Timisoara, Impreuna! ( 63 )
Raspunsuri - Pagina 7
katik spune:
bey fetelor, io cred ca fii-mea s-a dus la baie si a adormit pe drum.acum am intrebat-o si cica s-a trezit si nu i-a mai fost somn
. cred ca era constienta ca intreband-o mi-a aratat exact locul si pozitia in care am gasit-o
.
am mai prins-o intr-o noapte ca dormita pe WC![]()
![]()
![]()
![]()
si io ma pregatesc de 2 luni sa merg in aurora. acum va trebui sa iau cizme printesei dar nu stiu cum voi ajunge cu cursul asta a lui bogdan
mariaa, nu, bogdan nu bea cafea si nu fumeaza, asa ca numai eu sunt responsabila cu cafeaua.e plecat de acasa asa ca ... am baut un ness si m-au apucat tremuriciurile
da' m-am trezit
. apoi mai tirziu am baut si un pitbull ca nu mai mertge. azi-noapte am avut noapte alba de tot, se trezea cind unul cind altul: si copiii si sotul(il dor dintii de era sa se urce pe pereti
). pe la 6 am reusit sa adormim pina la 8 cind a sunat ceasul sa mearga la curs

spor la vopsit!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
katik spune:
dorisake, ne distram cum nu! o chemam si pe aida, poate asa ajunge mai repede la tine
. sun dupa masa cind ajunge omul de stiinta acasa.
da, am avut un soc cind am gasit-o intinsa in hol. am ramas inlemnita, am intors-o pe toate partile, nici nu s-a trezit. am scuturat-o un pic si a deschis ochii somnoroasa si ma intreaba:ce-i?!!!![]()
![]()
![]()
Poze noi
Mariaa spune:
tu zici c-a mai facut din astea, Katik?
Dorisake
e mai bine asa, si la mine ramane valabila faza cu tunsul. eu daca nu fac cura de slabire, la mine refularile asa se manifesta
trebuie sa-mi cumpar ceva, sa schimb ceva la mine si cum numai culoarea pot, ca lungimea ba...iau masuri in sensul asta ![]()
mah, daca am face sesiuni din astea la cate una acasa...cu vopsiri, cafele, petrecere in pijama, cred ca ne-am sparge de ras 

da cum potriveala de-acasa nu se potriveste cu aia din targ, bun si bronzul ![]()
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
katik spune:
pai mariaa, hai si tu la vopsit! o punem de un salon, cu ciufuleasca sefa de salon si ne rinduie ea pe toate. io vorbesc serios, daca aveti chef, va astept cu drag pe toate.(la mine e bangladesh dar cum pe voi nu va intereseaza ordinea de la mine din casa...) de o cafea se mai gaseste, o zacusca in camara mai este, peste in conge este(asta merge si la diete
) asa ca...go for it!!!
Poze noi
Mariaa spune:
bei, io ma refeream in viitor, candva
nu azi, saru'mana!
in timp ce postam, sa mor de nu-mi imaginam tabloul si zambeam la monitor de nebuna
...haiu de pe lume...
ce culoare te faci Katik? eu am zis ca dupamasa ma 'execut'
lyme suport romania
ador copii
aidaciolac spune:
katik ieri si noi am fost la Real in Sagului si am reusit sa intram doar pana la Leonardo si i-am luat lu Emma cizme suuuuper faine cu 25 ron (250.000) am crezut ca nu e scris bine pretul si sunt cu fermoar si imblanite.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Eu pt inceput vreau sa ma tund si parca as face niste suvite subliri.
Doris ai ceva idei? Nu vreau tuns scurt , doar atat cat sa scap de arsurile din par , stiu ca nu o sa-l mai pot prinde dar o sa pun o bentita ... gandeste-te repede.
Saptamana asta care vine nu pot ca luni , miercuri si vineri =impachetari , marti sau joi vreau sa o duc la eco ... asa ca .
Si inca ceva , acolo unde lucrezi tu este aglomerat? Cat de aglomerat si cam cate persoane sunt acolo sa stiu daca pot veni cu Emma ... ca nu pot sa o las niciunde ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
bey nu stiu cum ma colorez, am lasat la latitudinea lui ciufuleasca, o sa am si eu o surpriza ca si voi![]()
![]()
![]()
aida, multam de ideea cu leonardo, o fi oare si la realul din calea aradului?
mariaa, oricind, si acuma, de ce nu?
sau deja te-ai bagat la baie?![]()
Poze noi
katik spune:
chiar, intrebase si mariaa mai sus, ati fost careva la circ? cum e? e frig tare?
Poze noi
Mariaa spune:
Stttttt
m-am bagat la baie, da nu singura
e ultimul WK in doi, de saptamana viitoare vine mamon acasa si gata distractia.
asa ca azi e party la nr. 16 nu deranjati, va rog! ![]()
![]()
![]()
lyme suport romania
ador copii