Gasca de Constanta (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna seara ,
Cristina (crig) pup fetitza curajoasa,ma bucur pt ea.
Bogdanel a facut astazi vaccinul antigripal sper sa nu aiba reactii adverse ,este primul an cand il face.
Alina(lulu) am votat si noi "ursuletul"
O seara cat mai frumoasa si pt printzesele taleCamelia sunt atat de dragute amandoua.
O noapte cat mai linistita tuturor!

Gabi mami de Bogdanel Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
scuze de absenta si de lipsa rapsunsurilor dar pana la Craciun o sa am o perioada super aglomerata la servici. asa ca citesc printre picaturi.
Gabi sper sa nu faca vreo reactie Bogdan, eu cred ca totul va fi ok. trebuie sa faci inca o injectare peste 4 saptamani daca e prima data, stii, nu?
Cristina wow ce curajoasa e Mariuca, bravo! Patrick vroia musai sa o sune aseara sa o invite la petrecerea lui....asta e ultima manie
Sanzi cand veniti, chiar inainte de Craciun? stati vreun pic prin Costanta?
eu i-am comandat lui Patrick ptr mos nicolae un camion Mack din Disnay Cars si pe Lightning McQueen...ca asta e ultima nebunie.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Roxana, unde ai facut comanda si cat costa masinutele (desigur ca si la noi e nebunie cu Mack si McQueen)?
...Si Sebi face planuri pt petrecerea lui, in fiecare zi ma intreaba cat mai e pana la ziua lui... deja are o lista imensa cu invitati (majoritatea colegilor de la gradi).

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mav, de la crazy toys, ai reclama in stanga ecranului. i-am comandat modelul de Mack cu Lightning de la Mattel care e vreo 96 de lei. ca alea care-s in selgros si de care nu am scapat is 70 de lei....si el vrea pe toate.... ma apuca pandaliile cand ma gandesc cum il scot din sevrajul asta [rolleyes]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O zi buna tuturor,
Roxana multumesc dar nu am stiut ..De ce se face si a doua oara ?Chiar nu stiu?

Gabi mami de Bogdan Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Rox, stam in C-ta pana pe 4-5 ian cred...ca apoi pe 6 botezam!!!! De Rev inca nu ne-am facut nici un plan...asteptam propuneri...sper ca nu il fac cu soacra

Noi inca nu i-am luat nimic de mos Niculae...dar Radu vrea sa ii luam PSP (portable play station) de Craciun...si io il banuiesc ca mai mult pt el este!!!!! hihi....

Iulyp, eu pun esenta intr-o gaura deasupra umidificatorului..doar sarea o pun direct in apa!!!! Oricum sa stii ca plimbarile seara pe malul marii sunt f bune!!! Noi alergam cel putin juma de ora pe nisip si ne trec orice urma de muci!!!!

Camelia, ai niste fetite frumoase!!!! Ce coada va fi la usa voastra in curand!!! hihi...

Gata...am fugit la munci!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna-seara fetelor!
Ce-mi puteti spune despre dr.oftalmolog Sanda Jurja? Mi-a
recomandat-o un medic pentru fetita mea si as vrea sa mai aflu si alte pareri.
O seara buna tuturor!

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Crig crezi ca ne lipid macar de o ie??? La fusta cu servet m-am gandit si eu, sa caut la soacra-mea ceva, dar macar ie sa avem!

Multam fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

voi ati dat unui copil de 13.75 luni somon? ca doar d'asta am vazut (si cumparat) pe aici in prima instanta. am mai cautat eu pesti albi: cod, panga si nu'sh ce-i mai dadeam (abundau prin Olanda) dar aici am gasit, alb am vazut doar o chestie disgratioasa. ma gindeam sa-i dau miine somon ca tot se maninca peste si fac si ptr mine :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

Crig crezi ca ne lipid macar de o ie??? La fusta cu servet m-am gandit si eu, sa caut la soacra-mea ceva, dar macar ie sa avem!

Multam fetele!

Sigur Crixia.Cand va trebuie?
liris eu i-am dat doar peste proaspat si nu mai stiu daca atat de devreme.i-am dat peste si de la borcanele(eu mai panicoasa cand e vorba de Mariucacum ai calculat lunile alea ca eu abia am terminat niste fise pentru scoala si sunt in ceata)Somon abia anul trecut i-am dat.
roxana ..hihi..asteptam un telefon de la Pat.mariucai ii place sa vorbeasca la telefon.
va pup!

Mariuca la 5 anisori

Mergi la inceput