Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

RALI,cam ce spui tu ca face anastasia,asa face si dani cand sunt eu si iulian in preajma.ii e frica sa nu plecam.cand e doar cu mama e cuminte,se inteleg bine.cum apar eu,greu se mai apropie de el.
GIO,pai daca-i pui o salteluta jos atunci nu-i pericol.deja e baiat mare,se da jos din patul lui...
DANA,o sa o dai si pe roxanica la gradi sau inca nu ai nici un plan in sensul asta?cu cine sta cand esti la munca?
ANASOL,MA termina davidutul cu ce poezii face el, e tare original!
eu sf asta de sapt iar muncesc,iar sapt viitoare sunt libera doar o zi
azi am fost in vizita la niste prieteni care aveau o pisica iar dani era extaziat de-a dreptul.zicea intr-una"miau"si nus-i lua ochii de la ea.apoi s-a dus cu baietelul gazdei in camera acestuia si s-au jucat frumos un sfert de ora...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna seara, d-nelor...

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 14+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Hello!
Mire, se joaca acum cu plastilina, la inceput era tare scarbit de ea. Ce mai face fratelino? mangaie burtica?
Rali, si tu cu greturi? Lasa ca trec ele repede! Nu mai stiu, si la Anastasia te-ai simtit asa?
Maraki, sanatate multa lui Angelo! Bine ca papa ceva.
Toana, imi place trenuletul, sa-l stapaneasca sanatos!
Gio, mi-a palcut si trenuletul lui Marco, l-am vazut intr-un filmuletz. De unde e cumparat? Vad ca intalneala cu Diana e ca cea intre Ayan si bia, fiecare cu treaba lui!
Anasol, nu te mai uiti la Inima de tigan? Ti-as povesti eu, dar s-au incurcat lucrurile pe acolo, e mult de zis.
Ioana, cum a ramas cu soacra ta? ce i-a luat lui Razvanel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina trenul e primit, dar e de la Chicco. el il vrea pe Thomas, oricum.
Mirela se pare ca toti prichindeii sunt mai cuminti cu bunicii.ma bucur ca a fost cuminte Dany in vizita. si marco e innebunit dupas pisici. era sa distruga jaluzele lui Ingrid, ca era pisica afara si el vroia sa ajunga la ea.
Ralu am vazut ca ati avut activitati. ati pictat de zor. sunt bune ustensilele alea? si eu am vazut in Diverrta si ma tentau. super faine rolele, si se stie Anastasia!!!
Am vazut poze/filmulete cu Emma si Alex, Edy, Iarinuta, Daria. care mai de care mai frumosi.

In drum spre Ingrid am mers paralel cu linia de tramvai. si a trebuit sa ajung tramvaiul si sa merg in linie cu el ca sa vada Marco nenu(trenul). masinile din spate claxonau, faceau cu farurile...eu am respectat dorinta copilului, am mers cu mai putin de 40 la ora.cand nu a mai vazut tramvaiul s-a pus pe.
of doamne...parca vad ca nu scap si trebuie sa cumpar bilete si sa ne plimbam cu el prin oras.

I-am facut baita si a adormit urgent, la noi in pat, of course. dupa ce-i dau lapticul il mut la el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol buna seara si noapte buna. l-ai adus pe Davidutzu acasa?

plec si eu in pat.
, pe maine.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Giova

Irinatunza felicitari pt. canin.
Irina mie imi merge dropul.
Maraki ma bucur ca a papat Angelos. doamne ajuta sa mearga spre bine.

Noi am luat o laterala de la patut jos, acum se poate urca si da jos singur. dar si sa pice noaptea din pat. Oricum nu e inaltime mare si ii pun si salteluta aia in forma de urs acolo, macar daca pica sa pice pe ea.

