Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Kitty, mult spor la noii pantaloni si asteptam intrebarile tale!

Vianne, ma bucur ca ti-e mai bine, cum iti ziceam eu nu stiu ce sunt greturile si chiar ii ziceam sotului ca eu cred ca e fetita ca prea e cumintica!
Cat despre blugii taiati, eu zic ca merge, dar trebuie taiat ceva din ei, sa-i iei un nr. mai mare si i tai pe lateral cam 15cm si inspre burtica in V se adanceste, la fermoar punctul maxim. Acum trebuie sa-ti coasa si masina bumbacul elastic, a mea face figuri, vrea/nu vrea, de data asta a vrut! Daca vrei iti fac o poza la instructiunile de cusut si la pantaloni, sa stii ca nu se fac deloc greu, ma rog daca ai tiparul.

te pupic si sa ai grija de tine si bebe

Pupici fetelor, spor la croit!



Elena 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Elena si daca o fi vreun baiat cuminte o sa-ti displaca? Eu de ex. n-am avut stari naspa la nici o sarcina ci multa pofta de mancare si arsuri, mai ales la fata iar pletosul a fost baiatul

Azi e mare sarbatoare si somez.
Ieri mi-am mai luat material(bai fetelor cati draci si cat material am consumat ajungeam mai bine daca luam husele astea de-a gata dar unde mai era mandria mea?) si am reusit sa fac husa de la un scaun dar bineinteles ca n-am terminat-o. Pe prima husa trebuie sa o descos si apoi sa o refac(sper sa recuperez mult din material). Cum imi e mie caracteristic tot timpul ma complic. Cat de usoara e o chestie eu trebuie neaparat sa o complic altfel nu e bine. Oricum ieri am trasat cu markerul pe folia de plastic exact cusaturile din lateral cu toate curbele si sunt multumita de rezultat. Primele huse au fost elastice si erau lasate si crete. Ma rog, pe scaun stateau foarte bine dar odata scoase aratau jalnic. Haideti ca inchei aici ca daca mai continui ma renegati. Asta e cel mai mare proiect al meu si pt. ca-s perfectionista din fire(sau ma rog tind spre perfectiune din pacate) totul trebuie bibilit.
Pupici la toate fetele si sa nu lucrati azi ca e mare sarbatoare, cu cruce rosie.
Paaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat ceva: Vianne abia astept sa vad gentutele tale din blugi. Si eu vreau sa imi fac intr-o buna zi, asa ca te urmaresc cu interes.

Kity spor la pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bey fetelor ma asteptam sa fie aglomeratie mare azi pe aici ca e sarbatoare si nu stati la tica tica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Buna -telor,

Am lipsit deoarece nu mi-a mers net-ul, cica aveau ceva lucrari; de cand a intrat Astralul pe felie merge ca naiba.

Adina bine ai venit in trupa! ne poti arata masina?
Fetelor nu disperati ca nu va reuseste din prima; pe parcurs mai apar unele dificultati, dar cu ambitie pana la incapatanare si ajutor veti reusi.
Intre timp mi-am cusut o fusta si mi-am tricotat o fusta.
http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1644.jpg
http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1649.jpg

Rochia gogosar:
fata, http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1639.jpg
La cererea clientei rochia trebuia sa nu cada drept +fundita si panglica sub piept.
spate, http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1643.jpg
interior, http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1645.jpg

Vianne te mai asteptam cu vesti.
Tonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Aura, cred ca sunt in petreceri cu peste si vin alb...
Nu poti sa mai folosesti din materialul huselor gresite? Le decupezi si faci partile alea de sub scaune(ma rog, din lateralul lor). Te-a ajutat ideea mea de a le pune elastic de jur imprejur sau cum le faci?
Lasa ca daca-ti ies o sa merite efortul.
Elena ai un mail cu niste chesti de gravi si o vesta, sa te inspiri.
Alina, daca vrei iti trimit ceva cu scheme apropo de modificat hainele normale si sa le faci de gravi; doar ca explicatiile sunt in germana.
Iulia ti-am scris un mail. Sa ne povestesti si noua despre triplock-ul tau.
Dana, tot nu ti-au pus pozele pe site? Suntem curioase ca n-ai mai postat de mult si inseamna ca ai muncit muuult. Vrem pozici...
Kitty, pantalonii aia sunt pana la masura 44 dar ma gandesc ca-ti vin. Asta daca n-ai in jur de 1.70 m. Am sa-ti trimit pe mail paginile scanate, sper sa-ti iasa.
Tonia, super creatiile tale... M-ai lasat masca! Fustele sunt foarte reusite si cea tricotata e numai buna pt frigurile din perioada asta. Si rochia gogosar e... profi!!! Ce mai, intra in business, Dana sigur te-ar vrea in echipa ei. Esti talentata, ce mai.
Pa fetele. Spor.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetele!

Elena, Alina, multzam de oferte dar cred ca ma descurc. Am idee cum sa ii tai dar voiam sa stiu si parerea voastra Vineri mergem la cumparaturi si o sa vad ce gasesc.
Elena, abia astept sa imi spui daca e fetita sau baietel.

Aura, cand termin posetele voi pune poze. Vor fi vesele

Tonia, super fain ce ai facutLucrate impecabil!

Va pup! Spor la cusut!

Alina 13+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _sasha spune:

Buna seara dragelor,

Va mai amintiti de mine? ..ei bine nu v-am mai scris de mult, dar sa nu credeti ca am stat degeaba intre timp..
Mi-am luat IN Sfarsit masinuta de cust.."norocoasa" este un Brother XL5700, gasiti pozulici aici http://s236.photobucket.com/albums/ff276/_sasha_album/IMG_0121.jpg , si aici http://s236.photobucket.com/albums/ff276/_sasha_album/IMG_0120.jpg
N-am avut norocul unui training, pt ca cei de la reprezentanta de la vanzari masini casnice nu erau la birou, asa ca a trebuit sa ma instruiesc singura, lucru care mi-a luat ceva timp...intr-un fel e mai interesant asa pentru ca de fiecare data descopar ceva nou care ma bucura.. Ata inca se mai incurca cateodata, eu ma mai enervez, dar vreau sa cred ca intr-un final o sa ne imprietenim. Am atins "performanta" de a nu rupe acul pana acum, desi au fost multe incercari..Apropo Aura, habar n-aveam ca azi e sarbatoare si am tras vreo 2 cusaturi..bine ca am intrat sa va citesc mesajele, am aflat si m-am oprit..Multumesc, sper ca nu l-am infuriat tare pe CEL de sus!!

Si haideti sa va arat si PRIMUL lucrusor, daca-i pot spune asa,pe care l-am facut ..am incercat pe el toate tipurile de cusaturi si materialele pe care le aveam prin casa..Va rog sa imi scuzati micile greseli, dar e abia inceputul..stiu ca nu e nimic in comparatie cu hainutele superbe pe care le faceti voi, sau cu husele de masina la care truditi ..in fine, prea multa vorbaraie..asta e marea branza facuta de mine ieri: fata http://s236.photobucket.com/albums/ff276/_sasha_album/IMG_0133.jpg ; http://s236.photobucket.com/albums/ff276/_sasha_album/IMG_0134.jpg
si spate.. http://s236.photobucket.com/albums/ff276/_sasha_album/IMG_0135.jpg
Da..ma gandeam eu ca va asteptati la ceva mai mult, dar o sa mai lucrez, promit, drept pt care va rog sa va inarmati cu multa rabdare pentru ca va incepe sasha cu intrebarile
Peste 3 saptamani am petrecere de Craciun cu firma la care lucrez intr-un club, as vrea sa-mi fac ceva dragut si simplu de cusut, dar habar nu am ce...astept ideile voastre!!

Va pup, ma duc sa scot cateva tipare din Burda daca tot e sarbatoare::)

Spor la lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Sasha, sa o stapanesti sanatoasa si sa fi-ti bune prietene. Am si eu o intrebare apropo de masina ta. Sunt cusaturile de la 1 la 11 trecute cu negru si cele de la 11 la 21 cu bleu. Cand afli cum poti sa selectezi cusaturile cu bleu sa-mi spui si mie, te rog. Si masina mea are ceva de genul asta dar n-am descoperit cum sa le selectez pe celelalte. Doar cele negre merg(ma rog, nici n-am manual in romana). Si fata de perna e foarte originala si vesela. Eu cand incerc vreo cusatura o fac pe vreun rest de material, nu m-am gandit sa valorific actiunea asta.
Cel mai simplu ar fi sa-ti faci o fusta si sa o asortezi cu ceva ce ai deja in garderoba sau o rochie. Totusi fiind club ar merge pantalonii ca sa te simti mai in largul tau(totusi nu te baga la pantaloni, inca) dar poti sa-ti faci o bluza sa mearga cu niste pantaloni pe care ii ai. Poate ceva de aici: http://www.burdamode.com/Burda_World_of_Fashion_11_2007,1270777-1000019-1564548-1564550,enEN.html
O fusta plisata e destul de simpla: http://www.burdamode.com/Skirts,1270778-1128998-1002130-1450430,enEN.html
Topul asta: http://www.burdamode.com/Basics,1270777-1000019-1541254-1541261-1541404,enEN.html
sau asta: http://www.burdamode.com/Basics,1270777-1000019-1541254-1541261-1541423,enEN.html
Sau, sau, sau... Eu vreau sa fac asa de multe incat ma sperii si nu mai fac nimic, dar ii pun pe altii sa faca. Sa ne spui ce alegi.


ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hi!

am primit si eu o masina de cusut Brother LS2125.Si as vrea sa ma apuc de croit una alta...

Voi de unde va luati materialele?din magazine obisnuite sau aveti vreun depozit ceva de unde luati mai ieftin?

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)



Mergi la inceput