Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 10
Ursoaica spune:
Of ... o banana puteau lua de jos de la magazin ... aia nu este scumpa ...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Ursoaica
Somn ba da am, dar am vizionat "Happy fit" super filmuletul ... poate mai imi spuneti si mie ceva desene marfa pt copii, suntdupa ele...
Nu o mai doare manuta. Acum m-am lamurit cui vrei sa ii faci vaccinul.
Cat despre creioane ... la Raisa sfarsesc in gura ...www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana
Ursoaica acumursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
sebi a fost innebunit dupa filmul de pe hbo de acum 1 saptamana "masini". as vrea sa fac rost de el pe dvd. a stat nemiscat de pe canapea cat a durat filmul. nu ne venea sa credem. si gesticula, ne striga, imita masinile, striga "pide=prinde, pide" cand erau in competitie. ce sa mai, era implicat rau de tot.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Ursoaica spune:
Gata fug la nani.
Noapte buna!

bumbita spune:
ok, noapte buna tuturor. si sa ne "auzim" cu bine.

bumbita mami de 2
Ursoaica spune:
Film sau desene animate?
Eu vreau desene.
Uite poate vrei sa vezi despre ce film vorbesc Raisa este otpita dupa ei (pinguinii).
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=15052

bumbita spune:
"masini" este un film animat pentru copii, f bine realizat. daca il gasesc pe net, vrei sa ti-l trimit? sa vezi despre ce e vorba?
multumesc mult pentru "pinguini". o sa ma uit.
bumbita mami de 2
bumbita spune:
pentru cine intereseaza...cateva infos despre filmul " masini" de care vorbeam mai sus. http://ro.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%9Fini_(film)
acum chiar ca ma duc si eu la baietii mei. pupicei.
bumbita mami de 2
andiaroro spune:
Giova-stai linistita ca nu pica. Noi nu mai avem juma din zabrelele de cand a sarit Alex peste laterala la 1 an si 3 luni-cica patul era garanatat ca "sigur" pana la 3 ani- si nua picat niciodata, chiar daca l-am gasit de vreo cateva ori dormind cu capul atarnand in afara.
Bumbita -asta e unul dintre filmele preferate ale lui Alex si vezi ca exista si colectia cu masinutele din film. Sunt excelente pentru ca sunt dintr-un cauciuc special si f vesele...Sunt sigur si in Rom ca una dintre masinutele de genul asta, pe care o are Alex este de la nasii nostrii de cununie din Rom, dar nu stiu de la ce magazin au luat-o
Mirela - le plac mult pisicile la varsta asta....pe noi ne bate gandul s-o aducem pe Tigrisor din Rom, care s-a nascut in vara asta cand eram noi acolo, dar e nitel cam complicat ca tr sa convingem pe cineva sa mearga sa-i faca
pasaport....
Vorbeati de orez...pai nu v-am povestit cand a mancat Alex grisul (macinat maare) de jucarie de la cresa- singura data cand mi-a refuzat cina ca avea un burtoi-se umbfla grisul in el.
E excelenta o jucarie ep care sa o faceti impreuna: intr-o sticla mica de plastic trasparent puteti pune orez, porumb, fasole colorata, ce mai aveti voi acolo si gata jucarica zdranganitoare...stiind c-au participat si ei o sa le placa si mai tare.
Nu mai pot sa scriu ca ma bat cu Alex, care vrea sa inchida calculatorul...Alex, care mananca bine acum, dar de tusit n-a terminat....cum si eu tusesc la fel, e clar ca ne distram cu ac virus
ana si alexandre (17.02.2006)
cosmi1975 spune:
neata gagici
noi ne am trezit si ascultam cleopatra ca intodeauna
si mai nou vrea sa scrie, cere...schiu
'
azi suntem cantonati in caas ca ploua, asa ca tb as gasim ceva sa nu se plictiseasaca pui
la noapte vreau sa merg la biserica SF.MINA ca se scot moastele , am ami fost vreo 2 ani la rand anul trecut nu, dar anul asta vreau neaparat le iau pe matusi si verisoare si ne ducem sper totusi ca pana se trezeste stef sa ajungem acasa , om vedea ca acum 3 ani am stat 6 ore.....tare m as bucura sa pot ajung
de papa azi???? ciorba de pui si friptura la cuptor
tb sa iau alt scaun de masina, voi de care aveti?
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor!
Eu aseara am intrat cu intentia sa stau mai mult, dar n-am apucat decat sa-i transmit urari Catalinei ca apoi a facut Roxanica un pocinog: si-a prins degetele de la mana la usa.
Si a urlat de mama focului.........
Bine ca n-a fost mai rau, doar si le-a strivit putin, sange n-a dat.
Maraki, ma bucur ca am citit vesti incurajatoare despre Angelos. Pupam baiatul sa isi revina repede si pe mamica sa-i dam putere 
.
Mirela, pe Roxana o s-o las in grija soacra-mii, iar Oana va merge la camin si de ea o sa aiba grija tata.
Asta e singurul aranjament posibil, e totusi bine ca e vorba de bunici, nu de straini, nu?
Roxanica inca doarme fiindca asta-noapte a avut "program artistic"
. Nu stiu ce-o avea...
Acum merg sa-i dau Oanei sa pape si sa-mi beau cafeaua.
Cosmi... si la noi ploua
, of.
Va pup si va doresc o zi excelenta!

dupa ele...