_

olaaaaa!!!

in sfarsit a adormit sebi. normal, daca zi mi-a dormit 4 ore. ma tot duceam in dormitor sa vad ce face si el dormea dus. cred ca si de la vreme. a tot plouat azi la noi. a mancat pestele, a mancat si piuree, pe seara a mai mancat si cu noi...deci e ok. da' ne-a cam in seara asta pana sa adoarma...ba kk, ba apte, ba bb, ba "ade mami ufaie=sufragerie", ba scoate sosete, baga sosete, ba bau! bau! pe sub plapuma, sunt zombi, dani a adormit cu ei in dormitor.

i-am luat capac de wc. maine o sa-l filmez. ii place f mult, se cere si pt pipi in timpul zilei. plus ca ia hartie igienica si se sterge el la "ciucurel".

imi vine sa si rad cand va citesc ca luati la fetite cadou aragaz, blender, aspirator, oale...[parca le-ati lua zestrea

giova sebi a cazut de trei ori pana acum de la noi din pat...se tot suceste noaptea. avem un pat foarte mare 2/2, 40. l-am facut pe comanda si se muta si la picioarele noastre. a cazut si am auzit in toiul noptii"zdup!" mama, ce ne-am mai speriat. noroc, ca a plans putin, i-a trecut si nu si-a sucit Doamne fereste ceva. De atunci pun 2 perini la capatul patului, just in case.

mireille, in leg cu constipatia, am o prietena f buna , care din cauza ei, tot "concentrandu-se" intr-o seara a pierdut apa si a nascut prematur la 36 saptamani. poate ar fii bine s-o " tratezi".

cata cum petreci tu in seara asta cu dan reusita ta, victoria ta? inca o data FELICITARI1 acum ai mai mult sau mai putin de munca?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA!
Tocmai am iesit dintr-o cu spume.
Inainte ne-am uitat la un film de aventuri cu Penelope Cruize - "SAHARA", ca tot eram singurei - pe Diana a luat-o iar mami sa doarma la ei.
Azi am bagat si eu o tura de cumparaturi,am urcat sus doar sa imi iau o sacosha su am fugit ca ma astepta fratelo jos.Abia am scapat de Diana care striga intruna: TZI IO VIN! TZI IO VIIIN! Am lasat-o miorlaindu-se deci.
N-am gasit azi nici la en gros nici in Selgros masa de plastic.
In schimb am luat niste chestii dragutze:
- o casutza - sau cort mai bine zis,desi casutza scrie pe pachet.Inca nu am dezambalat chestia,dar scrie ca e din vinil materialul
- o cutie cu cuburi de lemn 96 buc
- un pistol cu mingiute de pimpong cu care tragi in niste popice d-alea mici (da' asta cred ca il vom utiliza in camera goala a lui frate-meu)
- un set de curatenie ,cu matura,faras,burete etc.dar mai interesant e ASPIRATORUL CU BATERII Si e acolo si o punga cu margelutze mici mici,ce trebuie aspirate ...
Am vrut sa iau azi si capac de WC,dar n-aveau decat din alea scumpe,asa ca ramane pe data viitoare,ca tot trebuie cautat si cizmulite si jacheta de iarna.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am reusit sa vad pozele Deei, masinut asi Barbie m-au dat pe spate....exceptional!!!!
Irina, nici la mine nu merge dropul.....las ca poate iti revine cheful de incarcat poze
Alina, pt ziua lui de nastere voiam sa-i ia socrosenia tricicleta lui Razvan. Aseara l-am pus si pe Cristi in tema, am fost foarte ferma, acum nu ramane decat sa se conformeze si sa o instruiasca! Sa stii ca nici Razvan nu a fost f incantat de plastelina, cand a vazut ca ii intra degetele prin ea a aruncat-o destul de scarbit, oricum, avea creioanele colorate in manute!!!
Giova, m-am distrat cand am citit ca il muti pe Marco in patutul lui dupa ce adoarme.......eu fac invers. Dupa ce adoarme in patutul lui il aduc in patul mare din dormitor, sa faca nani cu mine si sa nu-i fie frigut. Ma distrez de el dimineata ca se trezeste si se uita tare nedumerit, nu stie cum a ajuns acolo. Si eu ca si Bumbita m-am blindat cu perne dar asta nu inseamna ca nu a dat un cap de calorifer, ca s-a ridicat in fund si s-a aruncat in alta directie decat preconizasem eu...
Anasol, asa de scurt? Iar te rastesti la bocanci?
Mirela, ai grij amare cu constipatia! Sper sa nu se repete povestea! Fa-ti si clisme in ultima instanta numai nu lasa problema sa se agraveze! Eu din 4 decembrie merg la munci.........daca nu intervine ceva!
Ralu, va doresc un WE linistit si o Tia mai cumintica si mai putin maraita. Si sa-i treaca mucii!
Gravidutele, abia astept vesti de la eco sa apara si fetitele ca pana acum avem 4 flacai.....
Maraki, sanatate maxima! Sper sa fie mai bine Angelo! Razvan cand avea febra 40.4 nu era molesit, chiar m-a surprins ca era super activ. E drept ca nu avea si diaree, doar 3 zile jumate de febra 39.7-40.4. Ma gandesc la voi si sunt convinsa ca nu sunt singura! Sper sa ajute gandurile noastre pozitive!

