Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 15
mav spune:
Mey fetelor, de ce va este frica de avion?! Daca vom reusi sa mergem la anul la Disneyland, cu Sebi, noi intentionam sa luam avionul, mi se pare mult mai comod. Nu-s eu normala?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Cornelia spune:
Mav, tu sigur esti normala . Eu sper sa ma vindec . Dar e timpul prea scurt pana la plecare.
mav spune:
Cornelia, scuza-ma, n-am vrut sa insinuez nimic, mi-am dat seama abia dupa ce-am postat ca mai bine taceam.
Sper sa aveti o vacanta frumoasa! Calatoria cu trenul, in familie, desi lunga si obositoare, poate fi chiar amuzanta si educativa!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nastasie spune:
alina, stiu ca razvan nu bea de sete, ci din obisnuinta sau pentru faptul ca-i plage biberonul.sunt constienta de treaba asta.dar degeaba ii explic, parca degeaba are 3 ani si ii spun ca de la bibe i s-au facut asa dintii si i-am aratat ca si mami are 2 masele lipsa tot de la bibe(aici am mintit putin).o sa o tin tot pe a mea, o sa o tin tot cu santajul.
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
adriana, bine-nteles ca tu trebuie s-o tii tot pe a ta! curaj! lasa-l sa protesteze cat o vrea, nu te lasa induplecata!
eu sunt categorica in ceea ce priveste sanatatea si siguranta lui sebi, dupa ce-i explic o data (cat pot eu pe intelesul lui), ii zic din capul locului ca nu mai avem ce comenta in privinta respectiva... si chiar daca nu-i convine... n-are de ales decat sa faca asa cum e mai bine pt el.
bine, mai exista si varinata pacalitului sau a santajului, dar eu prefer prima varianta (poate ca am noroc ca sebi e destul de receptiv si intelegator?).
nastasie spune:
poate.si eu incerc sa-i explic pe intelesul lui si dupa ce ma lasa sa vorbesc intr-una vreo 5-10 minute spune "nu".eu il inteleg ca e aceeasi zodie ca si mine si stiu cum e, chiar daca are 3 ani.dar eu nu ma las batuta.
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Adriana, dar daca ii cumperi o canuta frumoasa, colorata si ii spui ca e baiat mare de acum si ca baietii mari au canute frumoase si speciale, nu se indupleca? Poti sa il lasi pe el sa isi aleaga o canuta sa se simta special si sa faci mare caz ca si cum acum "avanseaza" la rangul de baiat mare!!!!!
Mav, am sa incerc...am ceva poze cu lectii montessori...stai sa caut linkul!!!!
Cornelia, cred ca e mai usor cu trenul decat cu avionul oricum...Asta vara, David s-a plans de durere de urechi in ultimul zbor, tot drumul, si imi era asa mila de el...nu stiam ce sa ii fac, decat sa ii spun sa caste gura
Plus ca din tren mai vezi, un alt tren, o strada...etc...mai numeri masini...
Drum bun si distractie maxima!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Dodo-pui spune:
Roxana la dispensar ne-a facut vaccinul frantzuzesc(sigur)si o sa facem rapel.
Adriana important este sa nu-i cedezi ,degeaba face cei zici o zi daca intr-o fractiune de secunda spui da biberonului gandind ca e ultima data.El stie ca si alta data il va obtine si o sa va chinuiti si enervati amandoi.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
ADINUTZA spune:
Sanzi, abia asteptam sa va vedem. Aduceti-ne si noua nr 36, 37, 51 si 53.
Va multumesc pentru parerile referitoare la purtatul ineluselor. Interesante opinii!
Fetita in cauza este Andrada, isi adora bijuteriile, are deja 3 inele de aur (primite toate) si nu ar renunta la purtatul lor iar eu nici nu ma gandesc sa-i interzic sa le poarte.
Sanzi, ai dreptate, singura mea temere ar fi sa nu patesca ceva ea, cat despre pierdut sau furat la gradi, chiar nu conteaza.
noi
Marilen spune:
Dady68, multumesc cu intarziere pentru raspuns.
Stiu unde este cabinetul,am trecut prin zona zilele acestea.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea