Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 14
anymony spune:
Moni, cuburile sunt ok, as ai-am luat si eu funutului la 2 ani-din Selgros le-am luat eu. Taare mi-au placut.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Moni parca casuta dintr-asta are razvan de Ioana.
Mie imi place aia a lui Ingrid, ca are si tunel. dar nu mai vreau sa umplu livingul cu nimic.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
La spatiul de care dispun si asta e prea mare
Cuburi as fi preferat in mai multe culori,dar cum ce am gasit pe site colorate erau 70 lei in loc de 35 lei cum au fost astea ... sa avem pardon
Bune-s si in doua culori.Ce am gasit pe net colorate,fabricate de producator romani,nu mi-a raspuns la mail.Asta e.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Intrebare: ati dat deja papusi Barbie fetitelor?
Diana are una primita de cand avea 9 luni
si ma gandeam sa i-o fofilez printre cadouri,problema e ca a mai vazut-o de cateva ori mai demult si mi-e teama sa nu o fi tinut minte.
Zilele trecute a trecut cu mami prin fata blocului unde e coafura la care am tuns-o atunci in premiera si i-a zis mami "mai ti minte ca aici te-a tuns tanti?" Si Diana a raspuns: DAAAA DANDI BOBOANE! A tinut minte si ca i-a dat aia la sfarsit bomboane ...
monica70 spune:
Dar INGRID pe unde umbla? Sper ca macar ea a facut ceva poze cu strumfii!
Merg sa imi iau o cafea si cred ca ma bag la ceva conta,pana doarme Diana,deci iar pe baricade.Nu stiu de ce am impresia ca e duminica azi ...
ANA e exact asa de colorat,nu stiu sigur daca sunt identice desenele,ca nu l-am desfacut complet.La fel cred ca e si al Ioanei,dar ala are alte modele desenate.
Oricum era singura bucata ratacita pe un raft si alte modele nu aveau,nici nu am mai vazut de nici un fel pana acum, pe unde am mai umblat.
Daca se deschide Carrefour in iarna asta o sa avem mai multe oferte.
In Metro si Praktiker mergem mai rar,iar in Kaufland nu au cine stie ce jucarii.
Giova spune:
Moni nici Ingrid nu a pozat spiridusii. ea nu prea poate intra pe net, ca vrea Diana sa se vada in filmulete
.
Any da sunt multe chestii, mi-am umplut si eu cosul, chiar si cu jucarii. Mai am nevoie doar de bani si pot da comanda.sa vezi cand vin reducerile din ianuarie, abia astept
.
Marco a adormit fix o ora si s-a trezit
.
acum o astept pe vara-mea, mi-e si foame...poate comandam o pizza, ca nu am bucatarit nimic azi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Ei ia priviti in drop la Daniela oleak,unde stau ascunse talentele artistice ale sectei! 
Giova spune:
chiar ca are talent, nu gluma!!!! Super daniela!!!
noi asteptam pizza
.
deseara iesim in oras la ziua unei prietene. dar la cat de putin a dormit marco, sunt convinsa ca nu facem multi purici pe-acolo.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Uitati cu ce ma ocup eu in loc de conta:
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-10/17:52:50
Va las ca tre sa fac si pe bunica si pe vanator pana se trezeste Diana,dar cred ca trebuia sa cumpar doua-trei pachete 
monica70 spune:
Gio pofta buna la pizza,eu merg sa imi tai unghiile scurte,ca deja m-am enervat
Dezastru: pana i-am pus sapca vanatorului, a cazut veveritza din pom,pana am acoperit bunica i-a cazut cosul Scufitzei ... apoi s-a dezintegrat lupul in timp ce faceam soricarul ala sau vulpe ,ma rog ceva de genul asta ... ca sa nu mai zic de vanator ca e albastru si bunica cu batic roz
Nu va uitati, ca visati urat la noapte