Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 9
dadi_t spune:
Hello tuturor!
Marilen-stiam ca e buna! Daca nu te hotarasti ti-l recomand pe Dr. Cioabla, are cabinetul pe str. Grivitei mai aproape de CEC-ul cel nou si galbenaproape de intersectia cu str. IG Duca. Incerc sa aflu adresa exact...eu stiu sa ajung. E un medic fff bun si are aparatura noua.
Pupici..dar fug....!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
nastasie spune:
si eu il recomand pe dr spus de tania.
noi am fost la stomatolog cu dintii lui razvan si a spus ca nu e nimic de facut decat sa asteptam sa-i schimbam.asta e.e aproape stirb.
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neata!
Adriana imi pare rau de dintisorii lui Razvan. mi-am adus aminte ca ma intrebai de lentile, eu am johnson's accuvue care sunt valabile 14 zile, dupa care le arunc. seara le pun in solutia lor, dimineata le clatesc cu aceeasi solutie si le pun.
Sanzi dam propuneri, cum sa nu?
Cristinel asa deci, sunam diseara inseamna
Tania ce mai faceti? totul ok?
Simona hahahahaha m-ai distrat la culme cu 13.75 luni....matematiciano!! . Pat nu prea mananca somon asa ca nu poci sa te ajut. cica e cam gretos ptr pitici dar daca il faci pe gratar banuiesc ca nu o sa manance 2 kg. si ca in State e problema aia ca nu se prea recomanda pesti mari de acvacultura ca is plini de mercur. acum nu stiu cat de adevarat e... nici congelat nu ai gasit?
o zi frumoasa tuturor!!
iulyp spune:
Salutare gasca.
Da Sanzi si eu esenta tot asa pun dar sare n-am pus deloc. Tu cat il tii in functiune? Despre plimbari seara pe malul marii iti dau dreptate dar ce te faci ca aici bate un vant receeeeee ca imi e frica sa nu-i imbolnavesc, asa ca ramanem doar la umidificator.
Bai fetelor la voi nu vine Mos Andrei? La noi vine, e primul Mos care ne vesteste sarbatorile de iarna. Apoi vine Mos Nicolae si apoi cel mai bogat Mos, Craciun care este un tip destept caruia ii merg afacerile bine si el e cel mai darnic. Vreti sa va mai dau idei d'astea?
O zi frumoasa.
mav spune:
Salut!
Aoleu, Aura, de ce-mi aduci aminte de toti mosii? Si asa ma uitam cu groaza unde m-a trimis Roxana, ce scumpe sunt niste chichinete de masinute... si taman pe alea (si pe toate) si le doreste odorul mamei... O sa dam faliment... Macar daca-ar fi ceva mai educativ... Am vazut ceva oferte care prezinta interes pt copilul nostru si in catalogul Quelle... dar noi ne gandim sa-i luam ceva mai ieftin anul asta si sa punem bani deoparte pt o excursie la Disneyland... pt la anul (am fi toti mai castigati, nu?).
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
Aura tu glumesti nu? . eu oricum nu am auzit de mosu andrei asta..si nici nu am de gand sa il mentionez vreodata .
mav spune:
Roxana, nope, nu glumeste: pe 30 noiembrie ortodocsii il sarbatoresc pe Sf Andrei!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
iulyp spune:
Mai fetelor in general nu exista Mos Andrei ca atare. Dar la noi exista pt ca Nicoleta il are pe Mos Nicolae de Sf. Nicolae si bebe nu trebe sa aiba mosul lui? De Sf. Andrei noi il avem si pe Mos Andrei, ca nu pot sa fac diferente intre copchii, daca li s-au nimerit prenumele in pragul sarbatorilor de iarna. Initial nu m-am gandit asa dar fi-mea e responsabila cu aparitia acestui Mos si ii dau dreptate, fiecare bebe cu mosul lui. Voi il adoptati daca vreti dar eu il adopt si daca nu vreau daca vreau liniste in casa.
roxanaz spune:
Aura asaaa deci . am inteles. io nu pun nici un mos Patrick, de St. Patrick's day o sa bem o bere guinness in plus pentru copchil....pana o poate bea el oricum primeste cadouri cu orice ocazie