Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata se termina Dansez pt tine. ce parere aveti de mihai petre, ca barbat.

a inceput un film "dragoste si fum" pe pro tv. o fii bun la ceva. io n=am somn nenica.

moni eu i-am luat azi capac de wc ieftin 15 lei din real. e din plastic bleu si se pune peste capacul nostru. sa stap dia fericita cadourilllllle. si deci singurei? singurei in seara asta?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

mireille, moni ce-aveti, frate cu " mama model"? eu? cand imi ies si eu din pepeni si strig " gat sebi, la culcare am zis!!!" sau ii mai dau una mica peste pampers cand arunca cu telefon, telecomanda etc..nuuu fratica. de fapt, nu cred ca exista o mama model. sincer.

duamna nasol ce faceti? nu postati nimic?

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

maraki bine totusi ca manaNca si Ca se hidrateaza daca are scaune asa dese. asa sunt nemtii astia , nu sar la gat imediat cu antibioticu' si e f bine, zic eu. sa vezi ca de maine isi revine bb angelos. offf, micutul de el. imi inchipui cum trebuie sa fie privirea lui acum bolnavior. cum e el asa cumintel, cu plete si cu privirea dulce.MULTA SANATATE DE LA NOI.

pai, ma mami, cum te trez in 5 ore? te duci si la serv? nu te-a invoit si pe tine italianu' zilele astea?

Mergi la inceput

dragutelor, ce facurati, plecarati toate? hei!!!.....mai!!!!... bre ( a la mircea radu )!!!..... pssst!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu, Bumbita, mai sunt eu pe aici ... inca

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

nici tu nu ai somn, ursu? o mai dore pe raisa manuta de la vaccin? si eu vreau sa-i fac lui sebi. am flaconu' in frigider. il fac pe 25 cand ma duc si cu piticu la policlinica pt vaccinul lui.

Mergi la inceput

ce parere aveti de creioanele astea? http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/2-6-ani-10-creioane-degete-p-16779-c-310-p.html

giova aici sunt si trebulete thomas la 30 lei.

ma gandeam ca decat sa-mi ma ia pixul, mai bine...

dana, tablita de-aia de care ziceai tu, eau sa iau si eu.

Mergi la inceput

Fetelor nu le cereti prea mult.
Cata, (acum vorbesc in necunostinta de cauza) poate este prea tanara matusa si nu are inca dezvoltat simtul iubirii.
Apropo, felicitari pt noua functie.

Eu am un unchi pe care nu il lasa nevasta sa isi vada nepoata (Raisa) ca sa nu ia cancer. Bunica mea are cancer si eu imi duc fata la ea sa o atinga caci doar cu atat a ramas caci nici ochi nu mai are ... va dati seama ca atunci cand o duc i se "lumineaza" sufletul ... Si pt ca eu o duc acolo in mintea bolnava a acelei femei ii este frica sa nu poarte Raisa pe haine "virusul"
Va dati seama cat de mult isi doreste sa atinga si pe fata baiatului ei dar ... daca unchiul cand ajunge acasa se spala cu domestos pe maini, cred ca va imaginati ce ar nsemna o vizita a copilei lor acolo domestos
Asa ca ... Cata oameni si oameni...

Noi cand am ales nasii le-am spus clar "sa nu va auzim ca ii cumparati fetei x sau y", sau ca, nu veniti ca "nu aveti bani"; noi va luam nasi si nu contribuabili la bugetul familiei.

Mergi la inceput

Somn ba da am, dar am vizionat "Happy feet" super filmuletul ... poate mai imi spuneti si mie ceva desene marfa pt copii, sunt dupa ele...

Nu o mai doare manuta. Acum m-am lamurit cui vrei sa ii faci vaccinul.

Cat despre creioane ... la Raisa sfarsesc in gura ...

Mergi la inceput

hai ca m-ai lasat masca cu asa matusa.

sunt nasi si nasi. ai nostri -au schimbat foarte mult fata de noi. la fel ca si gio, nu stiu unde om fii gresit. ideea este ca la amadoi copii, desi stau langa spital, nu au venit sa-i vada, acasa cand ne-am itors au venit pe la 2 luni ale copiilor. in schimb cand e vorba de petreceri, sunt primii. eu eram in spital, cu copii, dar ei la ursitori mot prezenti. oare cum se simteau ei cand ciocneau paharu' cu toti ai casei pt copii, da' ei nici macar nu vazusera copii??? acum cand vin pe la noi - ff rar, mereu zic ca erau in trecere si la copii, nu aduc nimic. de ziua lui sebi- 1 an, nimic. asta e, nu le-am cerut nimic de la inceput si nu le cer nici acum, da' unele gesturi raman si te dor.

Mergi la inceput