Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
eu nici acum nu as merge cu razvan cu masina.nu rezista atat.macar in tren va miscati.e alta treaba.plus ca , daca plecam cu masina tot greul cadea pe mine asa la tren s-a mai ocupat si ta-su.de la viena aveti tren normal fara cuseta?
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Fetelor am notat!!!!
Cornelia, in tren/avion/masina la drum lung...e sfant un joc electronic, un dvd portabil, niste jucarii micute noi (de preferabil cu care sa construiasca ceva) ceva caricele o combinatie de colorat cu povesti si stickere...
Si cu toate astea, tot o sa fie greu...David nu doarme deloc pe drum (mai ales daca e entuziasmat) si are o logoree de innebunesti pur si simplu Ce bine ca acum cand venim o sa fie si Radu sa il bata si pe el la cap!!!
Dar supravietuiesti!!!!!
Banca de lucru...nu stiu 5sute de mii??? E misto...are toate literele alfabetului si cuvinte care incep cu litera respectiva, si iti spune cum sa repari ceva (2 ciocane, 3 invartiri de surubelnita patrata...etc)
Adriana, dar de ce ii mai dai lapte peste noapte??? Cred ca pb mai mare nu ar fi bibe ci ca papa lapte noaptea...zic si eu...
Prietena mea i=a dat lapte cu biberonul noaptea pana la 4 ani, si atunci abia au reusit sa renunte si la lapte noaptea si la bibe...cu scandal si nopti nedormite!!!!
Iulyp, te referi la cele din Bob the Builder? (de fapt sunt 4 masinute, pe a 4-a am gasit-o dupa ce le-am pozat, dar o pun la set)...Sunt mici, ca cele de metal de colectie din Ro...(15 cm)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
roxanaz spune:
Cornelia mama dar nu mai bine era cu avionul? ca acum sunt curse ok de bruxelles si de acolo ajungeti mai repede in luxemburg. zic si eu acum....
mav spune:
Sinzi, nu am acum timp sa caut in urma (dar o sa caut cand voi putea), mi-am adus aminte ca ne povesteai cum/ce materiale ai pregatit tu pt David pt invatarea prin metoda Montessori. Ai putea sa mai pui niste poze(+explicatii) sau si mai bine, sa ne aduci si noua ceva din materialele pe care nu le mai folositi voi?
...Si cum a inceput "pasiunea" lui David pt fenomenele naturii? De cand ati fost la ultimul muzeu sau din-nainte?
Sebi deocamdata are destule activitati (educative)/ zi, avem multe carti (enciclopedii despre animale, plante, corp uman, etc) si multe alte materiale de care este interesat (manifesta entuziasm de fiecare data cand "lucram" impreuna), dar "pasiunea" lui inca tine de construit (turnuri, poduri, roboti, garaje, etc)/ mecanisme/ roti (trenulete)..... Chiar ma intreb daca pana la anul isi va schimba preferintele si cum? Ma rog, stiu ca daca am rabdare, o sa aflu... dar l-as putea "ajuta" si eu nitel, nu?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Cornelia spune:
Multumesc pt. sugestii si sfaturi .
Roxana, era bine cu avionul... daca aveam eu toate tiglele pe casa . Brrr, nu a reusit sa ma convinga nimeni sa urc in avion cu toata familia.
Adriana, da, in rest nu avem vagon de dormit.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
Cornelia spune:
A, Sanzi, trece-ma si cu sculele pe lista.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
nastasie spune:
saniz, nu e vorba de lapte.de mult nu mai bea razvan lapte noaptea.e vorba de ceai.
cornelia, nici eu nu am avut curaj sa ma urc anul trecut in avion.mai mult pentru razvan.ca, daca eram numai eu, cred ca m-as fi incumetat.bafta multa.
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
adriana, linisteste-te, mai ales daca e vorba doar despre ceai, o sa-i treaca repede! ia sa vezi, saptamana viitoare o sa ne scrii ce bine e!
parerea mea e ca de fapt lui ii placea sa suga biberonul... la 3 ani, nu bea ceai in fiece noapte de sete, ci din placere/ obisnuinta. chiar era vremea sa renunte la bibe.
eu nu-l stiu pe razvan, dar daca i-as fi explicat lui sebi (la 3 ani) ca din cauza biberonului i s-au stricat dintii, el si l-ar fi aruncat singur!
de altfel, asta a si facut... dupa ce a alergat cu bibele in gura si a cazut si si-a spart buza.... nici n-a mai vrut sa mai auda de bibe... asa am scapat noi...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
aa Cornelia, am inteles, de fapt tu esti problema hihihihi . atunci nu ma pot baga la consiliere online...va tin pumnii sa va ocupati timpul cat mai usor!