Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 17
dadi_t spune:
hello!
Maine o sa fiu pe coclauri...ni se monteaza geamuri termopan la birou si o sa fie jale....
Adinutza..imi pastrez parerea...am spus ca-i a mea!Nu vreau sa te superi..ne-ai cerut parerea. Din faptul ca ai simtit nevoia sa aflii si parerea altora, reiese ca si tu aveai oarece ...retineri. Un copil la varsta Andradei poate fii dirijat spre ,,atractii,, mai putin sofisticate, mai copilaresti: un ceas de mana cu figurine- jucarie, pompoane de par, diverse pentru parutz...totul depinde de tine cum ii indrumi anumite inclinatii de pe acum...Pupa printesa care oricum e frumoasa prin insasi felul ei: finuta, delicata.
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Mav, nu te-am uitat!!!
http://family.webshots.com/photo/2998384580096532063lvtEUs
Aici am cateva poze (si parca sunt si explicatii) cu lectii montessori...
Sunt atat de multe de spus ca nu stiu cu ce as putea sa incep...cel mai bine ar fi daca m-ai intreba ce anume vrei sa stii...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
liris spune:
Sinzi, e ca-n Olanda la scoala ne-montessori, regulara, "de stat". doar ca in olanda ii deduci de la taxe.
roxanaz spune:
neata!
Sanzi David e un scump ca de obicei. si tu, bineinteles . iti dai seama ca vazand filmuletul de la nascar Pat a inceput sa urle ca David a fost la Fulger McQueen si ca vrea si el....mi-am facut alta belea, sa il conving ca nu era de fapt fulger acolo
Adriana succes in continuare..o sa mearga pana la urma.
Tania succes la pus termopane!
Tatiana voi pe unde umblati? digerati curcanul inca?
Simonel cum a fost la voi, ai gasit cadourile potrivite?
mi-e cam somn....si ma paste o migrena parca... ma duc sa ma tratez cu cafea IV.
o zi frumoasa tuturor!
dadi_t spune:
neatza,neatza!
Si eu, Roxi... sunt la prima perfuzie XXL de cafea...nu stiu bona ce a patit de nu vine si nu-i merge nici telefonul....bleah ...nu stiu ce sa fac, tb musai sa ajung la birou...
Daca se rezolva cu bona azi sunt free la poze...abia astept sa le vad...
pup si o zi minunata tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
iulyp spune:
neata fetelor.
Sanzi nu vreau si poza de la masinuta 4 ca o sa o vad live cand ai sa mi le dai. Pupam David-ul plin de surprize.
Cu Nicoleta nu stiu daca e numai gelozie. Se comporta aiurea si la cresa, nu are stare deloc, o pun la colt doamnele si se duce singura( acasa la colt sta numai cu forta), ieri am inteles ca au trimis-o la grupa mica la bebe ca acolo sunt copii care nu stiu sa coopereze, sa spuna poezii si se comporta de parca i-au facut un bine. Mi s-au plans doamnele ca e prea energica, nu sta locului o secunda, iar de cooperat pentru serbarea de mos craciun o face destul de rar. SApt. trecuta a spus o singura data poezia cap coada(5 versuri) si asta in timp ce isi freca pantalonii de am si fost intrebata a doua zi ce are copilul de o apuca mancarimile cand spune poezia. Mai nou azi dim. doamna directoare mi-a aruncat pastila ca nu ma ocup destul de ea, ca se vede ca nu ii acord destula atentie. Am plecat de acolo plangand pentru ca acasa de cand ii aduc si pana se culca stau de fundurile lor, ne jucam, dansam stau calare pe mine. M-a durut sufletul cand mi-a zis ca nu-i acord destula atentie pentru ca nu este adevarat. Va las ca nu vreau sa va stric ziua cu starea mea de c....Pana la urma o sa o scot eu la capat cu ajutorul lui D-zeu.
nastasie spune:
aura, parerea mea e sa nu pui la suflet ce a zis dna directoare.ea spune doar ce vede la suprafata.nu mai plange si nu te mai consuma atata timp cat tu stii ca stai dupa fundurile lor.capul sus.
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
Salut!
iuly , fruntea sus, tu stii ce-i mai bine pt copii tai. De ceva timp eu am senzatia ca nu ma mai ocup suficient de Alexandra, parca s-a comprimat timpul .
Tania sper sa fie bine bona, fara ea esti legata de maini si de picioare, macar de ti-ar spune ce se intampla.
Adriana multa sanatate micutului .
Eu sunt ca un zombie, ieri seara Alex a avut un somn ff agitat, a plans, la un moment parca delira. Ieri nu am dus-o la gradi, si bine am facut, fiindca pe la 12 a inceput sa faca febra -39,2- am bagat-o pe tratament homeopat, iar asta-noapte a trebuit sa-i dau remedii din 2 in 2 ore, macar acum este bine. Azi o tin acasa sa vad cum merge, daca mai face febra, pana acum este ok. Tare as bea o da' dupa aia fac planton pt Toedora .
o saptamana buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
Buna ziua , gasca!!!!!
Nici nu stiti ce mirata am fost cand am vazut ca am de recuperat cateva pagini bune; mai des intram cand nu eram in co, decat acum.
oricum azi si maine fac bagaje ca joi plecam spre Moeciu.N-am mai fost prin moeciu de doi ani, asa ca va rog sa-mi spuneti care a-ti fost mai recent pe unde a-ti mancat bine in zona?
Noi mergem in moeciu de sus
Andreiasi mei sant putin suparati ca nu o sa fim impreuna de sf Andrei, chiar ieri Andreea imi spunea ca a gasit ea o rezolvare:plecati dupa ziua mea si totul o sa fie ok!!
I-am explicat eu ca santem gasca mare si ca nu toata lumea o sa fie de acord si asa am reusit sa o fac sa cedeze si sa ne lase sa plecam cand am stabilit.Norocul nostru este ca o matusa de a iei care locuieste in Baneasa stia de plecare si i-a zis : lasa-i Andreea ca pleaca si primarul si vicele si toata lumea iar noi care ramanem o sa ne chindiim grozav!!!
Cat despre cadouri....le mai lasam un pic Cred ca le luam pe ultima suta de metri. Ne mai orientam dupa voi.