Timisoara, Impreuna! ( 63 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Doris unde dai si unde crapa, ce mica e lumea !Nu zici tu nik ma lasi sa ma shokez.
Mey voi chiar vorbiti serios cu cheful de la Anda?
Revin !

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Na, Lormi draga mea, daca ti-a trecut Shokarea...trebuie sa-ti spun ca da, vorbim foarte serios, Anda deja si-a trimis sotul din dotare...la plimbare...na ca fac si rime...la ora 12 noaptea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Na fetele, va las cu bine, sa visati frumos...ma duc si eu in pat...la nani...
Cine da cafeua dimineata?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

In legatura cu proiectul BEBE mai asteptam un pic sa vedem, pe sambata-dumineca tre' sa vina rushii, daca nu Luni la prima ora ma duc sa imi iau un test BARZA.Incerc sa nu imi pun prea mari sperante ca sa nu raman dezamagita in cazul in care nu va fi rezultatul asteptat,Sa dea DD sa vina (in ultima sapt. am avut ceva senzatii de greata,nu foarte dese si nu de lunga durata,cine stie ce o fii, cred ca ma autosugestionez )

Lormi

Mergi la inceput

Nimeni bu-hu-hu?Mai stau un pic, daca nu apare nimeni dau si eu stingerea !

Lormi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
doris, sar'na de cafea! vin si eu cu o galeata!
greu tare cu trezitul!. evident ca am avut vreo doua pauze azi-noapte dar acuma stiu de ce: nu poate sa respire, e tare infundat, muci girla, il apuca si tusitul de la ei. dimineata la 6 l-am aspirat, i-am dat o portie de papa, picaturi in nas, karvol pe batista si l-am culcat, a mai tusit o tura, urit de tot, acuma doarme. dupa masa ma infiintez la dr cu amindoi, sa vedem ce antibiotic ne da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fete...vad c iar ati fost harnice cu scrisul si la cate puneti la cale....ma speriati.Dans l bara?uau...planuri mari pe voi...
Anda,cum se mai simte Edi?

Nu sunt nici eu prea bine,ma enerveaza cumplit nasul asta infudat,suflu si nu iese nimic,capul imi e cat o banita....ce mai?de nici unele cu mine.
No a pup si mai vorim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Katik, sanatate la puii mici...
Ana si tie...sa-ti treaca nasul mai repede...si pe mine m-a tinut cam 3 sapt cu tusea aia nenorocita.

Fetele, va doresc o zi faina...eu plec, am multe de rezolvat, in plus, maine pleaca mami la Baia Mare, apoi vineri pleaca cu sora ei In Viena la targul de Craciun.

Asa ca am doua case pe cap, cu aprovizionare, gatit, copil, job, vai de mine...

AvetiCap nou aici

Cand terminati 10 postari pe pagina 20, sa anunte cineva: Cap. inchis.

Ne auzim diseara...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, spor la trebi!!!!
wooowwww, tirgul de craciun de la viena!!!!!!!
tu de ce nu te duci cu ele?

Mergi la inceput