Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 7
lulu77 spune:
Seara buna!
MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU FELICITARI!
Iulyp ,noi nu avem probleme cu umidificatorul ...incearca si pune si ceva esente in el ...si oricum mai astepata .Noi oricum nu stam cu usa inchis ala camera ..mereu decshisa....
Crixia ,un magazin ,PARCA ,cu tot felul d ecehstii populare ,daca stau bine si ma gandesc este cel de sub salonul meu ,magazinul din dreapta cum te uiti spre bloc...incearca si acolo!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
crig72 spune:
La multi ani Vladut!!Anda pupici multi de la noi si imbratisari mii!Sanatate si astept un semn de la voi!
Cris daca iti este de folos iti pot imprumuta o ie,chiar doua
Gabi ,Mariuca e bine...Cea mai noua stire e ca a sarit in bazin fara sa ne mai rugam de ea.A depasit si faza asta.Era tare mandra de ea si pe cine prindea se lauda.A inceput sa inoate si pe burta dar deocamdata jumatate de bazin.
Acum 2 zile am luat-o la balul bobocilor la mine la scoala.S-a distrat de minune!!A dansat si mi-a spus la plecare " mami, de maine vreau sa fiu mare !!"
Alina foarte frumoase pozele!
pupici pentru toate!
Mariuca la 5 anisori
sinzi_ana spune:
Cornelia, sunt multe activitati educative aici pentru copii!!! Nu ai cand sa te plictisesti....timp sa fie!!!!
Si noi avem iie uite aici: http://good-times.webshots.com/photo/2514336950087737923KERUzo a apartinut sotului meu cand avea 5 ani!!!! haha...e mostenire!!!!
Si noi avem umidificator...se pune si sare (de obicei cumpar sare de mare) in apa si mai sunt niste uleiuri de la Wick pe care le poti pune...sunt mentolate si desfunda nasul!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/album/561300641zsaRwI?start=24
Am pus aici cateva poze noi...
Si cu muzeul de stiinte si insectele!!!!
Si David cu ocelarii pt filmul 3D
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
lulu77 spune:
Buna dimineatza si o saptamana frumoasa si calduroasa din partea noastra!
sanzi ..o ideee buna cu sarea in umidificator .chiar azi o sa cumpar .....
Luca participa la un concurs Pampers...daca vreti sa ne votati http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=7&id=1154&from=search&keyword=luca
Vesti ...nimik nou ,toate vechi ...cumintel ,mancacios si grasunel !
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Madamsadamy spune:
Buna ziua la gasca!!!!
Facut lectiile, citit, votat Luca, recuperat la zii.
Este super de bine acasa, doar ca trec zilele f repede. Abia astept plecarea la munte , pe 28, la moeciu pana atunci tratament odihna seara plimbarica...ce mai un super concediu!!!!
Madamsadamy spune:
Am uitat, cat despre costumul national, cumnata mea ptr Andreea a gasit in marvimex o ie alba cu 25 ron avea fata o fustitza alba a aplicat doua mileuri de la mama ei din cele care se gaseau odata pe rosu cu motive nationale pe care le puneau parintii prin casa, si a legat-o cu o banda cu tricolor.
Ontica Camelia spune:
Salut!
Votat Luca! Multa bafta .
Noi suntem bine, vrem sa mergem pe la Metro, Real sa vedem cam ce jucarii sunt pt copii, apoi sa vedem cam spre ce sa ne hotaram sa cumparam. La Carrefour nu am putut studia ofertele fiindca era "spionul" Alex cu noi , acum o lasam acasa.
O saptamana super!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
iulyp spune:
Si eu pun esenta de eucalipt. Voi puneti direct in apa? In carticica mea scrie ca sub nici o forma nu se pun esente in apa ci intr-o chestie(gaura) pe unde ies si aburii. Ma rog asa am inteles eu ca traducere in romana nu mi-au dat la carticica aia si nici eu n-am cerut cand am vazut ca era trad. in engleza.
Voi lasati toata noaptea sa functioneze umidificatorul? Eu il las 1-2 ore maxim si cand imi arata ceasul ca am umiditatea 60 sau pe acolo eu il opresc si nu ii mai dau drumul pana a doua zi seara.
Voi cat il puneti sa functioneaze?
Hai ca v-am innebunit cu atatea intrebari.