Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 16
marchplayer spune:
Sper ca este mai bine Angelo. Adevarul este ca la ce simptome are este ciudat ca nu i-a dat antibiotic.
la ceva de genul asta in primavara au vrut sa o interneze pe Ioana, am refuzat pe motiv ca eu sunt gravida si nu pot sta cu copilul la infectioase iar eu acolo singura n-o las.
canda nu stiu ce sa spun ca eu sunt de partea astalalta a baricadei. Tocmai povesteam ceva asemanator dimineata. Sincer eu tare ma enervez cand intalnesc astfel de copii dar poate sunt eu mai stresata in perioada asta. Ioanei ii plac foarte mult copii si se bucura nespus atunci cand are ocazia sa intalneasca vreunul. Din nefericire intalnim si copii egoisti cu care nu-i chip sa te intelegi, unde eu constant trebuie sa-i iau fiecare jucarie din mana Ioanei(cu explicatiile de rigoare si cu pupici) si s-o dau celuilalt care ragneste din toate puterile sau chiar devine agresiv daca nu i se indeplineste voia. Sfarsim intr-un mare chiloman ca se supara si Ioana pana la urma si sa te tii nene de zbierete si chiote. Urasc aceste "intalniri" pentru ca nu vreau nici sa-mi invat copilul sa fie rau dar nici prostul satului nu vreau sa fie, nu-mi place s-o fac sa cedeze de fiecare data numai ca eu am bun simt.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
dana_ene spune:
Seara buna, fetelor!
La Angelos ma gandeam si eu. Ma surprinde ca nu i-au dat antibiotic, mai ales ca el face in continuare febra.
Regimul este sfant! Si trebuie tinut atat timp cat trebuie, uneori mai bine de-o saptamana.
Eu nu i-as da Nurofen, chiar povesteam ca Roxanei i s-a agravat starea cand i-am dat Nurofen si un alt siropel.
Doamne ajuta sa fie mai bine!
monica70 spune:
CANDA am gasit un articol foarte interesant pe tema asta,dar nu-l pot pune ca e considerat reclama si nici copia nu se poate.Daca il vrei da-mi un pm cu adresa ta de mess si ti-l trimit acolo.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Pe ProTV a inceput INDEPENDENCE DAY.Pentru cine nu l-a vazut , e distractiv.
maraki spune:
quote:
Originally posted by anymony
Salutare si de la noi. La Iasi e urit, a plouat azi noapte.
ioana s-a trezit la 8 off nu ne-a lasat sa dormim. Acum doarme iar de la 12-era super obosita. cica azi m-a ajutat la sters praful
Vream azi sa mergem in mall sa cascam gura la magazine-ca bani nu mai sunt deja-si abia pe 8 am luat alocatia.Am vazut ca la Meli Melo ar fi reduceri.Au fost alte cheltuieli-na!
LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR-cu intirziere dar ...mai bine mai tirziu.
Noi am avut-o pe nasica gabriela si am trecut pe la ea, si am fost la o vecinica Mihaela, cu tot cu Ioana. Sa va zic cit a putut bobina la masa-sunca , cascaval, friptura cu piure...si era seara. S-a ghiftuit fii-mea!
in rest, ieri am iesit afara un pik la porumbei sa le dam de mincare, aseara s-a fugarit cu 2 fetote din gasca pe afara-printre panourile de afisaj electoral, le-au si jumulit un pik-noroc ca nu erau gardieni prin preajma.
Eu am fost ocupata cu raportarile astea. asa m-am saturat-scoate borderouri, numeroteaza retete, leaga-le in dosar intr-un mod special...timpenii...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Amymoni mor cu giorgo de gat
Poate mai am prin casa niste furazolidon ca mi.a trimis mama pt Dixi anul trecut, daca il gasesc uite ce problema am cu taica.su
Spune si tu ca esti farmacista, e normal sa faca bebu febra la fiecare 2 ore si tot asa mare in jur de 40?Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI TOT ASA FEBRA MARE ARE??? Mai bine mai trageti o tura la urgenta,sa ii dea totusi antibiotic ! A si daca gasesti pe-acasa furazolidon,da-i fara sa stie Giorgio,nu te mai certa de pomana cu el,poate el nu cunoaste medicamentele astea de aia e asa capos.
marchplayer spune:
Trebuia sa mai adaug ceva mesajului anterior dar m-am grabit sa-l spal si sa-l culc pe Rares. nu am intentionat sa jignesc pe nimeni, mai ales ca sunt convinsa ca printre noi nu sunt specimene la care am facut referire. Ca mai mult si mai mult decat acei copii ma enerveaza parintii lor, care nici nu se sinchisesc sa aplaneze conflictul sau mai rau se umfla in pene cu cat de smecheri sunt copii lor.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
dana_ene spune:
Maraki, e super buna Furazolidona pentru diaree. Tu da-i baiatului daca ai. Roxana asta vara era mai mica decat Angelos si i-am dat Furazolidona pentru copii, parca 250 g. Eu parca Roxanei i-am dat 3 pe zi asta-vara... i le pisam si le amestecam in linguritele cu mancare, altfel le voma. Stai ca ma uit pe cutie si revin.
maraki spune:
cat furazolidon sa.i dau? am gasit in casa ...e valabil pana in 2008 iunie
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3