Merg sa ma uit la Dansez pt tine!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si pana nu plec in pat,sa ii zic in primul rand FELICITARI CATALINEI PENTRU POST!
MIRELA tie sa iti treaca nervii pe sonibona aia.
MARAKI ma bucur ca macar e ok cu burtica Angelo,eu inclin sa cred au dreptate aia si e gripa,din ce am mai citit pe net,asta de anul asta poate da si diaree nasoala.
OACHI ti-am vazut de dimineata flacaul,are o culoare la ochi fix cum voiam eu pentru Diana !
PUFU ma bucur ca e mai ok Vladi,lasa ca se intremeaza el la simpatia mea secreta (na Anasoalo,ca ma scapai )
ALINA tare m-am distrat de Ayan,saracul ce mutra o fi facut cu plastelina aia
TOANCA na te-ai ales si cu ce sa te joci: uuuuuuu! Nici mie nu mi-ar displace,dealtfel. Parerea mea sincera e ca Matei era mai fericit si ocupat acum,daca ii luai un ciocan pneumatic de pe tarabe de exemplu
RALU si maine stai acasa sa te "distrezi" asa?
BUMBITA si eu zic ca esti o mama model,o sa fi si o soacra la fel!
ANA DE SPANIA si DENISA nu mai stiu ce voiam sa va spun,dar stiti voi de fapt ce
Gata s-au terminat bateriile ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello again,

Mirela asa este, probabil au alt sistem aici si alte criterii.
Ne.am intors si noi de la urgenta, am fost sa vad ce spune si alt dr. ca prea o tine bebu intr-o febra de luni incoace Cica nu este enterocolita, a luat un virus si trebuie sa-si faca mendrele, normal de maine trebuie sa fie spre bine( la fel ca med. de fam. a spus si asta din seara asta ) L.a controlat la gat,urechi, ascultat la plamani, uitat la piele, palpat la burtica, nu este entero sigur, ei asa spun ( 4 medici pana acum ) Asta ca si dr. de fam. a zis sa-i dau supa crema de legume, de fapt s-a exprimat " ce vrea el sa manance " O sa-l mai tin cu regimul ca oricum mi.e frica, a facut de 7 ori kk pe ziua de azi. Eu speram intr-un antibiotic dar nu a vrut sa-mi dea. Merg sa ma culc, mai am 5 ore si trebuie sa ma scol

multumesc mult fetelor, ganduri pozitive vreau ca sant sigura ca ajuta

p.s. socrosenia m.a intrebat daca sa-i cumpere sanie lui Angelo cu ocazia Craciunului Cine stie ce jucarie nepotrivita cumpara iar

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput