FIV 145

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor eu am facut o prostie mai mare de cat mine azi cred ca am luato razna bine nu gluma .Am fost la medicul meu de familie sa iau rezultatele de la analizele nepoticai mele si iam zis de gonal si
puregon doctora mi-a dat reteta compensata .Am inebunit de tot poate mie nici nu-mi da doctorul aceste doua medicamente.Cred ca nu ati mai intalnit asa specimen ca mine ce o fi fost in capul meu nu stiu.
Kora sigur ai bebe abia astept rezultatul miercuri.
Va pup pe toate.Si daca ami ziceti ca nu sunt sanatoasa sa stiti ca nu ma supar.
Rubia tie ce tratament tia dat doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mihaele, adica ti-a dr. reteta compensata, fara scrisoare medicala si fara nicio indicatie de la medicul tau ginecolog????

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Pisix, bafta multa si sa mearga totul bine la eco!

asa este , Kora are multe sustinatoare printre care ma numar si eu mai ales ca la primul Fiv am fost colege de salon...

toate fetele

Mergi la inceput

AncaWish da trebie sai duc scrisoare medicala.Spune si tu eu nu mai sunt sanatoasa la cap de cand cu FIV-ul asta.Daca nu o sa am nevoie de reteta o duc inapoi sa o anuleze.Ce crezi o sa am nevoie de ele? te pup

Mergi la inceput

Mihaele, ce sa zic?!? Nu stiu ce medic de familie binevoitor si putin inconstient ai tu ca m-as inscrie si io la el.

Mergi la inceput

AncaWish ce za zic si eu nu ma mai recunosc daca o sa am nevoie de ele degeaba am reteta daca nu gasesc farmacie cu fonduri.Sau poate nu am nevoie de ea te pup .Eu sper sa-mi de tratamentul cand ma duc la dr pe 22 nu mai stiu ce sa mai zic si cu fiv-ul asta nu credeam ca te poate schimba in asa hal dar asta e mergem cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

heleny, eu am facut hiperstimulare. este o situatie foarte foarte serioasa si te rog mult sa te tii de capul medicilor tai sa te monitorizeze bine. ai facut pregnylul? pentru ca dupa aia incep cele mai urate simptome. Perfuziile cu albumina ajuta cel mai mult in stadiile incipiente, dar cred ca se fac doar dupa punctie.
De durut nu te doare mai mult, ca si eu am avut 40 de foliculi si partea cu punctionatul lor a fost cea mai simpla.
La mine s-a ajuns in situatia asta dintr-un motiv cumva asemanator, pentru ca la Medsana nu vin embriologii decat 4 zile , eu am facut mai multe zile stimulare decat era necesar (in asteptarea lor), si doza cam mare...
Ai mare grija pentru ca eu am facut la 2 zile dupa punctie blocaj digestiv, blocaj renal, apa la plamani si am ramas si fara un ovar.
Tine-te de capul doctorilor sa-ti faca perfuzii cu albumina si sa te monitorizeze cat mai bine dupa punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

HELENY,ai mare grija,fii precauta ,ai foliculi multi iar ovarele sunt marite destul,foliculii care spui ca au 32mm,nu sunt foliculi,sunt chisturi,se mai formeaza in timpul tratamentului,un folicul devine matur si se sparge la dim intre 21 si 24 mm.AI grija,te pup.

Mergi la inceput

PSJ, wow, 40 de foliculi??? Nici nu ma mir ca ti-a fost atat de rau. Cu ce ai facut stimulare de ai avut productia asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu care vroiam sa o linistesc cat de cat pe Heleny...
Dar sunt binevenite sfaturile de la cele ce au trecut efectiv prin asa ceva.

Mergi la inceput