Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Of ... o banana puteau lua de jos de la magazin ... aia nu este scumpa ...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Somn ba da am, dar am vizionat "Happy fit" super filmuletul ... poate mai imi spuneti si mie ceva desene marfa pt copii, sunt dupa ele...

Nu o mai doare manuta. Acum m-am lamurit cui vrei sa ii faci vaccinul.

Cat despre creioane ... la Raisa sfarsesc in gura ...

sebi a fost innebunit dupa filmul de pe hbo de acum 1 saptamana "masini". as vrea sa fac rost de el pe dvd. a stat nemiscat de pe canapea cat a durat filmul. nu ne venea sa credem. si gesticula, ne striga, imita masinile, striga "pide=prinde, pide" cand erau in competitie. ce sa mai, era implicat rau de tot.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Gata fug la nani.
Noapte buna!

Mergi la inceput

ok, noapte buna tuturor. si sa ne "auzim" cu bine.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Film sau desene animate?
Eu vreau desene.
Uite poate vrei sa vezi despre ce film vorbesc Raisa este otpita dupa ei (pinguinii).
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=15052

Mergi la inceput

"masini" este un film animat pentru copii, f bine realizat. daca il gasesc pe net, vrei sa ti-l trimit? sa vezi despre ce e vorba?
multumesc mult pentru "pinguini". o sa ma uit.

Mergi la inceput

pentru cine intereseaza...cateva infos despre filmul " masini" de care vorbeam mai sus. http://ro.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%9Fini_(film)

acum chiar ca ma duc si eu la baietii mei. pupicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-stai linistita ca nu pica. Noi nu mai avem juma din zabrelele de cand a sarit Alex peste laterala la 1 an si 3 luni-cica patul era garanatat ca "sigur" pana la 3 ani- si nua picat niciodata, chiar daca l-am gasit de vreo cateva ori dormind cu capul atarnand in afara.

Bumbita -asta e unul dintre filmele preferate ale lui Alex si vezi ca exista si colectia cu masinutele din film. Sunt excelente pentru ca sunt dintr-un cauciuc special si f vesele...Sunt sigur si in Rom ca una dintre masinutele de genul asta, pe care o are Alex este de la nasii nostrii de cununie din Rom, dar nu stiu de la ce magazin au luat-o

Mirela - le plac mult pisicile la varsta asta....pe noi ne bate gandul s-o aducem pe Tigrisor din Rom, care s-a nascut in vara asta cand eram noi acolo, dar e nitel cam complicat ca tr sa convingem pe cineva sa mearga sa-i faca pasaport....

Vorbeati de orez...pai nu v-am povestit cand a mancat Alex grisul (macinat maare) de jucarie de la cresa- singura data cand mi-a refuzat cina ca avea un burtoi-se umbfla grisul in el.
E excelenta o jucarie ep care sa o faceti impreuna: intr-o sticla mica de plastic trasparent puteti pune orez, porumb, fasole colorata, ce mai aveti voi acolo si gata jucarica zdranganitoare...stiind c-au participat si ei o sa le placa si mai tare.

Nu mai pot sa scriu ca ma bat cu Alex, care vrea sa inchida calculatorul...Alex, care mananca bine acum, dar de tusit n-a terminat....cum si eu tusesc la fel, e clar ca ne distram cu ac virus

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

noi ne am trezit si ascultam cleopatra ca intodeaunasi mai nou vrea sa scrie, cere...schiu
'

azi suntem cantonati in caas ca ploua, asa ca tb as gasim ceva sa nu se plictiseasaca pui

la noapte vreau sa merg la biserica SF.MINA ca se scot moastele , am ami fost vreo 2 ani la rand anul trecut nu, dar anul asta vreau neaparat le iau pe matusi si verisoare si ne ducem sper totusi ca pana se trezeste stef sa ajungem acasa , om vedea ca acum 3 ani am stat 6 ore.....tare m as bucura sa pot ajung

de papa azi???? ciorba de pui si friptura la cuptor

tb sa iau alt scaun de masina, voi de care aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, fetelor!

Eu aseara am intrat cu intentia sa stau mai mult, dar n-am apucat decat sa-i transmit urari Catalinei ca apoi a facut Roxanica un pocinog: si-a prins degetele de la mana la usa.
Si a urlat de mama focului.........
Bine ca n-a fost mai rau, doar si le-a strivit putin, sange n-a dat.

Maraki, ma bucur ca am citit vesti incurajatoare despre Angelos. Pupam baiatul sa isi revina repede si pe mamica sa-i dam putere .

Mirela, pe Roxana o s-o las in grija soacra-mii, iar Oana va merge la camin si de ea o sa aiba grija tata.
Asta e singurul aranjament posibil, e totusi bine ca e vorba de bunici, nu de straini, nu?

Roxanica inca doarme fiindca asta-noapte a avut "program artistic" . Nu stiu ce-o avea...
Acum merg sa-i dau Oanei sa pape si sa-mi beau cafeaua.

Cosmi... si la noi ploua , of.

Va pup si va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput