Timisoara, Impreuna! ( 63 )
Raspunsuri - Pagina 20
Mariaa spune:
'neatza si de la mine!
si spor la treburi dezmatatelor ![]()
Ana, infuzii ai incercat? si eu am sinuzita, in urma cu cativa ani eram varza si eu, imi pocnea capul de la presiunea intracraniana...cumplit...te inteleg perfect! Daca vrei, ma uit acasa cu ce faceam infuzii, oricum stiu ca e mult mai ok acuma.
ma duc la treaba revin mai incolo 
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
danitin spune:
Salutare.
Am fost ieri cu Lori la dr si diagnostic: angina virala + stomatita aftoasa. Asa ca pana luni avem program de siropele si badijonari. E cam caraita, somnoroasa, dar asta e ... sa speram ca se rezolva saptamana asta.
Eu am ajuns doar la dentist unde logic ca mi-a mai descoperit o punga cu puroi, a deschis-o si mi-a dat pt acasa instrumente si solutie sa-mi pun singura tratament cateva zile. La dr pt analize n-am mai ajuns...
Chiar am nevoie de umerii vostrii pt ca traversez o stare de kaka. Saptamana cu diverse boli mi-a terminat rezervele psiho, plus ca toate tratamentele mele si ale spiridusului ne-au lasat in colaps financiar, plus ca m-am certat cumplit cu nesimtiti mei de vecini,plus ca am muuuult de lucru si parca nu reusesc sa tin pasul....
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
katik spune:
danitin, 

si multi 

pt amindoua!!!! multa sanatate spiridusului si tie la fel. si al meu sotz misuna pe la dentist, el s-a ales cu doua pungi de puroi, doua nopti s-a urcat pe pereti de durere, acum i-a mai trecut dar nu de tot. vom vedea daca va avea nevoie de antibiotic.
cu rezervele financiare, si noi la fel. acuma a racit robi rau de tot, deci cumparam din nou medicamente, si mai mult ca sigur antibiotic si asta e al dracului de scump
, plus alte siropele care toate adunate costa

cit despre lucru, faci cit poti, ca tot nu-ti face nimeni treaba, faci incet-incet, in oprdinea prioritatilor, si iti mai si tragi sufletul intre ele.
aidaciolac spune:
Fetelor multa sanatate la puiuti si voua si sper sa treceti peste perioada asta repede si cu bine 
Eu fug ca am treaba garla si diseara merg sa iau husbantu de la Arad ... ca maine pleaca mai departe in cursa 

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
hai Danuta ca le scoti la capat tu! cine-i mama Leone?! hai ca tu esti tare, scormoneste acolo dupa resurse, sigur mai ai!!
mai rau sa nu fie! sanatate multa! 

lyme suport romania
ador copii
Mariaa spune:
...dada...eu sunt pe un butoi de pulbere la job...le zbor fulgii la astia azi cred...
am uitat sa va zic, am vorbit si cu mama si cu dr.si o mai tine la spital (asta e de bine) inca vreo saptamana buna-doua poate chiar...
va rog sa ma credeti...da' parca am primit concediu asa ma simt!
pe cuvant...
bine, un factor important e si faptul ca stiu ca acolo fetele au mare grija de ea, deci e pe maini bune! de vreo 2 saptamani e mai stabila, fara surprize in evolutie...asa ca, finally, iau si eu o gura de aer...
lyme suport romania
ador copii
Mariaa spune:
mda, mda...pe de-o parte...s-or rezolva cumva toate...
sanatosi sa fim!
lyme suport romania
ador copii
gonghy spune:
Sal'tare si de la mine!
C-am tarziu da mai bine mai tarziu decat niciodata ![]()
![]()
![]()

Beeeeeyyyyy da cat scrisarati acileaaaaaa........voi chiar nu aveti somn,da de shotiiiiii.......nu va intrece nimeni 

Lormi ti-a dat drumu' Solectronu'?????
Eu am crezut ca te-or infiat aia de nu mai dai nici un semn ![]()
![]()
Testul de
se face la 10 zile dupa ce ar trebui sa vina rusii si nu au venit. Este cel mai concludent si se face dimi pe nemancate si nebaute la primu' cishu.
Dana sanatate multa si tie si la spiridus 

si ai mare grija de voi.
Ana la fel sunt si eu cand racesc,nas infundat de nu-l desfunzi nici cu pompa de canal
si capul parca mi invadat de mucozitati care se incapatzaneaza sa stea acolo inauntru 

Multa sanatate si tie.

Kati vad ca si voi va luptati cu muconii astia nenorociti. Saracutzul Robi iar trebe sa-l aspiri si cred ca-i placeeeee........

Va tzuc 

si pe voi si multa,multa sanatate.
Refacere cat mai rapida.
Aaaaa si inca ceva,vezi ca poate nu e cazul de antibiotic.
Mie Muscoi mi-a spus ca nu tot timpul cand au asa multi muci trebuie antibiotic,asa ca mare grija cu antibioticele. Mai bine mergi cu el si pana la un orelist,nu te lua numa dupa dr lui pediatra.
Dorisake uuuaaaauuu targ de Craciun la Viena????
Faaaaaiiiin da vreau si io 
Chiar tu de ce nu te roiesti cateva zile cu maman pana acolo si cu
??
Eu sunt de acord ca acest capitol sa-l treci ca Rasul,rasului ![]()
![]()
![]()
Fetelor e numa ora 14 si io mis varza de oboseala.
Am facut mancare si tiramisu,am dat haleala la
si acu' m-as intinde da tre' sa ies cu ea unpic la aeriseala ca 'inuntru nu mai are stare.
Daaaa mai am si niste
-i de capiez.
Am sunat la cabinet la dr lui Maya de mi-a iesit parul alb si am "ars" linia de telefon si asta nimic.
O sun pe celular si dupa 8 apeluri in sfarsit are bunavointa sa raspunda si o intreb ca de ce nu raspunde nimeni la cabinet.
Da ea:"Sunt in concediu!"
Eu zic:"Iaaaarrrr?????"
"Ca voiam sa vin la cabinet sa-i face-ti vaccinul la Maya!"
Si imi spune ca abia de luni vine.
Pai daca pana luni fata asta se imbolnaveste din nou,iar sa astept pana-i trece.Imi venea sa-i mut freza
din loc la ce nervi mi-a facut zapauca asta de dimineata.
Na merg sa imbrac fata ca iar m-am 'nervat rau de tot 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006