Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineta,
Mai Moni te daduseram disparuta , ma gandeam ca s-o fii intamplat ceva , cand colo doamna baie cu spuma . Foarte bine mai si relaxeaza-te.
Dana , pupici la papusele.
Ana de France , grisul l-a papat ????
Cosmi, Bumbita , Ursu
Clara a picat pe covor , s-a impiedicat si iar si-a spart buza , si i-a dat sange si pe nas .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatzaa!
La noi e soareee si eu abia m-am trezit
ANA pai n-am facut toata ziua baie cu spume ,dar eram prost dispusa si n-am vrut sa scriu p-aci ce-mi trecea prin cap sa nu stric linia las' c-o s-o fac la cabinet psihologic odata,ca nu mi-a trecut de tot of-ul

Ieri i-am dat si eu Dianei creioanele cerate,tare s-a bucurat si de ele,a si mazgalit pe acolo,cate ceva,tot cu "blocul de desen" si creioanele era dupa ea.Am pus mai multe coli A3 una peste alta si le-am capsat,asa ca are bloc de desen .Dupa aia a venit mami si ne-am pus sa ii aratam si ei plastilina.
Poanta a fost ca dupa ce am facut o gradina zoologica ,adica un animalutz din fiecare culoare,Diana m-a trimis la PC si a chemat-o pe buni sa continue ... Buni care nici bile nu stie face Dar insista Diana ,asa ca a trecut mami la plansheta si eu in locul ei la PC (unde vizionase niste fotografii).

Habar nu am cum a petrecut Diana pe la mami,ca acum sunt la micul dejun,n-am sunat inca.Mai ce fain e,mai vad si eu un film,mai dorm pana la 11 ... TITAN ICE Cu toate astea tare imi pare rau cand pleaca,desi e practic peste sosea,la 3-5 minute de mers pe jos ... Imi termin ceaiul si bag un telefon sa vad,pe urma pe la bucatarie cu mine: fac ciorba de perisoare,chiftelutze cu sos de rosii si cartofi piure si mai fac si un pic de supa de pui Dianei,separat.
Nu e mare scofala,ca husbandu' mi-a curatzat si spalat deja legumele,numai sa le tai trebuie

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Hai ca am uitat: ANA cum e cu rezultatul la gine? Sper ca a iesit ok. Si Clarei sa ii treaca buba.
ANDIARORO sa va treaca restul de tuse !
URSULINA tot cu desenele?
COSMI ... era sa scriu distractie la moaste

Gata am sunat,a adormit la 11,40 si s-a trezit la 7
,asa ca daca era aci, va dati seama ca tot film si dormit pana la 11 pupam io Acum e cu tati acasa,ca mami e la magazin.Mi-au zis ca a si mancat binisor,acum pe cand vine numai bine o loveste somnul,daca s-a trezit asa devreme.
Fug la bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
l-am trimis pe Marco de la comp. , ca se uita la Veronica, si i-a ajuns.
Ana de france mama ce te-ai inselat. de 3x a picat si nu a, a dormit in contiunare pe salteluta, pe jos. Nu stiu cat era ora ca l-am auzit plangand si cand m-am dus era in picioare in camera. acum nu stiu daca s-a trezit ca a picat din patut, sau de pe jos. mai incercam cateva nopti sa vedem cum va fi.
Ioana si mama a zis la fel cand l-a vazut...vai dar uite ca ii e frig in patut, de ce nu-l lasati sa doarma cu voi...... a luat soacra tricicleta? sau e pt. ziua lui?
Moni voi va faceti de cap...cred ca vrei sa fi urmatoarea de la noi.
Sa foloseasca Diana sanatoasa cadourile.
Bumbita am vazut trenuletele.cred ca, cu fiecare ocazie ii vom lua cate unul. le-a vazut si el pe net si s-a apucat de:"nenu,nenu".
Ursu pe mine nu ma intereseaza sa-i cumpere copilului, ii luam noi tot ce are nevoie. pe mine ma deranjeaza lipsa asta de indiferenta. pai nu da un tel. sa intrebe de Marco, sau cand sun eu nici nu intreaba ce face finutul. De cate ori ne-am intalnit intamplator in parc, nici nu s-a dus la el. caci au ramas prietenele mele.
Bumbita pai de ce i-ati luat nasi si la Edy? eu cand voi face bb2, ma voi gandi foarte serios pe cine pun, oricum pe ei nu....daca continua tot asa.
Ana imi pare rau de spiridusa. sper sa nu o mai doara si sa se vindece buzita. of...cazaturile astea...

