spune:
Moniland - mai rau e ca ne-am panicat toate ... Eu daca fac maine dozare pe estradiol(Z 21 inhibare cu Diphereline, Z 6 de stimulare cu Gonal) e relevant ? Sau e prea devreme? Nu vreau sa devin paranoia dar totusi ...mai bine sa previn decat sa repar.
Si ma gandeam sa-mi fac si progesteronul, as fi cam la jumatatea CM dar iarasi nu stiu daca tratamentele pe care le fac nu ar influenta rezultatele
Scuze ca am inceput sa dau drumul la conducta cu intrebari dar ...m-a luat durerea de cap de cate probleme am citit pe-aici
Multumeeeesc Sfatul zilei : daca vreti sa va inveseliti nitel, apucati-va sa cautati o gradinita potrivita pt viitorul bb.Uitati-va la pozele picilor, la salile lor de clasa, la activitati (evitati pagina de preturi).E nostim si ...educativ!
Sunt pe vaaal ( Z 5 de Gonal, AMR 4 zile pana la eco)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
Buna fetelor...sint cu ochii pe voisi va tin pumnii la toate
...Koricica
sa fie cu ochisori
...fetelor in stimulare,inhibare si asteptare...sa auzim numai de vesti super bune si cu ochisori...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*![](rugaciune.gif)
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii![](icon_smile_approve.gif)
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
![](icon_smile_big.gif)
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
pisix spune:
zouzou chiar mi-era dor de tine ...
Draga mea, si tie iti dorim acelasi lucru !
PisiX,
Moniland spune:
Pisix, poti face estradiolul si maine daca vrei. Idee e ca acesta sa nu-si dubleze valoarea de la o zi la alta. Daca faci maine estradiolul, il mai faci peste vreo 4-5 zile si urmaresti cum a evoluat. Indicat ar fi sa ai analiza la ultimele zile de stimulare caci atunci iti faci o idee si de nr. de ovocite pe care le vei avea.
pisix spune:
Moniland iti multumesc mult, atunci clar il fac maine pt ca oricum pe 16 cand ma duc la eco trebuie sa-l fac iar
Asa macar nu ma mai panichez si eu aiurea
Multumesc mult de tot
PisiX,
luck spune:
Avalon
NU , NU am facut inhibare cu Cetrotide.Am facut stimulare cu 3 menogon si 2 gonal si in penultima zi de stimulare am facut 1 orgalutran si in ultima zi de stimulare am mai facut 1 orgalutran.
Am citit ca ovocitele premature sunt determinate de peak-ul prematur de LH care poate fi contracarat ca sa spun asa de agonistii de GnRH adica de orgalutran.Parerea mea este ca puteam lua mai repede orgalutranul deci si mai multe zile pt ca banuiesc eu ca el se putea lua de cand foliculii treceau de 14 mm.
pisix
daca imi aduc bine aminte tu mergi la dna dr Dracea nu ? Ma bate gandul sa merg si eu la o consultatie la dansa.
Fetelor ce inseamna ca fac diphereline si apoi cand vreau incep stimularea ???? Ca pe mine m-a bagat in ceata astazi dr.meu!!!!
koricica sunt cu pumnii stransi pt tine
BAFTA fetelor in focuri
pupici
kineta spune:
AZI am fost si eu la ecografie,dupa cm ,ziua 14,sa vedem cum arata ovarul meu,dupa esecul cu punctia alba.PROFUL nu este in tara dupa cum bine stiti,este in CHINA TOWN,si mi-a facut ecografia dr CODREANU,care de altfel f draguta,ma gandesc ca este mana dr a lui Marinescu ,de ia lasat in grija pacientele,in fine nu mai conteaza.ENDOMETRUL era de 7 trilaminar,si ovarul stg(si unicul)avea 44/21mm,inainte de stimulare aveam 38/20mm,deci nu stiu daca e mare diferenta,cert este ca mi-a spus sa mai iau o luna Marvelon,in ziua 2 cm inainte de AC,sa fac din nou dozarile hormonale,sa vedem cum stau cu fsh-ul si prolactina in special,si sa le fac la BIOS DIAGNOSTIC,pt ca ei nu sunt multumiti de rezultatele date de MEDICOVER,unde le am facut eu.ADICA multe rezultate bune in general,dar probleme la paciente(nu au raspuns la tratament),cu analize bune. SI DUPA ACEEA in ziua 21 de marvelon,cred ca am inteles bine,sa incep cu protocolul lung de data aceasta,DIPHERELINE 0,1 ,UNA PE ZI SI DUPA STABILIM CU CE VOI FACE STIMULAREA.SAU ma rog ,asta cred ca va stabilii inainte,cand se va uita peste dozari.NU STIU cum va fii ,pt ca am impresia ca ma suprapun cu sarbatoriile de iarna(Craciun,Revelion),nu stiu cum va fii cand treb sa merg la ecografii,dar asta voi lamurii cu d-na GETA. MI-AU spus ca e mai bine sa fac protocolul lung,cu inhibare,avand in vedere cam si 28 ani,si nu mai stiu ce,nu stiu de ce nu au considerat asta de la inceput.,dar vom vedea.AM o intrebare :cat dureaza inhibarea cu DIPHERELINE,14 zile fix,si apoi incep stimularea propriuzisa,si voi mai face DIPH,una dim,pe parcursul stimularii?SAU fac doar 14 fiole,si apoi doar fiolele pt stimulare,si atat? DACA TREBUIE SA continui,inseamna ca treb sa-mi iau 4 cutii ,adica 28 fiole=6milioane(ca am dat pe 2 cutii la GIULESTI ,3 mil). VOI cum ati facut? va pup pe toate
Boo spune:
Kineta la mine cred ca se cheama protocolul lung .. sau mai nou foooarte lung. Ma rog, ca sa-ti raspund, eu am inceput tot cu Diphereline 0.1 cate 1 / zi si continui si dupa ce incep stimularea cu Menogon, deci se fac in paralel.
Legat de problema mea de mai devreme, am vorbit cu o dr gineco care mi-a spus sa stau calma ca in afara de faptul ca e neplacut, D nu are ce sa-mi faca rau, doar imi tine ovarele in repaos. Asa ca acum astept cu interes ziua de duminica sa vad cum au de gand sa prelungeasca tratamentul pana cand facem punctia.