Gasca de Constanta (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, pai si dupa 14 zile cumperi altele?ele sunt de vedere nu?aoleu pai sigur as uita sa cumpar de aia mai bine stau cu ochelarii.nici noi nu serbam mos andrei, ca oricum primeste jucarii tot timpul.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

adriana, da, dupa 14 zile iau alt set. o cutie contine 3 seturi de lentile. mie mi se pare comode. da, sunt de vedere. si exista de mii de feluri, din cele care se tin mai multe zile, de o luna, zilnice chiar..uite aici cate feluri sunt: lentilecontact.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cand e mos Andrei? De sf Andrei??? uf...ce de mosi!!!! Dar toti aduc cate ceva????
Mai bine Mos Andrei aduce la parinti si Mos Niculae la copii...sa stabilim o regula!!!!

Fetelor...am si io o rugaminte...stiu ca e ciudata si Roxa o sa, da'...daca auziti cumva dupa Craciun de vre-un pitic care are varicela...vrem si noi sa facem, ca aici toti is vaccinati si nu avem de unde. Perioada de incubatie e 2 sapt???

Ah...si inca o chestie...
Am pus deoparte o gramada de jucarii de-ale lui David si hainute(majoritatea aproape noi)...daca v-ar interesa, ma gandeam sa fac un bazar

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Nici eu nu am auzit de mos Andrei, dar sunt de acord ca atunci sa primeasca daruri parintii , ar fi interesant de vazut ce daruri ne-ar face pitici nostrii.
Noi am luat din Metro jucarii (plusuri de la Disney, un castel muzical pt Alex si o jucarioara mecanica -3-18 luni- pt Teo), le mai luam ceva de imbracat, dulciuri si multa dragoste din partea noastra, si gata, sa vina mosu' Craciun .
Pt mos Nicolae dulciuri si sigur imi mai pica mie ceva cu tronc .

edit:Sinzi daca aud de cineva cu varicela iti dau de stire .

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ce bine ar fi sa primim si noi daruri de la mos Andrei....
Aura, cum si eu am un Andrei (Sebi), te inteleg perfect! E imposibil sa treaca ziua respectiva fara cadouri pt pitic, se autosesizeaza bunicii, spre rasfatul copilului si disperarea parintilor....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,sincer imi pare rau pt cei ce nu sarbatoresc Mos Andrei,caci nici noi nu-l putem ocoli.
Roxa de ce trebuie sa repete vaccinul?Te cred pe cuvant dar trebuie sa pricep si eu,multam'pt intelegere.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Bodo a facut azi la scoala 2 vaccinuri dar mi-a zis ca a fost curajos si nici nu a plans.
Simona, noi nu prea mancam peste, din pacate, dar ca sa fiu impacata le luam borcanele copiilor, merluciu cu orez era printre preferatele lor.
Aura, la noi nu vine Mos Andrei pt ca Andrada e nascuta pe 1 decembrie si oricum primeste o multime de cadouri de ziua ei, apoi Mos Nicolae si Mos Craciun care le lasa copiilor cadouri la noi acasa, la bunici, la nasi, fini, prieteni, gradi, scoala,...
Sanzi, poti vb cu medicul lui David de aici si poate are in acea perioada vreun copilas cu varicela, daca chiar tii neaparat sa faca...Eu nu am avut, Bodo a avut si pe Andrada am vaccinat-o.
Noi ne inscriem pe lista la bazar...
Cami sa ne scrii cum e cu salinul...
Si eu am fost la dr. Cioabla cu Bogdan. Este foarte atent cu copiii, si un bun profesionist. Noi am fost multumiti de el.

Am si eu o intrebare pentru voi:
Cum vi se pare o fetita de 4 ani care poarta pe degete 2 ineluse de aur? Vi se pare ceva exagerat, iesit din comun?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

quote:
Originally posted by ADINUTZA

Cum vi se pare o fetita de 4 ani care poarta pe degete 2 ineluse de aur? Vi se pare ceva exagerat, iesit din comun?

noi

La fel de aiurea ca orice bijuterie, nepotrtivita pentru aceasta varsta(a se vedea bratari, lanturi...etc).Mai putin cerceii...dar asta-i pararea mea....pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea. Noi am ramas la gradi fara o pereche de cercei,...si nu erau cine stie ce...simpli, dar din aur.....

Roxa, saru-mana, suntem bine. Mai putin eu ...ffff tracasata de sfasitul acesta de an....s-au aglomerat o groaza de tb la serviciu....fetele-s ok...mergem doar pe oscillo...sper sa fie bine...
Mi-ai deschis apetitul pentru lentile,ajuta-ma cu cateva informatii...ce tb sa urmaresc la alegerea lor? Eu port numai de distanta -0,75 cu astigmatism si lucrez mult la calculator, in plus am fotofobie... ce zici???Ms anticipat!

Hello....vreau o ,,pila,,la consiliul judetean. O intrare pt o pb de serviciu...please.....

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/video/3099223910087737923BzJdJA
Ce au facut baietii mei toata duminica!!!!! (nascar race)

Fetelor ce mai stiti de Mamacita??? Ce ii face fetita????

Adinutza, multumim!!! Nici eu nu as fi de acord cu ineluse de aur...pentru siguranta copilului...cine stie cine ravneste la ele si are copilul de suferit!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by ADINUTZA

Cami sa ne scrii cum e cu salinul...
Si eu am fost la dr. Cioabla cu Bogdan. Este foarte atent cu copiii, si un bun profesionist. Noi am fost multumiti de el.

Adina abia am pus in functiune aparatul de purificare, mai lasa-ne cateva zile si va spunem ce simtim.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput