Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 15
marchplayer spune:
Tx fetelor. Sunt dragute nu?? Ioanea nu prea este incantata de prestarile mele ca nu le da prea mare atentie.
Moni, da tu te joci singura?? esti tare, ai trecut la scenete din povesti.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DANIELO pai daca vreau scene tre sa le fac pana nu vine ea ,ca altfel mi le strica ... pana fac unul,umbla ea cu altul si tot asa.Pana nu s-a culcat am facut mobilier in camera si doi omuleti,i-a tot mutat de pe canapea pe fotolii,apoi in pat,pe urma mi-a rasturnat dulapul si l-a facut pat ... doar noptierele,comoda cu Tv si masutza + taburetii din hol au scapat .... aaaa si a luat coltzarul ,l-a pus pe parchet si a vrut sa se puna ea cu
pe el
Deci la noi are mare succes plastilina,doar ca uitati ce idei ii vin ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
marchplayer spune:
Moni, eu i-am dat Ioanei ceva papusele, dar nu cred ca sunt Barbie, le-a primit. Ioana le dezmembreaza si le dezbraca. Arata ca mumele padurii ca le-a ciufulit de li s-a incalcit parul iremediabil si intr-un final am concluzionat ca nu stie a se juca, cu astfel de papusi.
Se joaca foarte frumos cu papusele gen bebelus.
Giova pofta buna la pizza.
monica70 spune:
Culmea ca la noi au scapat papusile pana acum si ea e destul de ocupata cu dezmembratul in general! Singura pe papusa Emma ce a chinuit-o - i-a rupt capul si tot ii dadea vesta si papucii jos,dar era cu aproape un an mai mica atunci ...
Mergem sa mancam CHEMVUSTI ,dar numai dupa ce terminam de vizionat ce ne-a trimis cuscrosenia Irina:
http://www.trilulilu.ro/Liviug/fc46cd758501a2
Giova spune:
nu se vede ce a trimis Irina.
a plecat si vara-mea, ma pun sa-i fac niste paste lui marco.
bai gagici se pare ca voua va e dor sa modelati. pai acum stiu pt. cine ati luat plastilina
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
A venit deja mami,iar mi-o ia pe Diana
Intai se mai plimba pe afara cu ea,pe urma urca la ei ...
marchplayer spune:
Ce bine ar fi sa-mi mai ia si mie cineva copii vreo trei ore. As respira si eu, cateodata asa de tare imi doresc sa nu mai aud planset de copil macar pentru putin....ca apoi mi-ar lipsi asta ar fi alta treaba
canda_h spune:
Repede scriu si eu ceva pentru Maraki
Maraki faptul ca face pipi rar e semn de deshidratare, eu zic sa insisti cu lichide, cate putin la intervale scurte de timp. Daca enterocolita persista mai mult de 4-5 zile eu stiu ca se da antibiotic (persista = febra, scaune moi ... pentru ca scaune moi poate avea pana la o saptamana dar ar trebui sa se vad o imbunatatire ... nu e normal sa mai faca febra). Filip a facut Gentamicina injectabila pentru asta. Sper din tot sufletul sa isi revina cat mai repede Angelo, Doamne ajuta!
Daniela si tu ai mana buan pentru modelat, foarte faine animalutze!
Giova si eu vreau sa vad poze de la intalneala ... sper sa nu ratez link-ul ca n-am apucat sa citesc tot.
Aseara a fost un baietzel la noi si bineinteles ca Filip n-a vrut sa dea nici o jucarie ... HELP, ca nu stiu ce sa mai fac cu el! Efectiv le smulgea din mana si le punea la loc sigur si zicea "chem nenea". Faza cu nenea e poveste veche, Codru l-a tot amenintzat ca cheama pe "nenea" cand facea vreo prostie. Intr-o zi a vazut un nenea mare de tot, adica foarte inalt si bine facut si Codru i-a zis ca ala e "nenea ala". Si de atunci Filip al meu tot apeleaza la "nenea" cand are nevoie de ajutor. Bineinteles si noi il mai folosim pe "nenea" cand face Filip nazdravanii.
Azi asteptam o fetiza in vizita si Filip a promis ca ii da toate jucariile.

Angi
de motanel
(5.02.2006)
monica70 spune:
CANDA si eu chiar ma gandeam acum la Maraki,cum o mai fi Angelo oare? Febra poate fi de la deshidratare,mie asa mi-a zis pediatrul atunci,ca de aia a facut febra.
Despre Filip e mare figura cu "chem nenea"
dar ma gandesc ca nu e distractiv pentru tine ca face asa,nici mie nu mi-ar place sa faca Diana asa si chiar n-am nici o idee stralucita ... ai incercat sa ii zici ca "vaaai uite ca o sa planga ca nu ii dai si lui" etc.? Desi cel putin pe cati am vazut eu pe-afara ca nu dau jucariile si altora ,nu parea ca le-ar pasa defel si de ceilalti ... sa speram ca e doar o faza si trece repede. Sunt curioasa daca va fi mai gentlemen cu fetitza
Uitam:cand era mai mica Diana,daca vedeam ca vrea alt copil ce are ea si ea nu ii oferea singura,dar nici respectivul nu avea curaj sa ii ia singur,ii luam eu jucaria din mana si i-o dadeam copilului,spunandu-i ca vrea si el si sa il lase si pe el un pic ... si am avut noroc ca n-a protestat niciodata.Acum nu stiu daca ar merge cu Filip chestia asta,poate incepe sa vocifereze ...
dar cu timpul se calmeaza.Poate e vremea sa ii faci o surioara
sa invete sa imparta lucrurile.