Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
liris spune:
multam frumos ptr raspunsuri.
nu i-am mai dat deloc somon pina la urma :)) ... ieri a mincat curcan, de ziua recunostintei si tot ptr prima data ... dovleac in placinta (stil american si stil romanesc) :)).
Sinzi fetita prietenilor nostri de aici a facut si face scoli montessori. am ramas aseara paf cind am vazut un proiect de-al ei de anul trecut, cind avea 5 ani, despre un experiment cu magneti: ipoteza, procedura, rezultate , concluzie ... pfuuu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sinzi_ana spune:
Adinutza, am notat!!!! ;P
Simona, marea noastra pb acum este ca ne gandim ca din 1st grade sa il dam la o scoala publica (montessori e ff scumpa si numai privata) si imi e teama ca se va plictisi ingrozitor...
Oricum mai avem 2 ani pana atunci...vedem noi ce o fi pe parcurs...
Dar montessori e extraordinar, si scoala la care mergem in particular cu rezultate fantastice!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata gasca pe unde te-oi afla!
Un wk placut si linistit din partea noastra.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
![](auto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salut!
Noi azi am vrut sa mergem la teatrul de papusi, dar nu am mai gasit bilete. S-a deschis stagiunea cu "Alba ca zapada", a fost premiera, se mai joaca si saptamana viitoare.
Am vesti bune in legatura cu Teo, se intoarce de pe burtica pe spate . De regula, cand o pun pe spate nu sta mult si incepe sa planga, vineri, spre mirarea mea era liniste, cand m-am uitat de ce, Teo era cu gura pana la urechi pe spate
.
edit: am mai pus cateva poze
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Camelia sunt minunate printzesele tale.
pt Teo care se rasuceste si la cat mai multe si rapide progrese.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
![](auto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Cornelia cand plecati?? abia astept impresii cand va intoarceti....cred ca copiii or sa fie super incantati. cum mai e Stefan cu bubitele?
Adriana cum mai stati cu biberonul noaptea? sper ca mai bine.
Sanzi remediu pentru urechi in avion este si mestecatul de guma sau suptul bomboanelor...ambele activitati placute
america asteptam poze cu curcanul si de la petrecerea de thanksgiving!
Camelia sunt niste dulci fetele tale...felicitari Teodorei pentru progrese!
o zi frumoasa tuturor!
iulyp spune:
Salutare gashca.
Sanzi da despre masinutele alea e vorba, Bob the Builder si daca sunt 4 si ramane acelasi pret e si mai bine.
Camelia mai mai ce printese ai tu. La cat mai multe progrese pt. mezina.
Adriana spor in continuare la eliminatul biberonului. Multa putere si nervi de otel sa rezisti urletelor.
Noi suntem bine in mare. Ma supara galusca mea aia mare ca il chinuie pe bebe. Am descoperit ca are o placere sadica sa-l supere. Si degeaba o cert, si degeaba o pedepsesc,si la santaj nu raspunde tot timpul, si am ajuns sa o mai si articulez la funduleatza si degeabaaaaaaaaaaa. Ma dispera cu incapatanarea ei. Of abia astept sa treaca si perioada asta si sa revina aia de iubire maxima
. Sunt asa dulci cand se pupa ei cu zgomot.
O zi frumoasa va doresc.
nastasie spune:
eram pe drumul cel bun dar de sambata mi-a facut febra 38.5 si mi-a zacut si sambata si duminica, ochii dusi in fundul capului si am renuntat la operatiunea biberon deocamdata.poate am gresit dar mi se rupea sufletul cand il vedeam ca nu poate sa inghita.acum suntem mult mai bine.astept sa se refaca de tot si sa incep din nou operatiunea.
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Am facut pachetelele cu tot ce a comandat fiecare si am pus cate o surpriza in fiecare de la David!!!!!!
Iulyp, da sunt la acelasi pretz toate 4!!! Daca vrei poza si la a 4-a masinuta sa imi spui!!!!
Poate Nicoleta e un pic geloasa ca fratiorul ei are parte de multa atentie...eu cred ca s-ar rezolva daca ai reusi sa iti faci putin timp doar pentru ea...sa se simta speciala...si nu doar surioara mai mare!!!!
Simona, platim 9000$ pe an cu programul pana la 2.45pm, am impresia ca kindergarden-ul e putin mai scump, si apoi din cls 1 se scumpeste iar!!!!
Dar David iubeste scoala si se cunoaste!!!! Asa ca ne sacrificam si noi parintii
Camelia, ce fetite frumoase ai!!!!! Felicitari pentru progrese!!!! hihi...Cum mai e Alexandra la gradi???
Rox, cu guma nu a mers...cat despre bomboane, ma echipez eu de data asta!!!! Deja am inceput numaratoarea inversa!!!!!!
Nastasie, mereu exista si sapt viitoare!!! Important este ca te-ai decis tu sa renutnati la biberon!!!!!
Eu azi am o zi tare lejera!!!! Nu am ore la gradi, si la birou ma duc tarziu De ar fi toate zilele asa!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania