Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Mod de administrare: Adulti: 1 comprimat a 100 mg de 1-4 ori/zi; copii 5-10 mg/kg corp si zi, respectiv 1/4-2 comprimate a 25 mg sau 1/2-2 lingurite suspensie (o lingurita contine 25 mg) de 4 ori/zi (dupa varsta).
Vezi de cate mg scrie ca e o tableta si daca e de 100 mg,ii dai un sfert acum seara si un sfert dimineatza sa zicem ,nu cred ca e prea mult,parca mie jumate dintr-o tableta mi-a zis sa ii dau atunci.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
silvi_2005 spune:

Ne-am intors si noi din oras ca am tras o tura pe la magazine
daca nu ne putem plimba pe afara ce sa facem, trebuie sa iesim din casa undeva.
Ana de France am inteles ca se face si mai urat saptamana viitoare nici nu vreau sa ma gandesc. Am vazut masinutele, tare frumoase sunt noi nu ne-am dat la ele
ca lui Alain nu ii place desenul acela animat, noi suntem mariiiiiiiiiiii fani Winnie the pooh.
Maraki sanatate multa va dorim si eu i-am dat o data furazolidon, mi l-a preparat de la farmacie cu calciu carbonic si i-l dizolvan intr-o lingurita de ceai. F repede i-a trecut dupa el si dupa regim/
Daniela, pupici de la noi ma si gandesc ca tie tare greu trebuie sa iti fie cu cei doi spiridusi , noroc ca ai fetia cuminte.
Piticul nostru a adormit pe masina si nu a vrut sa se mai trezeasca, cred ca iar o sa ne faca program la noapte pe faza asta
i-am luat un set de doua masinute cu winnie de pooh din plastic care se demonteaza in bucati ceea ce ii place la culme, a mai avut doua si una a pierdut-o; am profitat ca era oferta de doua masinute cu o poarte de start si indicator de drum la 10 euro, f ieftin fata de ce preturi am mai vazut la ele. Am uitat sa va zic ca va auzeam vb e plastilina aici sunt seturi de cate 6 borcane cu tot felul de forme si la oferta sunt si cu 6 sau 8 euro si pe voi v-am auzit ca costa f mult in Ro, poate le gasiti pe net mai iefine. Eu nu ii iau ca i-am luat o data si a bagat-o in gura in prostie si a fost rosu sub unghii si verde de am innebunit pana i s-a curatat, am zis ca astept sa treaca de 2 ani ca poate atunci ne dumirim si noi cum sta treaba.
Fug ca fac nise paste si revin.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
oachi_79 spune:
Maraki pt diaree sunt bune si pliculetele de Smecta si Hidrasec. Nu stiu daca la voi exista.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
canda_h spune:
Daniela nu m-am suparat de loc de ce ai zis
... si eu imi imaginez cum se simt ceilalti cand Filip face faze dinastea. Mie imi crapa obrazul cand il vad asa si ii dau tot felul de explicatii ca sa incerc sa il conving sa dea din jucarii si la altii. De multe ori ii iau efectiv din mana jucaria si o dau eu si il duc pe el in alta parte, chiar daca plange un pic, incerc sa il conving ca alta jucarie e mai interesanta. In ultima vreme nu ratez nici o fapta buna si il laud ... si tot ii dau exemple ca sa vada cat de darnici sunt altii.
Culmea culmilor e ca la fetitza ce a fost in seara asta i-a cam dat toate jucariile.
Ma duc sa il culc ca e rupt ...
Noapte buna!
Angi
de motanel
(5.02.2006)
silvi_2005 spune:
Vad ca sunt aproape singura prin zona, Oachi 
Fetelor am facut niste paste cu ciuperci si sunca cubulete si smantana bestiale
am mancat un bol intreg, macar sa stiu de unde mi se trag kg, daca vreti reteva v-o dau.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
monica70 spune:
SILVI,OACHI
Si eu mai sunt prin zona ...
CANDA daca ai apucat sa citesti ce ti-am trimis ai vazut ca nu e deloc bine sa ii iei cu de-a sila jucariile din mana ca sa le dai altor copii 
monica70 spune:
SILVI baga reteta 
CANDA pai poate e pe baza de simpatie atunci:cand nu ii place moaca unuia,niet jucarii
deci ai grija ca vine nenea 
![]()
maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
Mod de administrare: Adulti: 1 comprimat a 100 mg de 1-4 ori/zi; copii 5-10 mg/kg corp si zi, respectiv 1/4-2 comprimate a 25 mg sau 1/2-2 lingurite suspensie (o lingurita contine 25 mg) de 4 ori/zi (dupa varsta).
Vezi de cate mg scrie ca e o tableta si daca e de 100 mg,ii dai un sfert acum seara si un sfert dimineatza sa zicem ,nu cred ca e prea mult,parca mie jumate dintr-o tableta mi-a zis sa ii dau atunci.
fata te.ai schimbat cu mesajul ?eu am vazut ca ai scris o jumatate din 100 mg....i.am dat jumate ....are ceva?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
quote:
Originally posted by oachi_79
Maraki pt diaree sunt bune si pliculetele de Smecta si Hidrasec. Nu stiu daca la voi exista.
Oana siRazvan-Stefan (13.02.2006)
oachi stiam de la parinti dar habar nu am cum se numeste aici si daca se da fara reteta...novocalmin si furazolidon nu a vrut farmacista sa dea
ai reusit cu site-ul ala?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Deci, Maraki, e vorba de Furazolidona 25 mg.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
oare e rau ca i.am dat 50 mg? am pregatit la inceput un sfert de pastila de 100 mg dar pana la urma i.am dat jumate....nu cred ca poate fi ceva rau o data pt ca lui dixi daca.i dadeam 1 intreaga nu patea nimic si are 12 kg
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3