fug ca marco s-a dat la cioco de casa, valeu ce are pe fata si maini. tocmai a aruncat duin gura pe canapeaua mea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO lasa-l ca daca pica pe saltelutza e ok,asa e cu cei ce dorm mai agitat.Bine ca Diana n-are cum pica la ce pat i-am facut
Cat despre nasi e nasoala situatia.Noi am chemat si la botezul Dianei,pe nasii de casatorie - pe care cand i-am luat ne-am inteles ca "fara obligatii" .Si totusi,desi erau practic divortati au venit impreuna la noi anul trecut de ziua Dianei! Iar nasa-mea a venit la spital inca din prima zi.In rest,ne intalnim f.rar ca de obicei,dar mai vorbim la telefon din cand in cand.
Chiar voiam sa va zic ca baiatul lor - cel cu accidentul, e mai ok,e tot acasa in pat,dar mai iese cate putin sa se plimbe prin jurul blocului cu un prieten,incet incet sper ca va fi ca nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova , pai inca mai ai cioco ?
Ciudat cu nasii astia , si noi am pus o pereche de aici spanioli , care l-au ajutat pe sot la inceput . Dar de cand sunt nasi s-ua facut ciudati rau de tot . Sa vad daca il coning pa barbatu-miu sa trecem maine pe la ei . Adevarul ca si lor nu prea le pasa , nici nu trec pe aici sa o vada pe Clara, doar noi ce mai trecem .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pai la noi a fost ciudat, nu eram casatoriti si nu stiam ce nasi vom avea. pe ei i-am ales ca sunt din Tm. stau aproape de noi si ne vedeam saptamanal. ne intelegeam bine si am zis ca sunt potriviti ca parinti spirituali ai copilului. Ne gandeam sa-i luam si nasi de cununie, dar ea a ramas , avea rau de masina, nu lua medicamente, si-au luat pamant pt. casa, etc. asa ca s-au oferit altii ca sa ne cunune, o fosta colega de faculta de-a lui Clau din Cluj.
La vremea aceea, prietenii nostri erau fie despartitit, fie necasatoriti.
Doamne ajuta sa-si revina baiatul nasilor.
Ana mai am, caci numai eu o mananc. Clau a zis ca am bagat multa cacao, el e cu cioco alba....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi!
Sanatate copilasilor care mai sunt bolnaviori, sa le treaca repede si un pupic mamicilor.
Eu sunt am bosumflata ca mi s-a stricat tot planul de we, pana la urma nu am mai mers la verisoara mea ca a intervenit ceva si nu a mai fost ea libera si aici ploua si e tareeeeeeee urat si oriude ma gandeam sa mergem ploua sau cel putin asa arata pe net asa ca o sa ramanem pobabil acasa
Moni sa iti fie de bine baia si eu m-am cadorisit cu una de dimineata ca am stiut ca pot sa stau linistita ca nu ma scoate bb in 2 min de acolo cu plansetele lui.
Ursulico iti recomand eu desene cate vrei ca noi suntem f mari fani, eu la tv nu il prea las nici nu il mai intereseaza si zilnic ii pun cate 2 sau 3 desene pe dvd. Deci incep: Cartea junglei 1 si 2 sunt tare dragute si au multe cantece ceea ce lui Alain ii place si se mainutareste si el, Tarzan dar se cam plictiseste spre sfarsit ca e tare lung, Winnie the pooh si de aici am vazut Calatoria 1 e tareeeee dragut e preferatul lui Alain Calatoria 2 super plictisitor, Winnie si elefantelul, frumos si plin de cantecele, Winnie si craciunul e dragut si asortat cu sezonul, Ne mai place Cenusareasa si Alba ca zapada, mai e unul Fox and the dog cu o vulpita pe nume Tod sper ca nu am gresit numele desenului o sa ma uit, in rest la seria Masini 1 si 2 u prea are rabdare sa se uite la fel se intampla si cu Toys care e un desen despre jucarii la care mai mult de 20 demin nu se uita, ne place tare mult, in doze mici servim si Tom si gerry, ceva desene care aici de numesc Oui Oui dar cere e de fapt Nagy de pe cinemax sincer nu stiu care e numele lui real, ii mai plac In cautarea lui Memo si Pinochio a si sa nu uit Dumbo. Acum nu imi mai anintesc dar lista noastra e lunga, o sa iti mai scriu si pe mess.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello si de la noi,

vaai, acum am vazut hartia care ne.a dat-o aseara la spital! Diagnostic: gastroenterita Aseara cand am intrebat dr. daca este enterocolita a spus NU, e doar un virus care trebuie sa-si faca pana la capat mendrele....cum a putut sa spuna sa.i dam sa manance bebului ce vrea el? A mancat pe la 11.00 supa crema de legume amestecata cu putin pui si orez, sper sa nu.i faca cine stie ce...uite ce inseamna sa nu citesc la timp ce trebuie, m.am luat dupa dr. ce mi.a spus aseara

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

SILVI lasa ca iti petreci WE pe net cu noci,cateva ratacite
Apropo de desene,ieri cand am venit de le birou, Diana statea pe coltzar ... absorbita de desene! Era ceva cu Shreck parca ... bine am scris?
Am Tom si Jerry pe DVD,vreo 7 filmuletze dar sunt doar pentru PC,nu si TV,asa ca nu i le-am pus inca.Dar Alaba ca Zapada si Cartea Junglei 1 si 2 sunt suuuper! La fel Pinochio ... Pe restul nu le stiu ,sunt in urma rau cu moda la desene

Mergi la inceput