Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by andiaroro

Giova-stai linistita ca nu pica. Noi nu mai avem juma din zabrelele de cand a sarit Alex peste laterala la 1 an si 3 luni-cica patul era garanatat ca "sigur" pana la 3 ani- si nua picat niciodata, chiar daca l-am gasit de vreo cateva ori dormind cu capul atarnand in afara.

Bumbita -asta e unul dintre filmele preferate ale lui Alex si vezi ca exista si colectia cu masinutele din film. Sunt excelente pentru ca sunt dintr-un cauciuc special si f vesele...Sunt sigur si in Rom ca una dintre masinutele de genul asta, pe care o are Alex este de la nasii nostrii de cununie din Rom, dar nu stiu de la ce magazin au luat-o

Mirela - le plac mult pisicile la varsta asta....pe noi ne bate gandul s-o aducem pe Tigrisor din Rom, care s-a nascut in vara asta cand eram noi acolo, dar e nitel cam complicat ca tr sa convingem pe cineva sa mearga sa-i faca pasaport....

Vorbeati de orez...pai nu v-am povestit cand a mancat Alex grisul (macinat maare) de jucarie de la cresa- singura data cand mi-a refuzat cina ca avea un burtoi-se umbfla grisul in el.
E excelenta o jucarie ep care sa o faceti impreuna: intr-o sticla mica de plastic trasparent puteti pune orez, porumb, fasole colorata, ce mai aveti voi acolo si gata jucarica zdranganitoare...stiind c-au participat si ei o sa le placa si mai tare.

Nu mai pot sa scriu ca ma bat cu Alex, care vrea sa inchida calculatorul...Alex, care mananca bine acum, dar de tusit n-a terminat....cum si eu tusesc la fel, e clar ca ne distram cu ac virus

ana si alexandre (17.02.2006)

ana de france te rog mult, daca ai timp, poti pune o poza cu masinuta, sa stiu ce caut? eu i-am mai luat din cauciuc, f vesele si colorate cum spui tu playskool. e incantat de ele. multumesc anticipat.

l-am filmat pe sebi pe noul lui colac de wc. acum nici nu mai bagam olita in seama. se duce la baie si trece pe langa olita de parca nici n-ar exista. da' si pe wc, ma tine pe langa el minute intregi. off!!!offf!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://www.achetezfacile.com/jouets-cars/mattel-_-500/

ai aici exemple- noi avem dintre cele mai simple

http://www.toybox.ro/masinute/set-masinute-cars/ -ceva genul asta

am fugit la treaba...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, pe unde esti ?

Moni, i-ai luat o gramada de cadouri fetei. Sunt pt. Mos Nicolae ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La noi nasii sunt in continuare dragutzi, dar nu asa cum erau la inceput. Vin rar , cel putin nasa, s-o vada pe Sabina. In schimb cind vin impreuna ii aduc mereu ceva de imbracat sau o jucarie. Faza e ca ii cumpara lucruri cam scumpe si care nu-s neaparat pe placul meu.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINUTZA pai sunt pentru Mos Nicolae,Mos Craciun si ziua ei.Sa vedem cum le repartizez si cum am rabdar pana atunci sa nu i le dau si pana atunci poate mai iau ceva,daca gasesc interesant.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si de la noi. La Iasi e urit, a plouat azi noapte.
ioana s-a trezit la 8 off nu ne-a lasat sa dormim. Acum doarme iar de la 12-era super obosita. cica azi m-a ajutat la sters praful
Vream azi sa mergem in mall sa cascam gura la magazine-ca bani nu mai sunt deja-si abia pe 8 am luat alocatia.Am vazut ca la Meli Melo ar fi reduceri.Au fost alte cheltuieli-na!
LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR-cu intirziere dar ...mai bine mai tirziu.
Noi am avut-o pe nasica gabriela si am trecut pe la ea, si am fost la o vecinica Mihaela, cu tot cu Ioana. Sa va zic cit a putut bobina la masa-sunca , cascaval, friptura cu piure...si era seara. S-a ghiftuit fii-mea!

in rest, ieri am iesit afara un pik la porumbei sa le dam de mincare, aseara s-a fugarit cu 2 fetote din gasca pe afara-printre panourile de afisaj electoral, le-au si jumulit un pik-noroc ca nu erau gardieni prin preajma.
Eu am fost ocupata cu raportarile astea. asa m-am saturat-scoate borderouri, numeroteaza retete, leaga-le in dosar intr-un mod special...timpenii...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am hranit pitic, am copiat toate pozele pe DVd-uri si acum ma uit la un film pe HBO.
Marco a adormit pe la ora 14, s-a trezit doar la 10 azi dim.

Ma bucur sa aflu ca sunt si nasi ca lumea.
Poate eu am ramas asa socata, caci ai mei nasi sunt super misto, chiar si acum. de cate ori merg in Alba vin sa ne vada, vorbim la tel. Oricum......rar mai sunt asa ca ei.

Ioana si patutul nostru e destul de jos, are aparatoare la el, dar oricum trage putin frigul.pe sub saltea.
Ana sunt faine masinutele alea. Bumbita stiu de care ii iei lui Sebi, s-a jucat si marco cu dintr-alea. dar el prefera mai mult cele din fier, sa fie cat mai aproape de realitate.
Any spor la treburi. ati fost in vizite, fain de tot.
March au adormit prichindeii? e super naspa cand ploua, frig , ca nu prea avem ce face in casa cu ei. si marco ma omoara, de azi dim. zice intr-ua : atatti, a Adi, a piii. dar numai mai tarziu iesim.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Cu chiu cu vai abia acum a adormit Diana si fiind treaza de la 7 ,nu te mai puteai intelege cu ea,cum nu ii faceai pe plac,cum zbierete si plansete. Si se mai si invartea pe loc pana ametzea,pe urma statea sprijinita de pat cu ochii in goool sa isi revina ... ceva de groaza fata asta Eu am mers sa mananc niste ciorba,ea repede ca VIN SI IO ... asa ca a mancat ciorba de perisoare,dar i-am dat doar zeama si legume din belsug.Dupa aia cand sa o spal pe mani i-a trebuit spalat pe dinti,cand sa o pun pe olitza i-a trebuit sa pescuiasca ,in pat fiind a coborat sa se joace cu cuburile si cand n-am vrut sa vin si io da-i si zbiara HAI MAMIIIIIIIIII .... tot asa am tinut-o de-o ora Nu mai pot ,merg pana la fratelo sa vad ceva.

Mergi la inceput

Am pus niste poze cu ce i-am luat,aci:
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-10/16:07:47
Am fost sa vad din ce material e casutza aia,ca eram curioasa: betzele de sustzinere sunt din plastic din ala gros,iar matrialul e asemanator cu cel din colacele de baie.
Le-am depozitat la fratelo,in "camera arhiva" ,sa nu dea Diana de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Oare cind o sa citesc tot ce ati scris???
Ma uitam pe redoute...ce multe chestii faine sunt si ieftine.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput