Timisoara, Impreuna! ( 63 )
Raspunsuri - Pagina 8
katik spune:
mariaa, pai atunci stttttttttttttttt! nu zicem nici pis!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
danitin spune:
Salutare... de la noi tot vesti super naspa. Problema mea cea mare tot nu e rezolvata ba mai mult a trebuit sa intrerup medicamentatia, cred ca era prea puternica pt ca ieri am varsat si am fost ametita toata ziua. Astai de dimineata am constatat ca Spiridusul a facut febra - i-am dat Nurofen - dar e cam pleositita, ca niciodata mi-a adormit singura pe canapeluta pe la ora 12 si doarme si acum. Eu sunt cu nervii in plop, practic ma simorcai toata ziua, pentru ca ma simt tare rau si am senzatia ca nu mai ajung la liman....
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
Mariaa distractie placuta ![]()
Danitinule
, imi pare rau ca nu sunteti bine
si sper sa veniti cu vesti bune. Ar trebui sa umbli putin pe la medici pt tine ... ai grija ca vin sarbatorile si nu mai gasesti pe nimeni. Asa ca acum este momentul. 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Danitin, ai grija de tine, si de Spiridus...exact cum zice si Aida, mergi la medic, vezi ce si cum...
Sanatate multa!
Maria, las-o incolo de treaba...
se zgaltaie tavanu pana aici in zona Dacia...
Katik, e faina nuanta..o sa vezi...
Hai ca-ti pun pozele acum pe mail, ca nu am avut timp...
Mey...pai eu am o idee...care stati la casa si ne primiti intr-un we, vin si va tin seminar...si va rezolv pe toate deodata,
Maraton de Ciufulit si Jumulit...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, 

. de acord!!! io nu stau la casa, nici spatiu mult n-am dar tot v-as fi primit cu drag!!!!
multam de pozne!!!!
danitin, multa sanatate! si eu spun ca si fetele, musai trebe sa te duci la dr, sa nu ramine ceva netratat bine apoi vin necazurile de sarbatori. si pupam spiridusul sa-i treaca si ei raceala!!!!
mariaa, tu esti originea cutremurului din lipovei?![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Mariaa spune:
bei, nu sunteti sanatoase 

pacat ca nu permite vremea, dar vine primavara! facem intalneala la mosia mea
este loc pentru prunci o gramada, io dau locul , voi aduceti pruncii ![]()
din pacate casuta e mica, de asta o sa incepem cu extinderea imediat cum permite vremea in primavara, zilele urmatoare o sa vina proiectanta sa punem pe foaie planul de bataie si sa demaram aprobarile asa incat in primavara sa fim gata cu toate hartoagele si sa dam startul.
evident ca iarasi m-a combinat al meu si nu m-am vopsit...cica daca tot o sa incap pe mana lui Dorisake, macar sa stiu de-o treaba
Katik, vrem poze cu noul look 
![]()
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
Venim Mariaa ... foarte frumos
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
anda spune:
giiiz, plecat si io de ieri dimineata de la voi si iaca unde va gasesc...zgaltzaitelor ![]()
frate, ce sa va iau pe rand ca sunteti toate-o apa si-un pamant...
aida
...asta-i din tot sufletu'. pentru puterea pe care o ai si-o daruiesti. nici n-ai idee...
ashaaa, acu femeilor...mi-ati facut un chef de chef de numa numa. pijama party. beei daca tot nu plecam nicaieri, caci la mine dupa gaurile din bujet cre ca pica excursiile, io va gazduiesc cu drag. numa ziceti cind sa golesc casa. s-o golesc de oameni adica. ca aici e debandada...fiecare vine si pleaca cind vrea. mai cheie nu le-am facut....
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Bey...din somn
m-am trezit cand am auzit de Party...

Gata, renuntam la excursie, facem Party, acum la Anda...la primavara la Maria...yupiiiiiiii
Deja vad si eu tabloul...
nu ca suntem duse,
cum zmeului ne-am gasit?
Tematica care o vreti, party - pijamale sau party - carnaval...iures...ce mai...![]()
Ziceti data sa ma duc sa-mi inchiriez costum de carnaval de la Opera...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
beeei tu n-ai decit sa vii goala pushca numa sa ma tunzi si pe mine 
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea